0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
serkan bey evet kısasının çıktığı gibi orjinal uzunu da aynı şekilde vida ile takılıyor yani yapıştırma yok ancak 400 tl gibi bir mebla tutuyor.benimde yaptırmayı düşündüğüm yan sanayi olanı.firmayla irtibata geçtim yapıştırma yapıyorlar ve sağlamlığını garanti ediyorlar.değirmendereye geldiğimde jantla beraber bu konuyuda olmazsa beraber hallederiz.bu arada linkteki ürün çok pahalı.boyasız 100 tl boyalı 140 tl.ben boyasız alıcam tanıdık boya ustası var ilave kaliteli astar attırıp öyle boyatıcam bir kere olsun sağlam olsun.bursalı arkadaşlardan da fikir ve tavsiyeler jant konusunda gelmeye başlamış...
aykut sana katılıyorum senin dediğin gibi yapalım buraya gelince görüşürüz
.arkadaşlar dün akşam semtuninge mesaj attım spoiler konusunda detay istedim.gelen cevapla açıkçası şok oldum diyebilirim.çok daha evvel attığım mesaja aldığım cevapta 2011 aurislere uyar dedikleri spoiler için şimdi gelen cevap malesef spoiler 2011 aurislere uymaz oldu.
ilk 2 jant benim jantın kopyası bendekiler Kosei
arkadaşlar bu ilan sinan uysal arkadaşımızın keşfidir.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-auris-body-kid-45379008/detay?arkadaşlar satıcı ile mesaj yoluyla iletişime geçtim.ürün orjinal montaj yerleri hazır olarak geliyormuş ve orjinalleri gibi montajı yapılabiliyormuş.ürünü araç rengi boyalı şekilde gönderiyorlar,özel bir karışım dayanıklı esnek fiber malzemeden yapıyorlar.anlaşmalı kargosuyla ürünü 50 tl ye türkiyenin heryerine gönderiyorlar.sadece ürünü ürettikleri için montajla ilgilenmiyorlar.satıcıdan ürünün montaj yapılmamış halinin fotolarını istedim ancak kopyalanma ihtimali nedeniyle foto ekleyemeyeceklerini söyledi.istanbulda bize yardımcı olabilecek ve DAFF AUTO VARAN CADDESİ NO:27 ÜMRANİYE/ATAŞEHİR/İSTANBUL adresine uğrayıp ürünü görebilecek bir arkadaş bulabilirsek işi garantilemiş oluruz.eğer fotolarda göründüğü gibiyse gerçekten güzel bir kit.
Arkadaşlar hep birlikte olalım 2011 aurislere uygun kaliteli spoyler bakalım,bulalım,döktürelim........