0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çölgeçen otomotivivedik organize sanayi bölgesi merkez sanayi sitesi 539. Sokak No:34395 76 16cep: 0532 661 60 69(ali bey)[/quote]sağolasın bre Çağrı, ben de kaç gündür Çölgeçen nedir, nerdedir diye arayıp duruyodum, hakkaten ün salmışlar filmler de süper olmuş, tam benim istediğim tipten...
ne demek alper inşallah yaptırıp memnun kalırsın sende gerçi zaten adamlar ankaradaki çoğu galeriye film yapıolar(dediklerine göre ankarada gördüğümüz ferrariler lambo lar cls ler falan hep ellerinden geçmiş) ayrıca autowax da bunlara yaptırıomuş sanırım evet en açığı bu bu arada ayrıca herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler...[/quote]sana film kaça mal oldu bizde passata düşünüyoruz kaliteli bi film 250 ytl civarı kaliteli olanlardan.. Ankarada yapabilecek yer varmı ? Birde filmler içerden mi kaplanıyor yoksa dışardan mı? dışardan ise taş gelirse vs.. kötü olur ...
İçeriden kaplanıyor benim bildiğim bütün filmler.250ytl civarına LLumar marka var bildiğim, yaptıranlar gayet memnun sizin Passat'a koyu aynalı olandan gider.Gündüz aynalı gece siyah oluyor [/quote]heh llumar işte dilimin ucunda..Ankarada varsa aslında yapılır Vectrada gördüm bi tane çok kaliteydi.. İstanbul da yaptırmış.. Aynalı olmasın yahu hiç sevmem film çektirmedeki amaç hırsızlıktan güneşten kendini ve içeriyi korunma bizde onun için görüntüde kalan bişey olmasın llumar olanlar dayanıklılığıda artırıyor bildiğim kadarıyla İstanbula gitme gibi düşüncemizde yok aslında Ankarada yapılıyorsa ikna ederim ben..
sana film kaça mal oldu bizde passata düşünüyoruz kaliteli bi film 250 ytl civarı kaliteli olanlardan.. Ankarada yapabilecek yer varmı ? Birde filmler içerden mi kaplanıyor yoksa dışardan mı? dışardan ise taş gelirse vs.. kötü olur ...[/quote]ankarada yapabilecek yerin adresini zaten yazdım bak ün bile salmışlar gerçekten çok kaliteli iş yapıyolar ki referanslarıda çok iyi zaten...kapladıkları filmin markası Jhonnson... amerikan malı... çizilmeye ve kabarmaya karşı ömür boyu garanili... filmler içerden kaplanıyor... ama şuna dikkat et... arka camı tek parça kaplayamayan yere yaptırma... arkacam bombeli olduğundan daha zor kaplaması bu yüzden 2 parça dan yapanlar var ama o iyi olmuyomuş... zaten aradada bi çizgi olur 2 parça olursa...bu arada çizilmez film ne demek... çizilmez film normal şartlarda çizilmez yani çizilmeye dayanıklı demek... sen camı silerken falan bezle istediğin kadar bastır zorla çizemezsin ama tutupda cam fitilinin arasına taş falan girerse o zaman o filmi çizede yırtarda şöyle düşünün camın gibi çizilir film... cam nası normal şartlarda çizilmez buda öyle...ama çizilmeye karşı dayanıklı olmayanlar silerken bile yuvarlak yuvarlak çizilebiliyor... bence 250 lira vermenize gerek yok bi filme... sonuçta ömür boyu garanti verildikten sonra sorun yok demektir ama bu benim yaptırdığım yerdeki filmlerin aynı zamanda camın kırılmasını zorlaştırıcı özelliği varmı onu bilmiyorum... sorup öğrenmek lazım...
ankarada yapabilecek yerin adresini zaten yazdım bak ün bile salmışlar gerçekten çok kaliteli iş yapıyolar ki referanslarıda çok iyi zaten...kapladıkları filmin markası Jhonnson... amerikan malı... çizilmeye ve kabarmaya karşı ömür boyu garanili... filmler içerden kaplanıyor... ama şuna dikkat et... arka camı tek parça kaplayamayan yere yaptırma... arkacam bombeli olduğundan daha zor kaplaması bu yüzden 2 parça dan yapanlar var ama o iyi olmuyomuş... zaten aradada bi çizgi olur 2 parça olursa...bu arada çizilmez film ne demek... çizilmez film normal şartlarda çizilmez yani çizilmeye dayanıklı demek... sen camı silerken falan bezle istediğin kadar bastır zorla çizemezsin ama tutupda cam fitilinin arasına taş falan girerse o zaman o filmi çizede yırtarda şöyle düşünün camın gibi çizilir film... cam nası normal şartlarda çizilmez buda öyle...ama çizilmeye karşı dayanıklı olmayanlar silerken bile yuvarlak yuvarlak çizilebiliyor... bence 250 lira vermenize gerek yok bi filme... sonuçta ömür boyu garanti verildikten sonra sorun yok demektir ama bu benim yaptırdığım yerdeki filmlerin aynı zamanda camın kırılmasını zorlaştırıcı özelliği varmı onu bilmiyorum... sorup öğrenmek lazım...[/quote]Tamam Çağrı sağol not aldım.. UV ışınları geçiriyormu?
llumar marka güvenlikli olanı 300 ytl peşine maslakta yaptırdımbenim yaptırdığım yer kelebek camlar hariç hepsini sökerek yaptı en ufak tornavida izi bırakmadan söküp taktılar sağolsunlararacın içi artık pişmiyor tavsiye ederim[/quote]gÜle güle kullan. film'de renk var mı? varsa koyuluğu nasıl? resim koyabilir misin?
gÜle güle kullan. film'de renk var mı? varsa koyuluğu nasıl? resim koyabilir misin?[/quote]teşekkürler Ziya,renk koyuluğu 2.derece ( orta ) bu konu başlığı altında daha önce resim gönderdim resim 1.sayfanın 5.post da var
teşekkürler Ziya,renk koyuluğu 2.derece ( orta ) bu konu başlığı altında daha önce resim gönderdim resim 1.sayfanın 5.post da var[/quote]Herkese pardon. kafam dalmış herhalde. hatta daha önce bu soruyu sormuşum. cevabını almışım
ankara toyanda yaptıran benim filmlerden çok memnunuz.. toyan autowaxla anlaşmalı sanırım filmler autowax ın.