Gönderen Konu: 2011 BEYAZ Auris D-4D Comfort Extra M/M Jant ve Tavan Spoileri Yardım....  (Okunma sayısı 40617 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
aylin bey öncelikle tekrar hogeldiniz. aşağıdaki linkle foto yükleme işleminizi sorunsuz halledebilirsiniz ayrıca açıklayıcı bilgide mevcut.2'nci fotonuz görülüyor.araçlarımız aynı renk ve model.spoileri nereden aldınız ve maliyeti nedir.bilgi verirseniz sevinirim.

açıklamalı foto yükleme bilgisi aşağıdaki linkte.
http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/resim-ekleme/

aşağıdaki link te direk foto yükleme sayfasının.
http://www.imageshack.us/
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
bu konuyu kaçırmışım ben ya :D beyaz aurise beyaz jant gider aykut abi çok kollu beyaz jant gider benden söylemesi... ben alırken beyaz ve şu anki jantlarım arasında kaldım sonra benim jantlara karar verdim değişiklik olsun diye ama beyaz da içimde kalmadı değil yani :)
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
haklısın hikmetcan bende düşündüm ancak aydının bu konuda bir fikri vardı.önce silver renkli bir jant alıp kullanmak sıkılınca da beyaza boyatıp değişiklik yapmak.benim aklıma da yattı.böylece iki renk jantıda denemiş ve keyfini sürmüş olurum diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
haklısın hikmetcan bende düşündüm ancak aydının bu konuda bir fikri vardı.önce silver renkli bir jant alıp kullanmak sıkılınca da beyaza boyatıp değişiklik yapmak.benim aklıma da yattı.böylece iki renk jantıda denemiş ve keyfini sürmüş olurum diye düşünüyorum.
evet aydın abinin yazısını okumamıştım ama çok güzel demiş güzel fikir... bende sıkılınca beyaza boyamayı düşünüyordum zaten jantları alırken adam sıkılırsan getir uygun fiyata beyaza hallederiz demişti :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
büyük olasılıkla benden önce yaparsın ben daha silverları alamadım.ilk izinde bursa ya gidip orada jant işini ve diğer işlerini halledicem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
büyük olasılıkla benden önce yaparsın ben daha silverları alamadım.ilk izinde bursa ya gidip orada jant işini ve diğer işlerini halledicem.
bende bu jantları adanadan bulabilmiştim mersinden adanaya gitmek zorunda kalmıştım başka bi yerde bulamadığım için ama gerçekten uğraşmaya değer bu aurislere ya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
hikmetcan senin yine yakın, ben ne yapayım arada 1100 km var.:) ben daha yeni yeni alışıyorum.yapmak istediklerim de alıştıkça artıyor ama ısrarla az ve öz olsun diyorum ve öylede olacak diye umuyorum.:)halen kararlıyım jant,film,xenon,spoiler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
hikmetcan senin yine yakın, ben ne yapayım arada 1100 km var.:) ben daha yeni yeni alışıyorum.yapmak istediklerim de alıştıkça artıyor ama ısrarla az ve öz olsun diyorum ve öylede olacak diye umuyorum.:)halen kararlıyım jant,film,xenon,spoiler.
madem fazla bişi olmasın istiyorsun bu istediklerini yap bitir abi :) zaten daha fazlasını yaparsan yaptıkça yapasın gelir gerçekten büyük masraflar da çıkıyor ortaya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
daha bunları yapmadan aklıma extradan çok şey geliyor siteleri dolaşırken hadi buda olsun oda olsun derken alıp başını gidiyor.neyse ki burada imkanlar kısıtlı,yoksa çoktan kendimi kaybetmiştim. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
halen kararlıyım jant,film,xenon,spoiler.
Aykut abi bende xenonla film tamam
jant,spoiler bende düşünüyorum ama sen birşeyi unuttun. :)

Bu arada bugun tunung işi yapan bir yerde arkadaşım xenon taktırdı 17 lik jant lastik sordum benim arabaya normal birşey 1400-1600 lastiklerle birlikte tutar dedi ama şimdilik düşünmediğim için daha fazla ayrıntıya girmedim

Bu arada arkadaş xenonları 200 tl ye taktırdı bilgin olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Fiyatlara gelince 17 kyowa jantı modeline göre 850-1.100TL arasında bulabilirsin, 4 adet de 205/45 Kumho EctaSPT alırsın oda 600TL civarında :D
mahmut kardeşim merak ettim aklıma gelmiyor neyi unuttum; aydının belirttiği gibi o civarlarda bişey tutar kyowa da modeller çok güzel ve fiyat olarakta cazip.kalitesi hakkında bilgim yok ama ilk başta inceleyeceğim markalar arasında.xenonlar ne marka takıldı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
mahmut kardeşim merak ettim aklıma gelmiyor neyi unuttum; aydının belirttiği gibi o civarlarda bişey tutar kyowa da modeller çok güzel ve fiyat olarakta cazip.kalitesi hakkında bilgim yok ama ilk başta inceleyeceğim markalar arasında.xenonlar ne marka takıldı.
Aykut abi provision gibi birşeydi markası fiyat 220 dedi ilk sonra montaj dahil 200 e taktılar arkadaşın arabasına araç skoda fabia hb

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
anladım teşekkür ederim ancak bu markayla sitelerde hiç karşılaşmadım.hayırlısı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Aykut abi bende sitelerde karşılaşmadım ben arkadaşa demiştim hepsiburadadan al diye ama kendisi görerek almak istedi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Aykut abi bende xenonla film tamam
jant,spoiler bende düşünüyorum ama sen birşeyi unuttun. :)

mahmut unuttuğum neydi hala hatırlayamadım. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
mahmut unuttuğum neydi hala hatırlayamadım. :)
Yay Aykut abi Jant lastik taktın mı yay vazgeçilmezdir. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
yok yay olayına hiç girmicem.tamam gösteriş süper oluyor ama kullanıştan fedakarlık etmek gerekiyor ayrıca dikkatli kullanmakta lazım, arabayı eşimde kullandığından çok dikkatli olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
yok yay olayına hiç girmicem.tamam gösteriş süper oluyor ama kullanıştan fedakarlık etmek gerekiyor ayrıca dikkatli kullanmakta lazım, arabayı eşimde kullandığından çok dikkatli olacağını sanmıyorum.
Ozaman ayrı Aykut abi zaten yollarımız çok kötü dediğin gibi daha dikkatli kullanmak gerekiyor ayrıyetten konfordanda fedakarlık etmemiz gerekiyor ama ben jant lastik değişimine gidersem yay da düşünüyorum zaten arabayı dikkatli kullanırım birde arabayı benden başkası kullanmaz kullanamaz.
Gerçi jant lastiği taktıktan sonra araç yükselmesse eğer yaydan vaz geçebilirimde ama duyduğuma göre 17 lik jant katıldığında eğer ince yanak kullanmassak araç yükseliyormuş.
Neyse hele ozaman gelsin düşünürüz onu şimdi kafa yormak için erken. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
zaten aracının şu anki ebatları 205-55-16 olmalı sen 17 takarsan lastiklerin 215 veya 225 -45-17 olmalı zaten bundan başka takarsan da sorun yaşarsın.burada zaten 55 lk yanakları 45 e düşürüyorsun buda aracın normal yüksekliğini yeterince koruyor.tahminimce bekarsın ve arabayı yanlız kullanıyorsun ama ben eşim kızım ve ben araca biniyoruz.birde uzu yol yapacağımız zaman eşyaları da eklersek ağırlık epey artıyor.eğer yay takarak arabayı alçartırsam bu ağırlıklarla çok rahat yolculuk yapabileceğimi sanmıyorum. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
zaten aracının şu anki ebatları 205-55-16 olmalı sen 17 takarsan lastiklerin 215 veya 225 -45-17 olmalı zaten bundan başka takarsan da sorun yaşarsın.burada zaten 55 lk yanakları 45 e düşürüyorsun buda aracın normal yüksekliğini yeterince koruyor.tahminimce bekarsın ve arabayı yanlız kullanıyorsun ama ben eşim kızım ve ben araca biniyoruz.birde uzu yol yapacağımız zaman eşyaları da eklersek ağırlık epey artıyor.eğer yay takarak arabayı alçartırsam bu ağırlıklarla çok rahat yolculuk yapabileceğimi sanmıyorum. :)
Aykut abi bende tam karar vermiş değilim ama alçak araçlarda daha çok hoşuma gidiyor bu birazda ihtiyaçla alakalı birşey dediğin gibi sen uzun yola çıkacağın zaman mecburen birkaç eşya alyorsun ve zaten aracın alçaksa bu ağırlığın etkisiylede dahada alçalyor buda zaten  kısalmış olan esneme mesafesini dahada kısaltıyor fakat bunlara karşılık yol tutuşuna ciddi bir etkisi oluyor.