0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar size bir şey soracam 2011 aurislerdeki orjinal tavan sipoyleri bulunduğu yere vidalarla monteli bildiğim kadarıyla peki uzun sipoylerin montajı nasıl oluyor kısasını söküp onuda vidalıyorlarmı yoksa yapıştırıyorlarmı ? ?http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=10044&k_id=1387&kn=Auris
17 almaz o 18ler dükkanda dururken kendisine benim 13'leri vereyim dedim kabul etmedi ahaahaha
aykut abi diğer konuda bursalı olduğunu öğrendim. arada geliyorum demişsin. abi x-treme tuning var. google a yaz abi sitesinden beğen kaliteli ürünler bulunuyor...
oğuz kardeşim çok teşekkürler hemen incelicem.bursaya geldiğimde de bir buluşma organize eder yüzyüze tanışırız hatta daha güzeli kocaelindeki arkadaşlarla ortak bir planlama yaparız çevre illerde kaynaşmış olur.benim bir ayağımda kocaelinde oradaki arakadaşlarla buluşmayı planlıyorduk bursayla birleşir geniş çaplı bir organizasyon yaparız..yardımın ve bundan sonra gelecek fikirler,yardımların için şimdiden çok teşekkürler.
biliyorum yeri değil ama sormak istedim dun aksam fethiye caddesinin onunde beyaz bi auris vardı bizim forumdan birimi
AYKUT YARBULAN kadeşim d.dereye geldiğinde görüşelim ....