0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benzinli otomatik
Her iki seçenekte de yakıt masrafının yüksek olacağını unutmayınız.Yakın zamanda Honda a/t alan bir arkadaşım yakıt sarfiyarından çok şikayetçi.Corolla a/t 4 vites, bu da yakıt konusu için olumsuz bir şey.Az yol geçiyorsanız ve yakıt giderinden yakınmayacaksanız, estetik olarak hangisini beğenirseniz onu alınız. Full olanlarında nerdeyse eşit özellik var.
Serkan bey Civic yakında kasa değiştirecek bende corolla comfort extra benzinli aldım ama manueli tercih ettim şu anda corolla da kampanya var 3000 liraya yakında indirim aldım civicten sanırım 3000 lira gibi de daha uygun liste fiyatlarına bakmayın bayiler müthiş indirimler uygulayabiliyor
Aracın kasım ayı kampanyalı liste fiyatı 41650 gözüküyor....O zaman 1650 lira gibi bir indirim daha almışsınız doğrumudur?Bir de aracı Zonguldak bayisinden mi aldınız? Teşekkürler..
Cam butonlarında ışıklandırma yok sanırım bir kaç kişiden duymuştum
Serkan bey aynı ikilemeyi bende yaşadım. 3 kasım günü toyota plazaya giderken Honde plazadan aradılar ve premium otomatiği çok cazip bir fiyata bıraktılar. Toyotaya gidip baktım test sürüşüde yaptım. Daha önce civic ilede test sürüşü yapmıştım. Gerçi test kısa süreli bir testti. Honda testi sırasında civic çok hoşuma gitmedi. 5 ileri otomatik şanzumanı sık vites değiştiriyor gibi geldi vs. vs. Donanım ve estetik olarak çok iyi olmasına rağmen ben ertesi gün kararımı corolla comfort extradan yana kullandım. ( Beyaz renkli) Hız sabitleyici, alaşım jant ve bir kaç küçük aksesuar ile 41000 tl ödedim. Kredi faiz oranlarının düşük olması, honda civicin kasasının daha önce değişecek olması, corollanın bana daha fazla güven vermesi ....... gibi sebeplerden ötürü tercihim böyle oldu. İnanıyorumki civicde çok güzel bir araçtır. Hangisini alırsanız pişman olmayacağınızı düşünüyorum. Şimdiden güle güle kullanın.