Gönderen Konu: 2011 BEYAZ Auris D-4D Comfort Extra M/M Jant ve Tavan Spoileri Yardım....  (Okunma sayısı 40620 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
mahmut şu ilana bir bak bakalım beğenecekmisin.üstelik mersin'de.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-17-jant-5x114-3-modifiye-jantlari-800-00tl-33989130/detay
anlaşıldı sen taktın bu janta takta içinde kalmasın bizde almancı japon deriz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
mahmut şu ilana bir bak bakalım beğenecekmisin.üstelik mersin'de.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-17-jant-5x114-3-modifiye-jantlari-800-00tl-33989130/detay
Aykut abi jant güzel bu birazda zevk meselesi ama daha güzel jantlarda var piyasada.

Mesela ilandaki satlık aracın jantları bana göre senin ilanda vermiş olduğun jantlardan daha güzel ben ilandaki arabayı canlı olarakta gördüm. Tabi ilk baştada dediğim gibi bu birazda zevk meselesi sen hangisi hoşuna giderse onu taktır .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-ilgi-cekiyor-33732566/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
anlaşıldı sen taktın bu janta takta içinde kalmasın bizde almancı japon deriz :D
aydın uzun zamandır yoktun özlettin kendini, o linki sadece mahmuta yakın, mersin'de, beğenirse araştırsın diye verdim. yoksa anlaştığımızın dışına çıkmış değilim örnek olarak verdiğim kyowa ların halen arkasındayım.verdiğin fikride uygulamaya karar verdim diyebilirim.silver alıp kullanıcam,sıkılınca da beyaza boyatıcam.yani kısacası hala japoncu japon diyebilirsin. :)
Aykut abi jant güzel bu birazda zevk meselesi ama daha güzel jantlarda var piyasada.

Mesela ilandaki satlık aracın jantları bana göre senin ilanda vermiş olduğun jantlardan daha güzel ben ilandaki arabayı canlı olarakta gördüm. Tabi ilk baştada dediğim gibi bu birazda zevk meselesi sen hangisi hoşuna giderse onu taktır .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-ilgi-cekiyor-33732566/detay
mahmut gerçekten güzelmiş.markası, modeli, ebadı nedir öğrenebildinmi.aslında tam olarak görünmüyor yandan foto olsaydı çok güzel olurdu.gerçi bir tane var ama oda bulanık detaylar tam belli olmuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
mahmut gerçekten güzelmiş.markası, modeli, ebadı nedir öğrenebildinmi.aslında tam olarak görünmüyor yandan foto olsaydı çok güzel olurdu.gerçi bir tane var ama oda bulanık detaylar tam belli olmuyor.
Aykut abi bu jantın aynısı fiyat sorduğum yerde vardı zaten ilandaki arcın sahibinede kendisi satmış ben çok beğendim jantı ben taktıracağım zaman bu janttan veya sorduğum yerde a5 jantı vardı o janttan taktıracağım fiyat olarak fazla konuşmadım ama lastiklerle birlikte 1400-1600 arası demişti nette jantın resmini bulabilirsem eklerim.
Ebat olarak 17 lik ama modeli sormak hiç aklıma gelemdi ama yine işim düşerse oralara senin için uğrar sorarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
çok teşekkürler mahmut zahmet etme zaten oradan alabilmem mümkün olmaz.yolum o taraflara hiç düşmüyor ama şu a5 jantını merak ettim.audi modellerinin bijon aralıkları bize uymuyor diye biliyorum ama çok güzel modelleri var.

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Bana gösterdiği üçüncü resimdeki janttı a5 dediysem orjinal audi dil jant sadece modeli a5 in jantıyla aynı olduğu için a5 jantı diyorlar aslında ben a5 jantını ilandaki corollanın jantından daha çok beğendim ama adam replika deyince beni düşündürdü çünkü replika jantlarda balans tutmama gibi sorun olyormuş diye duydum hatta sanada daha önce dedim replikalardan uzak dur diye ama ne bilim jant çok hoşuma gitti .

Bana gösterdiğine görede corolla için vardır heralde uygun bijon sayısı ve aralığında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
gerçekten çok hoş modelleri var ama replikaysa yanaşmamak lazım.orjinalininde bijon aralıkları tutsa dahi fiyatından yanına yanaşılmaz. kyowa benim aklıma yattı çok hoş modelleri var, üstelik fiyatlarıda uygun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
gerçekten çok hoş modelleri var ama replikaysa yanaşmamak lazım.orjinalininde bijon aralıkları tutsa dahi fiyatından yanına yanaşılmaz. kyowa benim aklıma yattı çok hoş modelleri var, üstelik fiyatlarıda uygun.
Bende zaten replika diye sıcak bakmıyorum onun için paylaştığım ilandaki corollanın jantını düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
hayırlı olsun diyelim o zaman.alınca fotoları eklersen bizede fikir vermiş olusun.sabırsızlıkla bekliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
hayırlı olsun diyelim o zaman.alınca fotoları eklersen bizede fikir vermiş olusun.sabırsızlıkla bekliyoruz.
Amin
Aykut abi ben şimdi düşünmüyorum şimdiki lastikler çürüsün öyle alacağım fiyatıda arkadaş arabasına xenon taktırdı orada görmüşken sordum ama değiştirdiğimde mutlaka fotoları paylaşırım.

düzenleme:

Olurda bir yerden piyango çıkarsa lastiklerin çürümesini beklemeyebilirim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
inşallah hepimize çıkarda bırak jantları değiştirmeyi jant koleksiyonu yaparız. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
inşallah hepimize çıkarda bırak jantları değiştirmeyi jant koleksiyonu yaparız. :)
İşallah Aykut abi
Jantları bende bir an önce değiştirmeyi istiyorum ama üstündeki lastikler daha sıfır kıyamıyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
benimde sorunum aynı daha 1500 km de ancak jant alırken bunları orada bırakmayı fiyattan düşürmeyi düşünüyorum.burdaki bir yer ok veriyor ama adamda düzgün model yok.cms veya kormetal satıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
benimde sorunum aynı daha 1500 km de ancak jant alırken bunları orada bırakmayı fiyattan düşürmeyi düşünüyorum.burdaki bir yer ok veriyor ama adamda düzgün model yok.cms veya kormetal satıyor.
Bence sende lastikleri kullan öyle değiştir bende dediğini düşündüm ama jant ve lastikleri alan yerler çok düşük fiyatlar veriyorlarmış ben lastiklerin ömrünün bitmesini beklicem zaten en fazla 40000 km giderim bu lastiklerle ondan sonra değiştiririm ama şunuda yapabilirim yazın belki jantla lastikleri alıp yaz aylarında yeni aldıklarımı kışında bunları kullanabilirim çünkü geniş taban lastiklerin ıslak zeminde yol tutuşu ince tabanlılara göre daha zayıf.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
seninkinin altında zaten jantlar var ben sırf orjinalleri beğenmediğim yeni jant alıcam diye comfort extra aldım.bu nedenle artık az çok bakmayıp yenilicem.aslında ilk olarak bayiden çıkartırken direk jant lastik değiştirip 17 yapacaktım ancak herkes olumsuz konuşunca 16 kalsın, jantlarıda çok beğendiğim bişey denk gelirse alırım dedim ondan kaldı.sonra tekrar 17 almaya karar verdim ama iş işten geçmişti.neyse artık gözü kapatıp alacaz birtane.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
seninkinin altında zaten jantlar var ben sırf orjinalleri beğenmediğim yeni jant alıcam diye comfort extra aldım.bu nedenle artık az çok bakmayıp yenilicem.aslında ilk olarak bayiden çıkartırken direk jant lastik değiştirip 17 yapacaktım ancak herkes olumsuz konuşunca 16 kalsın, jantlarıda çok beğendiğim bişey denk gelirse alırım dedim ondan kaldı.sonra tekrar 17 almaya karar verdim ama iş işten geçmişti.neyse artık gözü kapatıp alacaz birtane.
Aykut abi zaten bende jant var diye acele etmiyorum benimde ilk başta 17 lik hiç aklıma gelmemişti zaten ben arabayı alırken bu jant takılmıştı bende beğendiğim için hiç söktürmedim ben şimdilik bu jantları kullanacağım mecburen ama nezaman olsa 17 lik jant 225 taban lastik takmayı düşünüyorum zaten ben bu lastikler çürüsede şimdi kullandığım lastik ölçülerindende kışın kullanmak için alacağım çünkü geniş taban lastik ıslak zeminde ince taban lastiklere göre daha az yol tutuyor sebebide tabanı geniş olduğu için su birikintisine geldiğinizde aracın su üstünde kalabilme olasılığı artıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
o zaman beklemene gerek yok bunlarla kışı çıkartırsın yaza doğruda 17 leri çekersin altına ve işi bitirmiş olursun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
o zaman beklemene gerek yok bunlarla kışı çıkartırsın yaza doğruda 17 leri çekersin altına ve işi bitirmiş olursun.
İşallah Aykut abi bende bir an önce takmak istiyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
bu jantlar hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.

klasik pejo jantı gibi bişey bu...307 lerde filan gördüğümüz...