0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar aracım 2000 avensis sol extra. araçta ciddi tekleme problemi var. aracı silkeliyor. özellikle araç soğukken daha cok yapıyor. birde araç rolentideyken (ışıkta beklerken gibi) rolenti bir ara düüyor araç titriyor ve 3-4 sn sonra tekrar eski haline geliyor. buji buji kabloları yeni değişiti. yardımcı olursanız sevinirim....
var yeni takıldı ama aynı seyi benzinde de yapıyor
Bakmışken, kelebek boğazına da baktırın.
sağolun arkadaşlar.. bu arada bursada sağlam bi toyota tamircisi var mı bildiğiniz serviz malum sömürüyor. birde ne masraf cıkartır bilginiz var mı.
böyle bir şey var ne diyorsunuz arkadaşlar..alıntı: Aracım 05 corolla sedan sol. 2 yıl önce alırken Bostancı sanayideki 2A Brc de lpg taktık. Filtre değişkliğini falan düzgün yaptırdık. 2 ay önce aracın rolantisinde bir zayıflık ve dalgalanma olmaya başladı. PO larda satılan küçük enjektör temizleyici katkılardan koydum iki kere ancak bir değişklik olmadı. ECU yu resetledim yine bir değişiklik yok. Bujiler de sağlam.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, 2A brc ye gidip enjektör temizleyici istedim. Vakumla, dolum ağzından küçük bir tüp takıp depoya doldurdu 100ml kadardı sanıyorum. Depo doluyken uygulanıyor zira keskin bir maddeymiş. Aynı şekilde benzin deposuna da katkı koyduk oda depo doluyken uygulanıyor. Benzin depo yarılanınca iki kere daha fulleniyor ve madde depoda bitiyor.Bugün üçüncü gün. Titreme dün tamamen bitti. Toplam maliyet (depoların doldurulması hariç ) 60tl. Bir lpg enjektörü 170tl. 60tl ye razı oldum .??
Ahmet Bey, sizi tanışma bölümünde bir tanısak, profil bilgilerinizi doldursanız, gönüllü yardımlarımızı daha içten yapsak Ateş almaya gelmiş gibi soru sorup gitmeseniz :DBunu yazan kişiyi bizzat tanıyorum. Çok yakınımdır. Güvenilir bir insandır, süperdir, okadar yani .Sizin probleminiz bu değildir. Ben 35-40 bin km lpg kullandıktan sonra bu işlemleri yaptım.1-Akışmetre, hava filtresinin borusunda olan bir parçadır. Biraz hassastır.2-Civarda olsanız, ben temizlerdim .3- Hava filtresinin borusu motordan ayrılarak, kelebek boğazı temizlenecek. Araçta gaz teli varsa, kelebeği elle hareket ettirebilirsiniz, yoksa kontağı açıp, gaza basmalı biri .
bak bak bak..WEDAT USTAAAAAAA 14 -15 yıldızla 10 lokma cır cırı nereye koydun.. ya sen ne becerikli, ne mükemmel bir insansın Vedat usta.
valla vedat ustam keşke bursa da olsaydında sana yaptırsaydım. işten anlmayan o kadar insan var ki.
Murat, şaka bir yana mafsallı bir cır cır almışım sorma gitsin . Artık türlü motoru indidir kaldırırım .O kadar övmene gerek yok Muratçım :DAhmet, ben bilgisayar ustasıyım, arabadan pek anlamam. Yakın olsaydık, elimden geldiğince yardımcı olurdum