Gönderen Konu: 2011 BEYAZ Auris D-4D Comfort Extra M/M Jant ve Tavan Spoileri Yardım....  (Okunma sayısı 40623 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
bende 225/40/18 kumho ecsta spt var ve 1.650 ye aldım (advan racing)
hesap iptal :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
bende 225/40/18 kumho ecsta spt var ve 1.650 ye aldım (advan racing)
Hikmetcan sen yayı değiştirdin mi yoksa aracın orjinal yayları mı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
hikmetcan o fiyat sadece lastiklerin mi?
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
dizel auris sahipleri lütfen inceleyin....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-oto-arazi-araci-toyota-auris-1-4-d-4-d-90-race-chip-power-box-ile-113-hp-29455816/detay?
Aykut abi ben bu cıhazı daha önce araştırmıştım.
Çalışma mantığı aracın rail basıncı yanıltmak dilim döndüğünce anlatayim rail sensörünün kablosunu bu cihaza bu cihazdan çıkan kabloyuda rail sensörüne bağlayarak örneğin normalde rail basıncı 600 bar ise bu cihaz ecu ya 400 bar gösteryor ve ecu pompaya basıncı geri 600 bara çıkarmak için yükleniyor bu durumda rail basıncı 800 oluyor buda doğal olarak performans artışı demek oluyor motora herhangi bir zararı yokmuş ama kimisi yakıt pompasına yüklenildiği için pompaya zarar verebilir diyor kullananlardanda daha şikayet duymadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
teşekkür ederim mahmut dolaşırken denk geldi danışmak istedim.diğer linklere bakabildinmi hoş ufak ayrıntılar mevcut.ayrıca bagaj çıtası ve kapı kolu kromajları gayet uygun.bahsettiğim spoiler linkide ilk başta var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Şimdi baktım Aykut abi güzelmiş özellikle krom kapı kollarının fiyatı baya uygun servis 200 tl demişti bana .
Spoilerında fiyatı uygun eğer bunu alan başka bir arkadaş varsa onun fikrini alman daha sağlıklı olur kalite konusunda.
Resimler temsili dilde gönderecekleri spoilerin resimleri ise baya güzel duruyor servise boşuna fazla para vermeye değmez diye düşünüyorum.
Paylaşım için teşekkürler küçük ama güzel ayrıntılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Sibop kapaklarıda güzelmiş .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
spoileri alan birkaç arkadaştan olumlu yorumlar aldım tek sorunu orjinali gibi vidalı değil ancak o sorunuda akıllı vidalarla,düzgün ölçü almakla ve kaliteli işçilikle çözeriz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
spoileri alan birkaç arkadaştan olumlu yorumlar aldım tek sorunu orjinali gibi vidalı değil ancak o sorunuda akıllı vidalarla,düzgün ölçü almakla ve kaliteli işçilikle çözeriz diye düşünüyorum.
Aykut abi vidali olmasa bile mutlaka sağlam bir şekilde yapıştıralacak şekildedir ben beğendim servis bu konuda gerçekten çok pahalı ben çıta gibi olan spoiler dan alacaktım o plastik çıtaya 350 tl fiyat verdiler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Hikmetcan sen yayı değiştirdin mi yoksa aracın orjinal yayları mı.
değiştirdim orjinal helezon yayları getirttim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
hikmetcan o fiyat sadece lastiklerin mi?
hayır jantlar la birlikte aykut abi ama normalde daha pahallı... bizim çok jant ve lastik alışveriş yaptığımız bi yer ve çok samimiyiz ordaki çocukla adanada sağolsun yemeğimizi bile ısmarlar o yüzden indirim yaptı baya bi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
bu arada benim spoylerde orjinal aşırı derecede memnunum üstündeki toyota motorsport logosu falanda güzel duruyor... arabaya cuk diye oturdu taktığımızda orjinali kesinlikle tavsiye ederim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
hayır jantlar la birlikte aykut abi ama normalde daha pahallı... bizim çok jant ve lastik alışveriş yaptığımız bi yer ve çok samimiyiz ordaki çocukla adanada sağolsun yemeğimizi bile ısmarlar o yüzden indirim yaptı baya bi :)
Hikmetcan Adana'da nerede dedğin yer ben şimdi düşünmüyorum 40000 km lerde falan lastikleri değiştireceğim zaman 17lik jantla birlikte değiştireceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
anladım hikmetcan fiyat gerçekten çok çok güzel epey sağlam indirim yapmış.darısı başımıza..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
anladım hikmetcan fiyat gerçekten çok çok güzel epey sağlam indirim yapmış.darısı başımıza..
evet aykut abi sağolsun iyi indirim yaptı lastikte büyük ebat olduğu için pahallıydı biraz... lastikte iyi para tutuyor aslında iş jant ta bitmiyor ne yazık ki...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Hikmetcan Adana'da nerede dedğin yer ben şimdi düşünmüyorum 40000 km lerde falan lastikleri değiştireceğim zaman 17lik jantla birlikte değiştireceğim.
ya ismini unuttum yok böle bişi :D baraj yolu üzerinde... zaten adama bi işim düştü bi ararım açık adres ve iş yeri ismi alırım adamı direk aradığım ve gittiğim için iş yerinin ismini bilmiyorum... ama mersin tarafından baraj yolunda devam ediyorsun bitimine yakın pazar falan kuruluyor kurulan yerin hemen yanındada tek başına yüksek bi bina var hemen onun altında... ancak bu kadar adresini biliyorum şimdilik ezbere yani :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
ya ismini unuttum yok böle bişi :D baraj yolu üzerinde... zaten adama bi işim düştü bi ararım açık adres ve iş yeri ismi alırım adamı direk aradığım ve gittiğim için iş yerinin ismini bilmiyorum... ama mersin tarafından baraj yolunda devam ediyorsun bitimine yakın pazar falan kuruluyor kurulan yerin hemen yanındada tek başına yüksek bi bina var hemen onun altında... ancak bu kadar adresini biliyorum şimdilik ezbere yani :)
Hmm pazarı bilyorum hatta köşede garanti bankasının şubesi var . Bana bukadar bilgi yeter bulurum dediğin yeri heralde cavap için teşekkürler. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Hmm pazarı bilyorum hatta köşede garanti bankasının şubesi var . Bana bukadar bilgi yeter bulurum dediğin yeri heralde cavap için teşekkürler. :)
önemli değil eğer fiyatta anlaşmazlık olursa mutlaka haberim olsun ben ararım kendisini ;) yada mersinde olduğum bi zamana denk gelirse bende gelirim onuda görmüş olurum