serkan kayar;
necati valla kardesim su anda benim zaten epey fazla 8 litre içinde geziniyor ama yuzde yirmi buyuk bir rakam yaa kafamda soru işareti kaldı 132lik birde ve ben performanssız kullanmayı sevmiyorum he bu arada o focusları gonder benim yanıma bakalım sanırım hafif alasım 17 ideal 40 yanak tekerle guzel duracagını dusunuyorum bu arada senin canavarda cok yakısıklı olmus
aykut 4 kapıya kenwood kompenantları yetlestirdim arkada 1200luk tek din kenwood woofer var 6 kanal jbl gto 600 anfim var tesisatımı yaptım cok sukur, guzel orta ayarda bi film ve tavana parlak siyah folyo dusunuyorum baska bişey dusunmuyorum dıs gorunumle oynamayı cok sevmiyorum izmitteki jant fiyatları ucuk derecede bakalım bursa sanırım o konuda hemfikiriz
(yeni sitede alıntı yapmak çalışmıyordu bende ona istinaden kopyala yapıştır yaptım. )

eyvallah abi cok sağol...benim canavar yakışıklı oldu ama işte biraz az kaçıyor ve çok yakıyor....bunun da en büyük sebebi jantlar oldu tabikide.18" biraz büyük geldi sanırım

) birde benim aracım dizel olduğundan basınca 10 lt civarlarında geziyor seninkisi 132 lik benzinliyken bi denk gelirsek değişelim jantları en az 11 litreyi bulursun gibime geliyor...o yüzden bu devirde benzinli arabada çok da büyük jant düşünmücen :)düşünüyorsan da katlanacaksın

...sanırım 132lik aurisler focusun hertürlüsüyle rahat rahat oynar...tabi kazara chipli dizel veya rs lerle karşılaşmazsan

yalnız allah kaza bela vermesin kimseye, sizinde aykut abininde arabalarınızın renkleri çok güzel kıymetini bilin...
ah bi beyaz olsaydı benim araç...

)