0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haklısın hikmetcan bende düşündüm ancak aydının bu konuda bir fikri vardı.önce silver renkli bir jant alıp kullanmak sıkılınca da beyaza boyatıp değişiklik yapmak.benim aklıma da yattı.böylece iki renk jantıda denemiş ve keyfini sürmüş olurum diye düşünüyorum.
büyük olasılıkla benden önce yaparsın ben daha silverları alamadım.ilk izinde bursa ya gidip orada jant işini ve diğer işlerini halledicem.
hikmetcan senin yine yakın, ben ne yapayım arada 1100 km var. ben daha yeni yeni alışıyorum.yapmak istediklerim de alıştıkça artıyor ama ısrarla az ve öz olsun diyorum ve öylede olacak diye umuyorum.:)halen kararlıyım jant,film,xenon,spoiler.
halen kararlıyım jant,film,xenon,spoiler.
Fiyatlara gelince 17 kyowa jantı modeline göre 850-1.100TL arasında bulabilirsin, 4 adet de 205/45 Kumho EctaSPT alırsın oda 600TL civarında
mahmut kardeşim merak ettim aklıma gelmiyor neyi unuttum; aydının belirttiği gibi o civarlarda bişey tutar kyowa da modeller çok güzel ve fiyat olarakta cazip.kalitesi hakkında bilgim yok ama ilk başta inceleyeceğim markalar arasında.xenonlar ne marka takıldı.
Aykut abi bende xenonla film tamam jant,spoiler bende düşünüyorum ama sen birşeyi unuttun.
mahmut unuttuğum neydi hala hatırlayamadım.
yok yay olayına hiç girmicem.tamam gösteriş süper oluyor ama kullanıştan fedakarlık etmek gerekiyor ayrıca dikkatli kullanmakta lazım, arabayı eşimde kullandığından çok dikkatli olacağını sanmıyorum.
zaten aracının şu anki ebatları 205-55-16 olmalı sen 17 takarsan lastiklerin 215 veya 225 -45-17 olmalı zaten bundan başka takarsan da sorun yaşarsın.burada zaten 55 lk yanakları 45 e düşürüyorsun buda aracın normal yüksekliğini yeterince koruyor.tahminimce bekarsın ve arabayı yanlız kullanıyorsun ama ben eşim kızım ve ben araca biniyoruz.birde uzu yol yapacağımız zaman eşyaları da eklersek ağırlık epey artıyor.eğer yay takarak arabayı alçartırsam bu ağırlıklarla çok rahat yolculuk yapabileceğimi sanmıyorum.