Gönderen Konu: 2011 BEYAZ Auris D-4D Comfort Extra M/M Jant ve Tavan Spoileri Yardım....  (Okunma sayısı 40621 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • I love Capan :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
jant konusunda bende sıkıntıdayım 17'' mi yoksa 18'' mi koysam tereddutteyim 18'' sürtermi hafif alasımlı bir jant kaldırırmı yorarmı arabayı tereddütteyim
D-4D Corolla Advance M/M

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
jant konusunda bende sıkıntıdayım 17'' mi yoksa 18'' mi koysam tereddutteyim 18'' sürtermi hafif alasımlı bir jant kaldırırmı yorarmı arabayı tereddütteyim

profil resmimdeki araç benim ve araçda 18" jant var sürtme filan da yok ama yakıtta %20 ye yakın fark var insanlar basa basa 7 litreyi geçemezken ben basarsam  10-11 litrelerde geziyor araç...standartın baya bi altında sürüşte ise ben en iyi ihtimal 7.8 i görebildim....normal sabit 8.5-8.3 arasında.birde zamanım olmadığından spor yaylarını takamadım ama iki haftaya takacağım o zaman gerçekten anlaşılır sürtecek mi sürtmeyecek mi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı

profil resmimdeki araç benim ve araçda 18" jant var sürtme filan da yok ama yakıtta %20 ye yakın fark var insanlar basa basa 7 litreyi geçemezken ben basarsam  10-11 litrelerde geziyor araç...standartın baya bi altında sürüşte ise ben en iyi ihtimal 7.8 i görebildim....normal sabit 8.5-8.3 arasında.birde zamanım olmadığından spor yaylarını takamadım ama iki haftaya takacağım o zaman gerçekten anlaşılır sürtecek mi sürtmeyecek mi...

o devir ibresi 3500'den aşşağı inmedikçe tasarruf olmaz necati =)
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
o devir ibresi 3500'den aşşağı inmedikçe tasarruf olmaz necati =)

trafikde focuslarla yanyana gelemiyorum diyorum bide 3500 ün altına in diyon...:)  chiplicem inşallah önümüzdeki haftalarda...o zaman az yakacak çook kaçacak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür edildi
volkan tanınmış profilinizi güncelleyip yaş ve yer bilgilerinizi eklemeniz gerektiği kanısındayım.site kuralları da bunu istemekte.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
volkan tanınmış profilinizi güncelleyip yaş ve yer bilgilerinizi eklemeniz gerektiği kanısındayım.site kuralları da bunu istemekte.

sorun halledilmiştir.
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
sorun halledilmiştir.
volkan kardeşim aramıza hoşgeldin.iyi forumlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
serkan kardeşim senin kadar yüksek düşünmesemde bende 16 inch ile 17 inch rasında kaldım.en son şöyle bol çeşit bulunan bir yerde gerekirse bütün günü geçirip orada görerek beğenerek almaya karar verdim.sana da aynı yolu öneririm.izmitte seçeneğin çok bu tarz birkaç yer var diye biliyorum.olmadı bursa 1,5 saat uzağında oradan kesinlikle boş çıkmazsın.bende en yakın iznimde  memleketim olan bursa ya yada izmit te gidip bu işi halletmeyi düşünüyorum.aklında yaptırmak istediğin başka neler var?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
necati valla kardesim su anda benim zaten epey fazla 8 litre içinde geziniyor ama yuzde yirmi buyuk bir rakam yaa :( kafamda soru işareti kaldı 132lik birde ve ben performanssız kullanmayı sevmiyorum he bu arada o focusları gonder benim yanıma :D bakalım sanırım hafif alasım 17 ideal 40 yanak tekerle guzel duracagını dusunuyorum bu arada senin canavarda cok yakısıklı olmus ;)

aykut 4 kapıya kenwood kompenantları yetlestirdim arkada 1200luk tek din kenwood  woofer var 6 kanal jbl gto 600 anfim var tesisatımı yaptım cok sukur, guzel orta ayarda bi film ve tavana parlak siyah folyo dusunuyorum baska bişey dusunmuyorum dıs gorunumle oynamayı cok sevmiyorum izmitteki jant fiyatları ucuk derecede bakalım bursa sanırım o konuda hemfikiriz
D-4D Corolla Advance M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
aykut 4 kapıya kenwood kompenantları yetlestirdim arkada 1200luk tek din kenwood  woofer var 6 kanal jbl gto 600 anfim var tesisatımı yaptım cok sukur, guzel orta ayarda bi film ve tavana parlak siyah folyo dusunuyorum baska bişey dusunmuyorum dıs gorunumle oynamayı cok sevmiyorum izmitteki jant fiyatları ucuk derecede bakalım bursa sanırım o konuda hemfikiriz
eline sağlık devamı için bizi bilgilendirirsin umarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
aykut abi ozrumu bagısla yasa bakmadan dalgınlıgıma geldi sen kardesinin ozrunu kabul edersin dimi ;)
D-4D Corolla Advance M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
estafurullah kardeşim sorun değil dert etme.bende aracımı kocaeli kayadan kasım ayında aldım.daha bişey yaptırmış değilim ses sistemi olarak bişey düşünmüyorum.dediğin gibi orta ayarda film,jant ve arka spoiler den başka birşey düşünmüyorum.tavan folyosuna pek yanaşmak istemiyorum.cam filmi için iyi ve uygun bir yer bulursam yaptırıcam,tavan spoilerini istanbuldan yan sanayi buldum satan firma hakkında olumlu konuşuyorlar fiyatıda çok cazip,jant işinide o tarafa gelince araştırıcam hemen hemen her izinde orada oluyorum zaten anne/baba değirmenderede oturuyor ama izmit te fiyatlar uçuksa işi bursa da halletmek en doğrusu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
arkadaşlar izmitliler olarak 2. buluşmamızı gerçeklerştirdik sizleride aramızda görmek isterdik bende kocaeli d.deredeyim ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
izine gelir gelmez irtibata geçer herkez uygun olursa bir buluşma organize ederiz.açıkçası bende çok istiyorum ancak malesef mesafe yüzünden katılamıyorum.hem jant konusunda araştırma yapan çok arkadaş mevcut buluşup jantçılara toplu hücum yaparız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
jant konusunda hekfikiriz :d toplu hucummm zaten senin profildeki jantlar bitirici bi jant :) izmit sanayide biri var işinin ehli ama 250 lira diyor uzun zamandır arastırıroyurm tevsiyeler uzerine kocaelide buyuk arastırma yaptım kullandıgı film 3M işciligi gercekten kaliteli ve garanti iş yapıyor tavan spoiler konusunda bişi demicem abi arastıralım jant konusunda bence toplu fiyat almak gercekten faydalı olacaktır merhaba adasım bu arada
D-4D Corolla Advance M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
malzeme kaliteliyse ki 3m güzel bir marka 250 normal heleki işçilik üst sınıfsa ucuz bile sayılır.filmlere garanti ne kadar veriyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
5 yıl garanti veriyo ondan sonra solmalar baslar diyo ama bes yıl iyi bence
D-4D Corolla Advance M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
çok güzel 5 yılda solmalar başlasa bile çok sırıtmaz diye düşünüyorum biraz daha açık renk filmle dolaşırız.toplu hücuma onuda katarsak fiyatıda kırarız belki. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
olabilrmi bilmiyorum ki adam isciligini konusturuyo yapar herhalde jant olayını arastıralım amabi
D-4D Corolla Advance M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
serkan kayar;
necati valla kardesim su anda benim zaten epey fazla 8 litre içinde geziniyor ama yuzde yirmi buyuk bir rakam yaa  kafamda soru işareti kaldı 132lik birde ve ben performanssız kullanmayı sevmiyorum he bu arada o focusları gonder benim yanıma  bakalım sanırım hafif alasım 17 ideal 40 yanak tekerle guzel duracagını dusunuyorum bu arada senin canavarda cok yakısıklı olmus

aykut 4 kapıya kenwood kompenantları yetlestirdim arkada 1200luk tek din kenwood  woofer var 6 kanal jbl gto 600 anfim var tesisatımı yaptım cok sukur, guzel orta ayarda bi film ve tavana parlak siyah folyo dusunuyorum baska bişey dusunmuyorum dıs gorunumle oynamayı cok sevmiyorum izmitteki jant fiyatları ucuk derecede bakalım bursa sanırım o konuda hemfikiriz

(yeni sitede alıntı yapmak çalışmıyordu bende ona istinaden kopyala yapıştır yaptım. )
                                                                                                                                             :)

eyvallah abi cok sağol...benim canavar yakışıklı oldu ama işte biraz az kaçıyor ve çok yakıyor....bunun da en büyük sebebi jantlar oldu tabikide.18" biraz büyük geldi sanırım :)) birde benim aracım dizel olduğundan basınca 10  lt civarlarında geziyor seninkisi 132 lik benzinliyken bi denk gelirsek değişelim jantları en az  11  litreyi bulursun gibime geliyor...o yüzden bu devirde benzinli arabada çok da büyük jant düşünmücen :)düşünüyorsan da  katlanacaksın :)...sanırım 132lik aurisler focusun hertürlüsüyle rahat rahat oynar...tabi kazara chipli dizel veya rs lerle karşılaşmazsan :)
yalnız allah kaza bela vermesin kimseye, sizinde aykut abininde arabalarınızın  renkleri çok güzel kıymetini bilin... ;)
ah bi beyaz olsaydı benim araç... :))