0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kesinlikle Corolla.1. Cıvıc Sedan ın euroncap çarpışma testi yok. ( Bir arkadaş 4 yıldızda kaldığını yazmış ama o hatcback )2. Burnu çok sivri herşeyin altına giriyor. ( Honda plazalardaki kazalıları inceleyin hepsinin hasarları tampon üstü )3. Dayanıklı ve sağlam bir karoser yok. ( Hele ki Sunrooflusu çukura düşüp bükülenleri kendi gözümle gördüm )4. Tasarımına birşey diyemem herkesin zevki kendine Corolla daha yakışıklı ve karakterli.5. Altı yere yakın, bagaj küçük, yalıtım az, yol sesi çok.6. Malzeme kalitesi Corollaya göre biraz zayıf.7. Panel çok ışıklı ve kalabalık gözü yoruyor. ( En azından benim için )8. Bi de; Bir kere Toyota Hep Toyota. Daha fazla yüklenmeyeyim ben
cihat kardeş adil abi haklı yönleri cok fazla..Corolla avensis auris bunların hepsini euroncap çarpışma tresti 5 yıldız..Adil abi saglam karoser demiş,mekanige 6 yıl garanti vermekle olmuyor.Ben yeni verso aldım 2006 model.Bugun bir abimle antep otoshowa gittik.Yeni bindi arabaya çok hoşuna gitti.Kendisindede 2009 elegance otomatik civic var.Laf garantiden açıldı o dedi bakımlarına 400 tl para veriyorum dedi ızgaranın tutucak yeri kırılmış garantiye almıyorlar.napayım bunun garantisini dedi..bu arabayı senin aracın olan kasa 2004-2006 vtec 2 ler o kasaya hayranım.Yeni kasada beyaz biraz albenili oluyor ama senın kasada beyaz dahada harika..Senin kasa civicin işçilk kalitesi iç tarafta kullanılan malzemelrin kalitesi dış kaporta (karoserin) sağlamlıgı yenı kasa civicten çok daha iyi.Şuan verso elegantın yerine beyaz 2006 civic es verseler sunroflu yok demem diyemem...aracın çok kaliteli ve güzel araba ,yenı kasa cıvıcler sıknıtılı.team honda turkeyi takıp ederim.yenı kasayla ilgili ses konusunda fremlerin ötmesi konusunda çok sıkıntı var..
Ben 2 aracıda inceledim dediğim gibi fanatiklik bir kenara (toyota'ı severim yoksa burada ne işim var) yeni civic corolladan bence 1 gömlek üstün garanti olayına gelince bu tamamen servisle olan diyoloğunuza bağlı kaldıki bunu toyotada yaşamayacaksınız gibi bir durumda söz konusu değil kalite konusuna gelince gözlemlediğim kadarı ile bu her markada öyle yeni çıkan her model eskisini aratır oldu kalite konusunda bu bmw içinde geçerli honda içinde toyota içinde frenlerin ötmesi konusuna gelince yeni kasalarda 2012 hafif makyajlılara kadar balata problemi var fabrikada onu garantiden green stuff balatalar ile değiştirerek çözümü buldu
Şimdi sizinki tamamen fanatiklikten başka bir şey değil her iki aracıda gidip incelediniz kullandınız damı ona göre yorum yapıyorsunuz çünkü ben her 2 aracıda bizzat inceledim ve kullandım sizin yazdıklarınıza bende fanatik görüşle cevap vereyim o zaman 1.Toyota'nın hangi modelinin var2.Yaya güveliği olmasın onun nedeni3.6 yıl garanti verebilen başka bir firma yok siz neden bahsetmişsiniz komik4.Zevkler ve renkler 5.Corolladan yüksek,bagaj boyutları aynı,yalıtım daha başarılı6.Haklısınız yıl 2011 corollada cam düğmelerini bulmak için fener gerekiyor çünkü ışık yok7.Power of the dreams-Honda hayat onda
madem toyotayı beğenmiyorlar satsınlar buradada laf ebeliği yapmasınlar
Şu anda tercihim Otomatik Honda Civic olurdu. İkisininde birbirine üstün yönleri var. Ama bu sefer Honda diyesim geldi : )))
Otomatik şanzumanı daha iyi olduğu için Honda..
şimdii tamamen objektif bir yorum yapıcam (2011 Civic var) şimdi BENZİN'den bahsediyoruz.. bence eğer benzinli ve otomatikse hiç düşünmeden Civic neden mi? Honda'nın otomatiğinin sağlamlığını artık 12 yaşındaki çocuk bile biliyor? ve şekil olarakk.. bir arkadaş demişki pavyon kadınlarıyla evleniyormuyuz onlarda süslü tamamda Honda şekil olarak Toyota'dan güzel spor.. iç aydınlatmaları harika insan kendini uzay aracında hissediyor stock halinde bile herkes dönüp bakıyor.. benzin ve otomatikte durum bu..hee Toyata'nın DİZELİ olsaydı karşılaştırma.. bide çok km yapıyorsanız çok uzun yola çıkıyorsanız direk d4d bir toyata alın keyfinize bakın derim