0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni jettalar 1.2 tsi 105 hp çok gereksiz bi motor1.4 tsi koymaları gerekirdi en az, fakat tipi çok hoş yeni jettaların 1.6 tdi 10 numara bence ama oda çok pahalı...
4 vitesler mmt değil ve de sorunlu da değil.Şu otomatik şanzımanı sorunsuz(?) Hondalarda da yarı otomatik vardı,çok fazla balata bitirme,arıza vs. olunca klasik tipe döndü onlarda.Honda'da çok güzel bir araba,tasarımıda Corolladan şık bence.Fakat kuzenim 3000km kadar kullanıp sattı.Şehiriçinde çok yakıyor ve gitmiyor dedi.Onun önceki arabası Type-r'dı gitmemesini anlarımda fazla yakması bu benzin fiyatların önemli birşey bence.
Honda civic otm 0-100 hızlanması 12.5 sn
Fabrika verilerine bakarsanız corolla'nın 0-100 km hızlanmasının civic'ten daha hızlı olduğunu göreceksiniz..Ha eğer ben üşenirim ben bakamam diyosanız ben size söyleyim Honda civic otm 0-100 hızlanması 12.5 sn iken Toyota corolla'nın 0-100 km hızlanması 11,9 sn'dir.. Bilgiler markaların web sitelerinden alınmıştır.. Bu da gösteriyor kii teknik özellikler bakımından corolla üstün.. Ha siz arabaya aşık olmuşsunuzdur ona yapacak bişey yok.. Gönül bu ota'da konar... başka yerlere dee..
boşversene sen , farika verilerinin hangisi tutuyorki, Gel istersen gözünle gör, eğer 9 sn. de 100 e çıkamazsam anahtarı sana brakır gierim, hemde otomatik vitesle(PS=Honda civic 2007 sonrası VTEC motorlu araçların hızlanmasına bir kere daha bak istersen)
Peki Civic kesin kasa değiştiriyormu önümüzdeki sene?
Hocam yaşınıza ve tecrübelerinize saygım var.. Zaten büyüklerime karşı saygılı da olmuşumdur..Lakin bir daha bi araştıralım isterseniz.. 2011 model otomatik benzinli corolla ve civic'i.. Ben ezbere konuşmuyorum.. Biz denemesini de bizzat yaptık.. 0-100'ün..
Ne yazık ki evet...
Hayır Kemal abi, ilk resimdeki civic kesinlikle 2012 model değil. Eğer öyleyse 2012 kasa hakkındaki tüm kötü sözlerimi geri alıyorum. Ama değil Fakat diğer resimler doğru. Ve keşke dediğin gibi olsa, eski kasada azcık oynama yapıp yeni kasa diye yuttursalar. Vallaha sevinirim. 2007-2011 sedan kasası zaten çok tuttu. Fazla rütuşa gerek yok ki. Ama korkarım öyle olmayacak...