0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkan bey, hız sabitleyici, 5 kollu alaşım jant, bagaj havuzu, kauçuk paspas için 1000 tl ödedim.
Otomatik şanzıman ila olaçaksa bencede hondayı tek geçerim.Otomatik vitesde başarılı honda...
Serkan bey ben benzinli alacak olsaydım kesinlikle honda civic alırdım corollayı seçmememdeki sebeb kötü olması falan dil civic daha spor bir araba ama size corolla yakışır diye düşünyorum hem corolla civicten daha az yakıyormuş bir tanıdığımda var 2008 otomatik civic şehir içinde yakıtını 10 litrenin altına düşüremiyor bilginiz olsun. Bu arada civicin otomatik vitesi corolladan daha başarılı hem tam otomatik hem viteslere mudahale edebilyorsunuz bide corolla 4 ileri civic ise 5 ileri diye bilyorum bunları göz önünde bulundurarak seçim yapman senin açından daha sağlıklı.Bana kalsa otomatik düşünyorsan civic al yakıt olarakta corollayla aşırı derece fark olacağını sanmıyorum ama düz alacaksan bu birazda zevke bağlı dediğim gibi ben olsam civic alırım daha spor bir araba çünkü corolla yanında ağır abi kalıyor.
Evet ben de Honda'nın otomatik şanzumanda sorunsuzluğunu işitiyorum...Aramızda Toyota'nın benzinli full otomatik şanzumanını kullanan ve kıyaslama yada yorum yapacak arkadaş varmı acaba?
Serkan abi bende daha önce tam otomatik 1.8 carisma vardı 4 ileri sorunsuz olmaya sorunsuzdu yokuşta ne bir milim geri kaydırdı nede herhangi bir sorun çıkardı tek dez avantajı performansı baya törpülüyordu otomatik alacaksan bence honda al hem 5 vites hemde direksiyondan vitese mudahale edebilyorsunuz ayrıyetten hondada en az toyota kadar kaliteli araçlar üretir ondan bence tartışmasız honda .Sen niye honda almadın dersen daha önceki mesajımdada dediğim gibi benzinli alsaydım kesinlikle honda alırdım hatta hybrid olanını düşünyordum ama birden 10000 tl zam yaptılar ondan corolla dizel aldım.Sana başka bir tavsiyem bu devirde benzinli arabaya binilmez benzinli alıp bir kaç ay sonra lpg derdine düşmektense bence corolla d-4d mmt al inan yakıt masrafın otomatik hondaya göre %50 daha az olur. Tabi bu sadece bir tavsiye yinede sen bilirsin.
..................................Otomatik kalitesi ise ikisinde de aynı. İkiside dünyanın kendi sınıflarının en sorunsuz otomatik şanzımanlarını kullanıyorlar.
Mahmut Kardeş gönül ister tabi ki MultiMode bir dizel Corolla ama maalesef bütçe elvermiyor...