0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence 17 ebadtından kuçuk takma .gerçekten çok farkediyor daha sonra pişman olursun ben eskı aurısımdede 17 bundada 17 kullanıyorum hıcbır sorun cıkmadı su ana kadar.Yarın bende mert tunıngden tavan spoylerını yaptırıcam boyası montajı herseyı ıcınde 200 tl yaptırıyorum yarın taktırdıktan sonra resım eklıycem bakalım nasıl olucak bende merak edıyorum
haklısın aydın 2-3-4-5 nolu fotolardaki jantlar farorim olarak blirliyorum o halde.1 nolu fotodaki jant çerçeveli daha doğrusu sanırım ofsetli deniyor bence hoş olmaz kolları dışa kadar gelen jantlar çok daha şık duruyor.ne dersin?
aydın bu arada lastik ebadı için 205/45 demişsin olurmu acaba 215/45 hatta en güzeli 225/45 daha da uygun olur sanıyorum aşağıda vereceğim linkte de bakabilirsin.http://www.lastix.com/haberler.asp?nws=14
Aykut Jant arabanın görselliğini değiştiren ve kişileştiren en önemli unsurdur onun için doğru karar vermek lazım.17den aşağı takmaman gerekli yoksa yakışmaz küçük kalır, gösterdiğin jant örneklerinden kyowa güzel ben daha önce karbon modelini kullandım birçok janta göre hafiftir.sakın o göserdiğin son 3 jantı takma yazık olur auris e
evet benimde ulaşabildiğim sadece fotoları, fiyat bilgilerine ulaşabildiğim an sizlerede bilgi veririm merak etmeyin arkadaşlar.edindiğimiz tüm bilgileri paylaşmak için burada değilmiyiz zaten.
aykut bence takacagın jant kadar arabanın alçaklığıda önemli.yukarıda örneklerlede verilmiş zaten aracının çamurlukla lastik arasındaki boşluğu alçaltarak kapatırsan senin jantlar bile güzel durur. spoiler seçimine gelince...nekadara anlaştın sen tüm herşeyi? vede fiberdir zannedersem değilmi?aramızdaki mesaenin engel olacagını düşünüyorum.arkadaşım aldı burdan mazda 3 marka aracına full spoilerlerini orjinal japonyadan gelme plastik olarak montaj ve boyasıda dahil 1000 tl...uyum sorunu olmaz
marka olarak yavsiyeniz nedir?önemli olan kalite ve hafiflik diye düşünüyorum.