Gönderen Konu: Hangi Cam Filmi ?  (Okunma sayısı 37003 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #40 : Haziran 22, 2006, 16:06:06 »
biiiiir
çölgeçendeki filmler ömür boyu garantili çizilmeye ve kabarmaya karşı
ikiiii
autowax çölgeçene yaptırıyo
üüüüç
benden duymuş olmayın çölgeçende 200 den aşşa çekebilirsiniz fyatı biraz pazarlık yapın  aynalıya zaten 200 fiyat vermişlerdir...

Toyota Club Türkiye

Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #40 : Haziran 22, 2006, 16:06:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #41 : Haziran 24, 2006, 21:47:40 »
selam  arkadşalar
bugün babamla konuşuyoduk sıcakalardan bunaldık ve film yaptırmaya karar verdik ancak renk mavi olcak...
renklilerde koyuluk oranı varmı varsa 3 numara mavi film kaça mal olurr????
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #42 : Haziran 28, 2006, 18:57:29 »
Renksiz ve sadece uv koruma özelliği olan cam filmleri varmı? Özellikle ön cam için...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #43 : Temmuz 02, 2006, 16:40:34 »
Arkadaslar herkese merhaba..

Camları söktürmeden film yaptırmaya kalkmayın bence çünkü çok sağlıklı olmaz. Istanbulda oturuyorsanız Maslak sanayide ön cam hariç fiyatlar 200 milyon gibi. Orhan ustaya bir ugrayın bence.

www.otofilm.com da adamın sitesi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #44 : Temmuz 03, 2006, 19:04:55 »
neden sağlıklı olmasın her ustanın el yatkınlığı farklıdır kimisi camı söküp yapar kimisi sökmeden... varsayımlarla konuşmayalım

benim şahsi görüşüm camları sökmeden yapmanın daha bile iyi olduğu sonuçta her ne kadar iyi usta olursa olsun hiç bi parça söküldükten sonra fabrikada takıldığı gibi yerine takılamaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.eymirim.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #45 : Temmuz 03, 2006, 19:11:53 »
Alıntı yapılan: Çağrı Soylu
neden sağlıklı olmasın her ustanın el yatkınlığı farklıdır kimisi camı söküp yapar kimisi sökmeden... varsayımlarla konuşmayalım

benim şahsi görüşüm camları sökmeden yapmanın daha bile iyi olduğu sonuçta her ne kadar iyi usta olursa olsun hiç bi parça söküldükten sonra fabrikada takıldığı gibi yerine takılamaz
[/quote]

Katılıyorum örn dün kornayı değiştirdim ve ön panjuru sökmek gerkti adamlar civata başına takoz koymuşlar ve bu takozların bir kenarı çentikli,sökmeden önce ikiside içe bakıyodu ben takınca şu an ikiside farklı yere bakıyor   bu en basit örnek işte  
2005 Corolla Terra

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #46 : Temmuz 04, 2006, 17:38:00 »

BEN ALARMI SERVİSTE TAKTIRDIM FENA DEĞİL FAKAT CAM YOK YAPARIZ DA GARANTİ DIŞI KALIR DEDİLER FALAN CAMSIZ OLARAK TAKTIRDIM PİŞMANIM 1 DEFA KOLTUK ISLANDI YAĞMURDA   SESİ AZ SERVİSTEN ALACAĞIN ALARMIN ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #47 : Temmuz 04, 2006, 18:01:38 »
Alıntı yapılan: Çağrı Soylu

[/quote]

sizin filmler camlar sökülmeden takıldıysa doğrudur tabi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #48 : Temmuz 05, 2006, 21:04:06 »
Alıntı yapılan: Hakan Baskan
sizin filmler camlar sökülmeden takıldıysa doğrudur tabi..
[/quote]
şahane yaklaşım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #49 : Temmuz 22, 2006, 18:32:55 »
dün ben de Çölgeçene yaptırdım, Toyan'dan geliyorlardı, orda bi Avensis'e yapmışlar, orta koyulukta, hafif gri reflektif olanından 200ytl tuttu. Resimler yakında geliyor (şu anda bagaj'ı boyattırmak ve plakaları da nihayet değiştirmekle meşgulüm ).
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #50 : Temmuz 25, 2006, 13:38:54 »
Alıntı yapılan: Alper Sinav
dün ben de Çölgeçene yaptırdım, Toyan'dan geliyorlardı, orda bi Avensis'e yapmışlar, orta koyulukta, hafif gri reflektif olanından 200ytl tuttu. Resimler yakında geliyor (şu anda bagaj'ı boyattırmak ve plakaları da nihayet değiştirmekle meşgulüm ).
[/quote]

Alper, merakla resimleri bekiyorum. Tavsiye edersen ben de istiyorum. Plakaları niye değiştirdin?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #51 : Temmuz 25, 2006, 16:05:35 »
plakalar eski yau, daha TR rumuzları yok ve harabeye dönmüşler! Hatta bu resimlerde de görecen, bir de arkada plakanın orayı siyaha boyamışlar, o boya açıkta olan yerlerde yok olmuş, resimleri veriyorum, yıkatmadığım için tozlu tozlu
Bu Yeni Hali, plakanın etrafı Cif ve mutfak süngeri ile pırıl pırıl oldu görüldüğü gibi, hakkaten de Cif çizmiyormuş :

Bu da karşılaştırma için eski hali:

Bu da yandan:

Çölgeçen 3 tip film sunuyor, biri Çağrı'nın yaptırdığı, reflektif özelliği yokmuş. Benim yaptırdığım 5katlı olanı'nın reflektif özelliği varmış ve hafif de bir gri rengi var. Bir de 7 katlı daha koyusu var. Yaptıracaksanız ancak mutlaka telefon edin, adamlar bütün gün servislere galerilere gidip duruyorlar. İşçilik vs zaten çok iyi. Bu arada yukarıda da sorulmuştu, ön cam için yapabildikleri birşey yokmuş.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #52 : Temmuz 25, 2006, 23:53:10 »

Cok guzel olmus camlar. benim de tam istedigim gibi! Gule gule kullan. belki ben de yaptiracagim. daha koyuya gerek yok zaten ankarada yeterince mafya gorunumlu sahin var  . plakalarin cevresini de iyi akil etmissin boyle daha iyi duruyor. On plakayi kare mi alacaksin peki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #53 : Temmuz 26, 2006, 00:28:15 »
Yok, ön plakayı da uzun bir tane ile değiştirmeyi düşünüyorum, daha güzel durur gibime geliyor. Ama araba peder'in üzerine kayıtlı olduğu için bana vermiyorlar, artık o ne zaman isterse olacak.
İnsanlar 10'a ayrılır

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #54 : Temmuz 24, 2007, 20:03:29 »
merhaba arkadaşlar film yaptırmayı düşünüyorum fakat kalkıp bi polis gelip filme çizik atarsa karakolluk olurum bu yuzden bu filmlerin yasal bi seviyesi varmı hep bahsediolar ön yan cam bilmem kaç arka yan camlar bilmem kaç arka ise en koyusu olabiliomuş öle diolar siz ne tavsiye edersiniz
Kararım kesin cam a film yaptırcam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #55 : Temmuz 28, 2007, 11:52:02 »
Alıntı yapılan: Okan Pişirir
merhaba arkadaşlar film yaptırmayı düşünüyorum fakat kalkıp bi polis gelip filme çizik atarsa karakolluk olurum bu yuzden bu filmlerin yasal bi seviyesi varmı hep bahsediolar ön yan cam bilmem kaç arka yan camlar bilmem kaç arka ise en koyusu olabiliomuş öle diolar siz ne tavsiye edersiniz
Kararım kesin cam a film yaptırcam [/quote]

Şu konuyu incelemenizi önereceğim Okan bey;

[url]http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=917[/url]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi Cam Filmi ?
« Yanıtla #56 : Temmuz 25, 2008, 17:40:39 »
Otomobillerde cam filmi neden riskli ve yasaktır….www.enginkahveci.com

Yasak olmasına karşın çok sayıda otomobilde bulunan cam filmlerinin, kaza sırasında camın dağılmasını ve araçtan çıkışı önlediği, aynı zamanda kırılan büyük parçaların yaralanmaya neden olmaktadır. 

“Camlar, araçlarda ‘acil çıkış’ görevi görür ve bu nedenle kırılacağı bir darbe aldığında, camın tamamı küçük parçalara ayrılacak şekilde imal edilir. Bu araçtan çıkışı kolaylaştırır ve kesilmeleri azaltır.           Özellikle ‘güvenlik filmi’ olarak satılan film uygulanan camları ise kırıldıklarında tuz-buz olmazlar. Bir kaza sonrası araçtan çıkılması gerektiğinde kırmak da çok zordur. Ayrıca kaza sırasında büyük parçalar halinde kalan cam, keserek yaralanmalara neden olabilir. Filmi camların diğer olumsuz etkisi de gece sürüşünde görüşü azaltmasıdır.”

Yani can güvenliği açısından camların filimli olması oldukça tehlikelidir.

Otomobillerde cam filmi kesinlikle yasaktır.Yasaklara uymayanlara;

*** Otomobillerde en çok gerçekleştirilen modifiye olan camlara film uygulanması, trafik kurallarına göre 115 YTL ceza gerektiriyor.

*** Aynı araç üç kez camları filmli şekilde ceza alması durumunda trafikten men edilir.,

*** Araçların zorunlu fenni muayenelerinde de camları filmi araçlara onay raporu verilmemektedir.Söktürülür.

BU NEDENLE KENDİ GÜVENLİĞİNİZ İÇİN LÜTFEN CAMLARINIZA FİLİM TAKTIRMAYINIZ. LÜTFEN...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Temmuz 25, 2008, 22:01:16 »
Hayırlı olsun Bülent bey güzel durmuşşş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Temmuz 25, 2008, 22:22:32 »
Hayırlı olsun Bülent bey güzel durmuşşş.
2 yıl öncenin konusu ;)
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ağustos 30, 2008, 17:32:00 »
http://www.johnsonwindowfilms.com/videos/index.php?video=36-ConsVid_LO001&res=LO Burada nasil yaptiklarini anlatiyorlar. Iki saatte isi bitiriyorlarmis. 150-200 lira cok bence iki saat icin.

http://www.johnsonwindowfilms.com/videos/index.php?video=36-ConsVid_LO001&res=LO web sitesine gore Turkiye'ye mal satmiyorlar bu arada.
Fe... :-)