0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
neden sağlıklı olmasın her ustanın el yatkınlığı farklıdır kimisi camı söküp yapar kimisi sökmeden... varsayımlarla konuşmayalım benim şahsi görüşüm camları sökmeden yapmanın daha bile iyi olduğu sonuçta her ne kadar iyi usta olursa olsun hiç bi parça söküldükten sonra fabrikada takıldığı gibi yerine takılamaz [/quote]Katılıyorum örn dün kornayı değiştirdim ve ön panjuru sökmek gerkti adamlar civata başına takoz koymuşlar ve bu takozların bir kenarı çentikli,sökmeden önce ikiside içe bakıyodu ben takınca şu an ikiside farklı yere bakıyor bu en basit örnek işte
neden sağlıklı olmasın her ustanın el yatkınlığı farklıdır kimisi camı söküp yapar kimisi sökmeden... varsayımlarla konuşmayalım benim şahsi görüşüm camları sökmeden yapmanın daha bile iyi olduğu sonuçta her ne kadar iyi usta olursa olsun hiç bi parça söküldükten sonra fabrikada takıldığı gibi yerine takılamaz [/quote]sizin filmler camlar sökülmeden takıldıysa doğrudur tabi..
sizin filmler camlar sökülmeden takıldıysa doğrudur tabi..[/quote]şahane yaklaşım...
dün ben de Çölgeçene yaptırdım, Toyan'dan geliyorlardı, orda bi Avensis'e yapmışlar, orta koyulukta, hafif gri reflektif olanından 200ytl tuttu. Resimler yakında geliyor (şu anda bagaj'ı boyattırmak ve plakaları da nihayet değiştirmekle meşgulüm ).[/quote]Alper, merakla resimleri bekiyorum. Tavsiye edersen ben de istiyorum. Plakaları niye değiştirdin?
merhaba arkadaşlar film yaptırmayı düşünüyorum fakat kalkıp bi polis gelip filme çizik atarsa karakolluk olurum bu yuzden bu filmlerin yasal bi seviyesi varmı hep bahsediolar ön yan cam bilmem kaç arka yan camlar bilmem kaç arka ise en koyusu olabiliomuş öle diolar siz ne tavsiye edersinizKararım kesin cam a film yaptırcam [/quote] Şu konuyu incelemenizi önereceğim Okan bey; [url]http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=917[/url]
Hayırlı olsun Bülent bey güzel durmuşşş.