0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ona dikkat etmedim.. bakarım bugün
Sen nıye sattın abım o zaman ae101 ını
Pekı metın sence nasıl oldu bu 3 kurusa 5 kofte Ben kıyamıyorum bır turlu hakı oglanıma
Neden boyatıyorsunkı?
Selçuk ön kaputta boya solması var bariz çok belli bagajda da az bişey kavlama vardı geçenlerde yıkarken tanzikli suyu tutarken alttan bayağı bi kavlattı attı boyayı lokal olmuyormuş orayı gösterdim e zaten ikisi sadece 500lirayı buluyor kapılarda ufak taş izleri ezilme var madem boyanacak dedim bari yıkadımmı gözüme pırıl pırıl görünsün nasılsada bineceğim daha diyorum gidip 1500liraya komple 5 sene garantili boya yaptırayım yaza diyorumzaten motor mekanik aksam sıfır gibi dışınıda yaptırınca arabam sıfır ayarında olacak zaten aracım orjinal 106binde
Ercan Selçuk abi senden yaşça epey büyük sanırım yaş bilgisine bakmadan cevap yazdın
Valla denk geldi, gözünün yaşına bakmadım desemde bazı sebeplerden mecbur kaldım işin aslına bakarsan
Allah kaza bela vermesin metinim, şahane araban var caı gönüldensöylüyorum. avatardaki resimde hayli fiakalı
forumda yenıyım ama kım ne derse desın kardesın yetkili servis kalmadı gezmediğim kışın efsane kasa toyota şehir içi 12-13 Lt arası bundan aşagı düşüremezsiniz diyorlar buyuzden bende yazın 200 krş yakan araba kışın nasıl 275 krş yakar diye kafayı yemek üzereydim ama kışın malesef böle Saygılarımla....
full depo lpg 102 lira ile 400 km nasıl sizce ? ? ?(NOT: bunun içinde benzinde var tabi sabah motor ısınana kadar falan bir de araç sekilde görüldüğü üzere olan bi araçtır)
bende 100 TL LPG ile şehir içi 440KM yaptım ama daha LPG yeni takıldı hiç ayar yapılmadı şuan çok yakıyor bence seninki içiyor sanki LPG yi dün ayar yaptırttım %30 daha tasarufun olur dedi usta