0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar yetersiz iç aydınlatmaya led ile çözüm getiriyorum önümüzdeki 15 gün içinde. detayları paylaşırım. gösterge aydınlatma kötü, ona da çözüm bulduk Süleyman arkadaşımın fikirleriyle, torpidoda aydınlatma yok. ona da bir şeyler düşünüyorum şimdi. frenler kötü deniliyor ama orjinal fren balataları, iyi lastikler ve sağlam bakımla frenlerde sorun kalmıyor bence. ben frenlerimden gayet memnunum. yoldaki titreşimleri hissettiriyor direksiyonda. o kadar da kusuru olsun ama herşeye rağmen sessiz, hızlı, rahat, sorunsuz olması ve de az yakması benim için avantaj oluşturan detaylar.bir de bu araçlardan karbüratörlü olanlar da çok var enjeksiyonluları kadar. geçen renault servisinde egzos muayenesi yaptırmıştım. çalışanların çoğunun arabayı camdan içeri sarkıp çalıştırmamdan sonra başına toplanması, incelemeye kalkması, temizmiş güzelmiş bunlar zaten güzel araba şeklindeki yorumları ve her yerde alıcısının çıkması da + + + sebepler.[/quote]selim su projeyı hemen ıstıyoruz benımde bı kac fıkrım var ledle nasıl yapılacagını anlatırsın bıze artık beklıyoruz[quote=Okan Pişirir]sun roof olmamasıya bide civiclere citroenlere pevgeot lara modifiye parça çokta ae101 lere modifiye için parça bulmak çok zor+ sı öyle bir yola yatıyorki sanki gt araba+ sı gövdelik konsol gt araba gibi surucu ye doğru bakıyor+ direksiyon çok gusel + iç hacim geniş+ motor modifiyeye çok elverişli+ görüş mesafeleri çok iyi+ km saatinde ne gosteriyorsa onu basıyor son hızdaahh ahh bi ae101 im olsada modifiye etsem ama nasipse seneye alacağım 96-97 bir glizamanında 95 yılında sıfır almıştık 96 model xei herkesin gozu o yıllarda arabadaydı[/quote]Evet bencede bu aracta bıde sunroof olsa super olcak soyle C4 tarzı bısı cok gusel olurdu izmirde parca bulmakta zorlanmıyorum kardesım +olarak soyledıgın herseye katılıyorum bılader evet arkadaslar devam edelım yorumlara cok gusel yorumlar farklı acılar ıle bakan arkadaslarımız cıkıyor ortaya ...
Ben iç aydınlatmamdan memnunum Orjinal ampulü yüksek watt bir ampulle değiştirdim marka osram yeterli geliyor aydınlatmam. Hatta bagaj ampulümde bu şekilde değişti. Göstergeleri zaten halletmiştik konusuda var forumda .[/quote]dostum bi koyabılır mısın gostergelerle ılgılı bolumu yada nerde oldugunu konunun aradım bulamadım zahmet olmazsa ic aydınlatma derken bıras daha havalı olabılırdı dıye dusunuyorum mesela yaris ısıklandırma sıstemı nasıl fena fena arabanın onundekı ızgarayı sormustum sana kardesım kaca yaptırdın dedım ama cevap alamadım cok hosuma gıttı yaptırmyı dusundum bugun anlatabılırmısın bıras..
ya bide civiclere citroenlere pevgeot lara modifiye parça çokta ae101 lere modifiye için parça bulmak çok zor[/quote]çünkü ae101 bir spor arabadan çok aile arabası. ya da şu anda hız düşkünü gençler tercih etmediği için modifiye parça üretimine gerek duyulmuyor. tüm parçalar yurt dışından geliyor zaten, diğer markalar gibi yerli üretimleri yok. bir tek "depo" var. onlarda beş para etmez. ama illaki ben istiyorum modifiye parçası diyorsanız ebay.com'da değil ebay.de'de gezinin. daha yakın olduğu için fiyatlar da, ulaşım da daha uygun.
azgın bı boga gıbı [/quote]
- gostergeler, sunroof, fren gostergelerı hallettım sayılır bu hafta sıparıs edıcem.frenlerın baktıracam bu esnada arkalarıda dısk yaptırmayı bır arastıracam.sunroof a kıyamıyorum zaten kestırmeye [/quote]çoşkun frenler için dediklerimi yap hiç uğraşma diskle falan. şüphesiz daha kaliteli disk ama hiç gerek yok. ona vereceğin parayla orijinal fren balatası taktır. (mümkünse lastik ve özellikle kusursuz bakım şart). ben yan sanayi kaliteli sayılan bir balatayla karşılaştırdım zamanında. frenin yumuşaklığı bile farketti o kadar söyleyeyim. üstelik daha yenilerdi.
- gostergeler, sunroof, fren gostergelerı hallettım sayılır bu hafta sıparıs edıcem.frenlerın baktıracam bu esnada arkalarıda dısk yaptırmayı bır arastıracam.sunroof a kıyamıyorum zaten kestırmeye [/quote]bılader bu gostergelerı mavı yapıcam eskısı gıbı okunur ve gusel olur mu dersın bugun cıkarttım becerdım bı tırnak kırıldı ama yınede saglam duruyo eskısı gıbı aman dıkkatlı olun bu arada sunroof ısı kestırdıkten sonra kesılen yerde belırgın bı ız kalıo mu veya arabanın airodinamigini bozmasın bı bılgın varmı kardesım
Gökhan kardeşim, mavi gözünü bozar hiç deneme. ya benimki gibi bi şey taktır, ya da beyaz. beyaz derken aman ha mtec falan takmayın. camları çok koyu olduğu için ısı problemi yaratıyor göstergede. için için eriyor erimesi mümkün parçalar.[/quote]bi fotrafını koyabılır mısın kardesım mavı derken gozunu alır anlamında mı soyluosun