0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mahmut şu ilana bir bak bakalım beğenecekmisin.üstelik mersin'de.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-17-jant-5x114-3-modifiye-jantlari-800-00tl-33989130/detay
anlaşıldı sen taktın bu janta takta içinde kalmasın bizde almancı japon deriz
Aykut abi jant güzel bu birazda zevk meselesi ama daha güzel jantlarda var piyasada.Mesela ilandaki satlık aracın jantları bana göre senin ilanda vermiş olduğun jantlardan daha güzel ben ilandaki arabayı canlı olarakta gördüm. Tabi ilk baştada dediğim gibi bu birazda zevk meselesi sen hangisi hoşuna giderse onu taktır .http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-ilgi-cekiyor-33732566/detay
mahmut gerçekten güzelmiş.markası, modeli, ebadı nedir öğrenebildinmi.aslında tam olarak görünmüyor yandan foto olsaydı çok güzel olurdu.gerçi bir tane var ama oda bulanık detaylar tam belli olmuyor.
gerçekten çok hoş modelleri var ama replikaysa yanaşmamak lazım.orjinalininde bijon aralıkları tutsa dahi fiyatından yanına yanaşılmaz. kyowa benim aklıma yattı çok hoş modelleri var, üstelik fiyatlarıda uygun.
hayırlı olsun diyelim o zaman.alınca fotoları eklersen bizede fikir vermiş olusun.sabırsızlıkla bekliyoruz.
inşallah hepimize çıkarda bırak jantları değiştirmeyi jant koleksiyonu yaparız.
benimde sorunum aynı daha 1500 km de ancak jant alırken bunları orada bırakmayı fiyattan düşürmeyi düşünüyorum.burdaki bir yer ok veriyor ama adamda düzgün model yok.cms veya kormetal satıyor.
seninkinin altında zaten jantlar var ben sırf orjinalleri beğenmediğim yeni jant alıcam diye comfort extra aldım.bu nedenle artık az çok bakmayıp yenilicem.aslında ilk olarak bayiden çıkartırken direk jant lastik değiştirip 17 yapacaktım ancak herkes olumsuz konuşunca 16 kalsın, jantlarıda çok beğendiğim bişey denk gelirse alırım dedim ondan kaldı.sonra tekrar 17 almaya karar verdim ama iş işten geçmişti.neyse artık gözü kapatıp alacaz birtane.
o zaman beklemene gerek yok bunlarla kışı çıkartırsın yaza doğruda 17 leri çekersin altına ve işi bitirmiş olursun.
bu jantlar hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.Uploaded with ImageShack.us