0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam Arkadaşlar,Sonunda cam filmini yaptırdım. LLumar marka güvenlikli olan modeli seçtim Gençler oto maslak ta camları sökülerek yapıldı. Sağolsunlar Osman bey ve tanzer bey 1 tane tornavida ucu izi bile bırakmadan 4x4 lük yaptılar. [/quote]Guzel duruyor gule gule kullanın. Ama garantisini etkilemiyor mu camların sökülmesi? Bir de bu renk hangi koyulukta seçme şansı var mıydı? Ben herhalde bir alt koyuluğu tercih ederdim eğer varsa.
Güzel görünüyor. Güle güle kullanın. Bu camı kırdıklarında dağılmayan cinsten film mi? Kaça mal oldu?[/quote]Teşekkürler Günal,Aynen dediğiniz gibi kolay kırılmayan kırıldığında dağılmayan güvenlikli LLumar marka film.300 ytl nakit fiyata yaptırdım. Tavsiye ederim. Normal LLumar filmide nakite 215 ytl ye yapıyorlar
sıra geldi park sensoru ve alarmahalen karar veremedim yetkili serviste mi yoksa cenmax servisinde mi yaptırsam diye kararsız kaldım.cenmax servisinde takılan cihazlar daha özellikli ve 300 ytl ( cam kaldırma dahil )yetkili serviste standart ekstra bir özelliği olmayan alarm ve park sensoru 350 ytlgaranti dışı bırakırlar mı diye tedirgin oluyorum.[/quote]bence serviste taktiklari alarm ve park sensörü çok iyi. beklentilerimin üzerinde özellikle park sensörü. evet alarm çok standard ama iş görüyor bence. bırak camları kaldırmasın o kadar önemli değil
Güzel olmuş yakışmış.Ancak polis amcalar çizik atarken 300 ytl ye yaptırmış demezler dikkatli olmanı tavsiye ederim. Şu sıralar buralarda filmli cama hiç tahamülleri yok tavuk gibi yoluyorlar! Bende yakalandım sökülecek diye söz verdim ancak sözümde durmadım (burdan itiraf ediyorum) çıkarmıyorum arabayı garajdan... [/quote]Selam Ferdi,Trafikte çok yoğun kullanılan bir araç değil işallah dediğin gibi olmaz daha bir gün kullanmadan hevesimi kırdın
Bülent, Filmleri taktırdıktan sonra polisle aran nasıl? Herhangi bir problem çıktı mı?[/quote]Selam Günal,Allaha şükür bir problem çıkmadı. İşallah çıkmaz ama Leventin dediği gibi bu çıkmayacağı anlamına gelmiyor.