Gönderen Konu: 2011 BEYAZ Auris D-4D Comfort Extra M/M Jant ve Tavan Spoileri Yardım....  (Okunma sayısı 40633 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
serkan bey evet kısasının çıktığı gibi orjinal uzunu da aynı şekilde vida ile takılıyor yani yapıştırma yok ancak 400 tl gibi bir mebla tutuyor.benimde yaptırmayı düşündüğüm yan sanayi olanı.firmayla irtibata geçtim yapıştırma yapıyorlar ve sağlamlığını garanti ediyorlar.değirmendereye geldiğimde jantla beraber bu konuyuda olmazsa beraber hallederiz.bu arada linkteki ürün çok pahalı.boyasız 100 tl boyalı 140 tl.ben boyasız alıcam tanıdık boya ustası var ilave kaliteli astar attırıp öyle boyatıcam bir kere olsun sağlam olsun.bursalı arkadaşlardan da fikir ve tavsiyeler jant konusunda gelmeye başlamış...
serkan kardeşim firmadan auris spoileri alıp taktıran birini buldum ve konuyu danıştım.ürün için işçilik ve boya mükemmel değil ama fiyatına göre çok güzel diyor, ancak ürünü aldığınız yere taktırmamızı tavsiye ediyor.söylediğine göre çok zahmetli oluyormuş.
bu durumda şöyle bir sorun çıkıyor aldığımız yere taktırmamız için oranın boya işlemine güvenmemiz gerekiyor ancak çok kaliteli olacağını sanmıyorum.biz yine riske giripsadece ürünü alıp dilediğimiz gibi kaliteli astar ve boya attırıcaz takma işlemi içinde güvenilir ve sağlam bir kaporta ustası bulucaz.benim sağlam boyacım bandırma da ancak gözümüz kapalı iş verebiliriz o konuda sıkıntımız olmaz.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
aykut sana katılıyorum senin dediğin gibi yapalım buraya gelince görüşürüz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
tamamdır belki bu yakınlarda gelebilme şansım olabilir.duruma göre haber veririm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • I love Capan :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
aynn bende sizi bekliyorum haberiniz olsun
D-4D Corolla Advance M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
ufak bir operasyon geçirdim bu nedenle istirahatliyim kendimi toparlayabilirsem o taraflara doğru gelmeyi düşünüyorum.gelirsem irtibata geçerim zaten işlemleri de hallederiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar gelişme kaydeden varmı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
valla bi foto çekmek kaldı bide çok gerekli diil ama cam filmi....işte vakit bulursam inşallah... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
necati sabırsızlıkla bekliyoruz.maliyet konusunda da bilgi eklersen sevinirim.toyota amlemi altına yaptığın kırmızı zemin konusunda da bilgi verirmisin.malzeme olarak ne kullandın vs.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
amblemi zeminden ayırıyoruz önce..sonra zeminin pütürlü olan kısmına  önce orayı macun ile doldurup dümdüz yaptık sonrada fırında kurutup sertlesmesini sağladık.ardındanda ateş kırmızısı folyo çektik, üzerinede bildiğimiz toyota amblemi yeniden yapıştırdık....biraz yorucu fakat  hoş duruyor bence...resimleride bugün süpriz bir şekilde yine istanbula gitmem gerekti... o yüzden inşallah döndüğümde(haftaya)...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
bilgi için çok sağol.eline sağlık profil resminden belli olduğu kadarıyla çok hoş duruyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
.
aykut sana katılıyorum senin dediğin gibi yapalım buraya gelince görüşürüz
arkadaşlar dün akşam semtuninge mesaj attım spoiler konusunda detay istedim.gelen cevapla açıkçası şok oldum diyebilirim.çok daha evvel attığım mesaja aldığım cevapta 2011 aurislere uyar dedikleri spoiler için şimdi gelen cevap malesef spoiler 2011 aurislere uymaz oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
.arkadaşlar dün akşam semtuninge mesaj attım spoiler konusunda detay istedim.gelen cevapla açıkçası şok oldum diyebilirim.çok daha evvel attığım mesaja aldığım cevapta 2011 aurislere uyar dedikleri spoiler için şimdi gelen cevap malesef spoiler 2011 aurislere uymaz oldu.

fiber konusunda diyorsan 2011 e uyacak bir ton yer var  ankarada olmadı döktürürsün halil de yada lec tuning de ;)

ama 2011 araçlarınıza harbi yazık edersiniz fiber takarsanız diye düşünüyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
birde ben bu kısıma resimleri paylaşcam yazmıştım resimleri paylaştım ama linki  koymayı unutmuşum buraya gerçi aykut abi gördü.yinede alttaki linkten görebilirsiniz...

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31668.msg420841#msg420841

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
ilk 2 jant benim jantın kopyası :D bendekiler Kosei ;)

Mesut abi millet boyalı felan biraz değişik duvar fotoları çekiyor, sende yıkık bi ev duvarının yanında çekmişsin orjinal olmuş :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
necati linkteki konunda tebrik etmiştim ancak buradan da tebrik etmeden geçemicem.ellerine sağlık aracın gerçekten çok güzel olmuş.darısı bizlerin başına.
spoiler konusunda iyice moda girmiştim.uzaktan almak istemiyordum oralara gelince hallederim diyordum ama bekle bekle nereye kadar hem kocaelinde bekleyen arkadaşlar vardı onlara örnek olur diye yaptırayım demiştim.sağlam güzel bir ustada bulmuştum ancak kısmet değilmiş.bakalım araştırıcaz artık.fikirler için çok sağol.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bu ilan sinan uysal arkadaşımızın keşfidir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-auris-body-kid-45379008/detay?
arkadaşlar satıcı ile mesaj yoluyla iletişime geçtim.ürün orjinal montaj yerleri hazır olarak geliyormuş ve orjinalleri gibi montajı yapılabiliyormuş.ürünü araç rengi boyalı şekilde gönderiyorlar,özel bir karışım dayanıklı esnek fiber malzemeden yapıyorlar.anlaşmalı kargosuyla ürünü 50 tl ye türkiyenin heryerine gönderiyorlar.sadece ürünü ürettikleri için montajla ilgilenmiyorlar.satıcıdan ürünün montaj yapılmamış halinin fotolarını istedim ancak kopyalanma ihtimali nedeniyle foto ekleyemeyeceklerini söyledi.istanbulda bize yardımcı olabilecek ve DAFF AUTO VARAN CADDESİ NO:27 ÜMRANİYE/ATAŞEHİR/İSTANBUL adresine uğrayıp ürünü görebilecek bir arkadaş bulabilirsek işi garantilemiş oluruz.eğer fotolarda göründüğü gibiyse gerçekten güzel bir kit.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bu ilan sinan uysal arkadaşımızın keşfidir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-auris-body-kid-45379008/detay?
arkadaşlar satıcı ile mesaj yoluyla iletişime geçtim.ürün orjinal montaj yerleri hazır olarak geliyormuş ve orjinalleri gibi montajı yapılabiliyormuş.ürünü araç rengi boyalı şekilde gönderiyorlar,özel bir karışım dayanıklı esnek fiber malzemeden yapıyorlar.anlaşmalı kargosuyla ürünü 50 tl ye türkiyenin heryerine gönderiyorlar.sadece ürünü ürettikleri için montajla ilgilenmiyorlar.satıcıdan ürünün montaj yapılmamış halinin fotolarını istedim ancak kopyalanma ihtimali nedeniyle foto ekleyemeyeceklerini söyledi.istanbulda bize yardımcı olabilecek ve DAFF AUTO VARAN CADDESİ NO:27 ÜMRANİYE/ATAŞEHİR/İSTANBUL adresine uğrayıp ürünü görebilecek bir arkadaş bulabilirsek işi garantilemiş oluruz.eğer fotolarda göründüğü gibiyse gerçekten güzel bir kit.

zaten orjinalinin aynısını yapmışlar...sadece fiberini ama benden demesi birde yere yakın parçalarki cidden bir taş çarpsa kırılıp giderler.. ama dikkatli kullanırım ben diyorsanız bu fiyata gayet iyi bence..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar hep birlikte olalım 2011 aurislere uygun kaliteli spoyler bakalım,bulalım,döktürelim........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
 listeleyip kesin olarak kaç kişi oldugunuzu bana bildirirseniz...ben size en uygun fiyatı ve en dogru malzemeyi çıkarttıp yollamaya çalışırım...tabi öncesinde bi arştırma yapmam lazım ve bunun içinde birazcıcık zamana ihtiyacım var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar hep birlikte olalım 2011 aurislere uygun kaliteli spoyler bakalım,bulalım,döktürelim........
ben varım toplanıp hemen verelim siparişi.