Gönderen Konu: 2011 CİVİC OTOMATİK Mİ, 2011 COROLLA BENZİN OTOMATİK Mİ?  (Okunma sayısı 35253 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 CİVİC OTOMATİK Mİ, 2011 COROLLA BENZİN OTOMATİK Mİ?
« Yanıtla #80 : Eylül 08, 2011, 03:59:10 »
 zevk meselesimi deseeemmm, zevkler tartışılırmı deseeeemmmmm, herkes zevkli olmazmı deseeeemmmmm :rofl: :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Eylül 08, 2011, 19:12:25 »
tiilahına kadar toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #82 : Eylül 08, 2011, 19:16:25 »
Bence bmc, (rahmetli ibo'dan)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #83 : Ekim 01, 2011, 21:35:47 »
Kesinlikle Corolla.

1. Cıvıc Sedan ın euroncap çarpışma testi yok. ( Bir arkadaş 4 yıldızda kaldığını yazmış ama o hatcback )
2. Burnu çok sivri herşeyin altına giriyor. ( Honda plazalardaki kazalıları inceleyin hepsinin hasarları tampon üstü )
3. Dayanıklı ve sağlam bir karoser yok. ( Hele ki Sunrooflusu çukura düşüp bükülenleri kendi gözümle gördüm )
4. Tasarımına birşey diyemem herkesin zevki kendine Corolla daha yakışıklı ve karakterli.
5. Altı yere yakın, bagaj küçük, yalıtım az, yol sesi çok.
6. Malzeme kalitesi Corollaya göre biraz zayıf.
7. Panel çok ışıklı ve kalabalık gözü yoruyor. ( En azından benim için )
8. Bi de; Bir kere Toyota Hep Toyota.

Daha fazla yüklenmeyeyim ben :D

Şimdi sizinki tamamen fanatiklikten başka bir şey değil her iki aracıda gidip incelediniz kullandınız damı ona göre yorum yapıyorsunuz çünkü ben her 2 aracıda bizzat inceledim ve kullandım sizin yazdıklarınıza bende fanatik görüşle cevap vereyim o zaman

1.Toyota'nın hangi modelinin var

2.Yaya güveliği olmasın onun nedeni

3.6 yıl garanti verebilen başka bir firma yok siz neden bahsetmişsiniz komik

4.Zevkler ve renkler

5.Corolladan yüksek,bagaj boyutları aynı,yalıtım daha başarılı

6.Haklısınız yıl 2011 corollada cam düğmelerini bulmak için fener gerekiyor çünkü ışık yok

7.Power of the dreams-Honda hayat onda

07 Volvo S60R AWD/Titanium Grey/Atacama Leather/Premium & Family Package/18" Pegesus Wheels/300Bg 400Nm 2.5 T Engine/Manuel 6 Speed Transmission/0-100 5.6 Sn.

http://b1112.hizliresim.com/s/z/1hj2f.jpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Ekim 01, 2011, 21:49:20 »
cihat kardeş adil abi  haklı yönleri cok fazla..Corolla avensis auris bunların hepsini euroncap çarpışma tresti 5 yıldız..Adil abi saglam karoser demiş,mekanige 6 yıl garanti vermekle olmuyor.Ben yeni verso aldım 2006 model.Bugun bir abimle antep otoshowa gittik.Yeni bindi arabaya çok hoşuna gitti.Kendisindede 2009 elegance otomatik civic var.Laf garantiden açıldı o dedi bakımlarına 400 tl para veriyorum dedi ızgaranın  tutucak yeri kırılmış garantiye almıyorlar.napayım bunun garantisini dedi..bu arabayı senin aracın olan kasa 2004-2006 vtec 2 ler o kasaya hayranım.Yeni kasada beyaz biraz albenili oluyor ama senın kasada beyaz dahada  harika..
Senin kasa civicin  işçilk kalitesi iç tarafta kullanılan malzemelrin kalitesi dış kaporta (karoserin) sağlamlıgı yenı kasa civicten  çok daha iyi.Şuan verso elegantın yerine beyaz 2006 civic es verseler sunroflu yok demem diyemem...aracın çok kaliteli ve güzel araba ,yenı kasa cıvıcler sıknıtılı.team honda turkeyi takıp ederim.yenı kasayla ilgili ses konusunda fremlerin ötmesi konusunda çok sıkıntı var..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #85 : Ekim 01, 2011, 22:03:18 »
cihat kardeş adil abi  haklı yönleri cok fazla..Corolla avensis auris bunların hepsini euroncap çarpışma tresti 5 yıldız..Adil abi saglam karoser demiş,mekanige 6 yıl garanti vermekle olmuyor.Ben yeni verso aldım 2006 model.Bugun bir abimle antep otoshowa gittik.Yeni bindi arabaya çok hoşuna gitti.Kendisindede 2009 elegance otomatik civic var.Laf garantiden açıldı o dedi bakımlarına 400 tl para veriyorum dedi ızgaranın  tutucak yeri kırılmış garantiye almıyorlar.napayım bunun garantisini dedi..bu arabayı senin aracın olan kasa 2004-2006 vtec 2 ler o kasaya hayranım.Yeni kasada beyaz biraz albenili oluyor ama senın kasada beyaz dahada  harika..
Senin kasa civicin  işçilk kalitesi iç tarafta kullanılan malzemelrin kalitesi dış kaporta (karoserin) sağlamlıgı yenı kasa civicten  çok daha iyi.Şuan verso elegantın yerine beyaz 2006 civic es verseler sunroflu yok demem diyemem...aracın çok kaliteli ve güzel araba ,yenı kasa cıvıcler sıknıtılı.team honda turkeyi takıp ederim.yenı kasayla ilgili ses konusunda fremlerin ötmesi konusunda çok sıkıntı var..

Ben 2 aracıda inceledim dediğim gibi fanatiklik bir kenara (toyota'ı severim yoksa burada ne işim var) yeni civic corolladan bence 1 gömlek üstün garanti olayına gelince bu tamamen servisle olan diyoloğunuza bağlı kaldıki bunu toyotada yaşamayacaksınız gibi bir durumda söz konusu değil kalite konusuna gelince gözlemlediğim kadarı ile bu her markada öyle yeni çıkan her model eskisini aratır oldu kalite konusunda bu bmw içinde geçerli honda içinde toyota içinde frenlerin ötmesi konusuna gelince yeni kasalarda 2012 hafif makyajlılara kadar balata problemi var fabrikada onu garantiden green stuff balatalar ile değiştirerek çözümü buldu
07 Volvo S60R AWD/Titanium Grey/Atacama Leather/Premium & Family Package/18" Pegesus Wheels/300Bg 400Nm 2.5 T Engine/Manuel 6 Speed Transmission/0-100 5.6 Sn.

http://b1112.hizliresim.com/s/z/1hj2f.jpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #86 : Ekim 02, 2011, 18:43:22 »
Ben 2 aracıda inceledim dediğim gibi fanatiklik bir kenara (toyota'ı severim yoksa burada ne işim var) yeni civic corolladan bence 1 gömlek üstün garanti olayına gelince bu tamamen servisle olan diyoloğunuza bağlı kaldıki bunu toyotada yaşamayacaksınız gibi bir durumda söz konusu değil kalite konusuna gelince gözlemlediğim kadarı ile bu her markada öyle yeni çıkan her model eskisini aratır oldu kalite konusunda bu bmw içinde geçerli honda içinde toyota içinde frenlerin ötmesi konusuna gelince yeni kasalarda 2012 hafif makyajlılara kadar balata problemi var fabrikada onu garantiden green stuff balatalar ile değiştirerek çözümü buldu

sadece 1 gömlekmi...?

Aşkolsun yanii......! :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Ekim 03, 2011, 12:04:10 »
kemal abi yeni kasa civic in resimlerini gördünmü.Abi sen elindeki civic in kıymetini bil.Yeni honda civic[clio]symbol geliyor..Resimler doğruysa civic sedanı yerle bir etmişler.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Ekim 07, 2011, 01:03:13 »
Şimdi sizinki tamamen fanatiklikten başka bir şey değil her iki aracıda gidip incelediniz kullandınız damı ona göre yorum yapıyorsunuz çünkü ben her 2 aracıda bizzat inceledim ve kullandım sizin yazdıklarınıza bende fanatik görüşle cevap vereyim o zaman

1.Toyota'nın hangi modelinin var

2.Yaya güveliği olmasın onun nedeni

3.6 yıl garanti verebilen başka bir firma yok siz neden bahsetmişsiniz komik

4.Zevkler ve renkler

5.Corolladan yüksek,bagaj boyutları aynı,yalıtım daha başarılı

6.Haklısınız yıl 2011 corollada cam düğmelerini bulmak için fener gerekiyor çünkü ışık yok

7.Power of the dreams-Honda hayat onda

1- C segmenti Sedanlar içinde sadece Corolla ve Chewrolet Cruıse de var. ( bak www.euroncap.com )
    Ayrıca Yaris, Aurıs, Avensis, Verso 5 Yıldızlı euroncap testi, Urban Cruıser 3, rav 4 4 yıldızlı.

2- Yayanın güvenliği artı tabi bu Corolladada var ( aşağı eğilen kaput )
     Ama Benim Anam ağlayacağına onun anası ağlasın.

3- O 6 yıl 150.000 km garanti Toyota nın Garanti Extra sı gibi bişey midir acaba? Para karşılığı satın alabilirsin.
     Pardon Toyota da km sınırı yoktu yazmayı unuttum.

4- Katılıyorum Zevkler ve Renkler
     Ama işte herkes benim kadar zevkli ve renkli değil naparsın?

5- Bagaj boyutlarının aynı olduğunu ve yalıtımı ispatla, Sana o bagaj kadar Özür ve Çiçek göndereyim
     O kadar da abartmayalım, boy aynı, 35 mm Corolla yüksek, en 10 mm Corolla geniş (bak: Corolla ve cıvıc broşür ) bagaj aynı yazıyor ama         arşında burda halepte.   

6- Elinin ayarıdamı yok 15 cm uzağındaki kumandaya uzanmak için fener arıyosun?
     Para işte bol olunca ışıklar, yanarlı meyveler vs vs vs.

7- Sen atlamışsın demek ki kabulleniyorsun
     Panel çok ışıklı, kalabalık ve gözü yoruyor.

8- Kopya çekmek yoook. onu çinliler yapıyor.

Today Tomorrow Toyota
     Always Toyota.     

Ayrıca 11 yıldır Toyota satıyorum ve bu piyasada herkes beni tanır objektif olduğumu, incelemeden veya bilmeden konuşmadığımı herkes bilir. Zannetmiyorum ki benim kadar her iki aracıda kullanmamışsındır.

Haa bide, evet ya Ben bir Toyota Fanatiğiyim.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Ekim 07, 2011, 17:14:51 »
madem toyotayı beğenmiyorlar satsınlar buradada laf ebeliği yapmasınlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #90 : Ekim 07, 2011, 18:00:35 »
madem toyotayı beğenmiyorlar satsınlar buradada laf ebeliği yapmasınlar

boş ver ya , bırak konuşsunlar
altın yere düşmeyle bakır olmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #91 : Ekim 08, 2011, 02:06:50 »
Şu anda tercihim Otomatik Honda Civic olurdu.
İkisininde birbirine üstün yönleri var. Ama bu sefer Honda diyesim geldi : )))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #92 : Ekim 08, 2011, 02:17:35 »
Off, 2007 yılından beri aynı şey tartışılıyor abi..
Uzun süre izlenim sonrasındaki sonuçlara bakarsak, Sağlamlık, sorunsuzluk, kullanım olarak işlevsellik vs.. Corolla bir çok yönden önde gibi..
Ama ben yinede Civic alırdım..
Göstergelerinden, Koltuklarından, yere yakın olduğundan ve Vtec olduğundan dolayı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #93 : Ekim 08, 2011, 11:15:44 »
pavyonda çalışan kadınlarda alımlı ve güzel ama hangimiz evleniriz dış görünüşü ışıldaklı diye araba alınrmı yaf

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #94 : Ekim 08, 2011, 23:21:14 »
Bu arada bugün gördüm Yeni Jetta'yı euroncap testine sokmuşlar.  :alkis:

Ama kimse laf kalabalığı yapmasın eskilerinin hiç biri yok ortada  :kötü:
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #95 : Ekim 08, 2011, 23:24:27 »
Şu anda tercihim Otomatik Honda Civic olurdu.
İkisininde birbirine üstün yönleri var. Ama bu sefer Honda diyesim geldi : )))
Canın sağolsun :) Keyfine bak :D
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #96 : Ekim 13, 2011, 14:10:01 »
şimdii :) tamamen objektif bir yorum yapıcam (2011 Civic var) şimdi BENZİN'den bahsediyoruz.. bence eğer benzinli ve otomatikse hiç düşünmeden Civic :) neden mi? Honda'nın otomatiğinin sağlamlığını artık 12 yaşındaki çocuk bile biliyor? ve şekil olarakk.. bir arkadaş demişki pavyon kadınlarıyla evleniyormuyuz onlarda süslü :D tamamda Honda şekil olarak Toyota'dan güzel spor.. iç aydınlatmaları harika insan kendini uzay aracında hissediyor :D stock halinde bile herkes dönüp bakıyor.. benzin ve otomatikte durum bu..

hee Toyata'nın DİZELİ olsaydı karşılaştırma.. bide çok km yapıyorsanız çok uzun yola çıkıyorsanız direk d4d bir toyata alın keyfinize bakın derim :)
2011 Honda Civic!

FD6! 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Kasım 02, 2011, 18:09:54 »
Otomatik şanzumanı daha iyi olduğu için Honda.. ;)
Bende otomatik şanzumanda honda iyi diye biliyorum,ama yakıt sarfiyatı konusunda Toyota daha cimri..

Geçen bir müşterimiz geldi ''2009 model otomatik vites honda civic'' sahibi 100 km de 13 lt benzin sarfettiğini söyledi.Hadi olsunda 12 lt olsun seçim sizin...
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Kasım 02, 2011, 18:11:58 »
şimdii :) tamamen objektif bir yorum yapıcam (2011 Civic var) şimdi BENZİN'den bahsediyoruz.. bence eğer benzinli ve otomatikse hiç düşünmeden Civic :) neden mi? Honda'nın otomatiğinin sağlamlığını artık 12 yaşındaki çocuk bile biliyor? ve şekil olarakk.. bir arkadaş demişki pavyon kadınlarıyla evleniyormuyuz onlarda süslü :D tamamda Honda şekil olarak Toyota'dan güzel spor.. iç aydınlatmaları harika insan kendini uzay aracında hissediyor :D stock halinde bile herkes dönüp bakıyor.. benzin ve otomatikte durum bu..

hee Toyata'nın DİZELİ olsaydı karşılaştırma.. bide çok km yapıyorsanız çok uzun yola çıkıyorsanız direk d4d bir toyata alın keyfinize bakın derim :)

100 km de 13 lt benzin harcamak dokunmuyorsa eğer Honda hakkında dediklerinize katılıyorum..
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Kasım 02, 2011, 19:25:40 »
Aga işin içine aşk girince mantık falan kalmıyo tabi haliylee.. Bazıları kör kütük aşık olmuşlar civic'e :)

Ne diyelim Allah mesut bahtiyar etsin.. :) :)

Toyotaclup'te bile civic propogandası yapıldığına göre.. eee daha ne diyimmm..

Yabıcak bişi yok yaneee :) )