Gönderen Konu: angel farlar muayenden geçiyormu  (Okunma sayısı 36671 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: angel farlar muayenden geçiyormu
« Yanıtla #60 : Ocak 10, 2011, 19:37:42 »
benim daha öncelerde tek kapı corsa'm vardı 1.7dti lardan arkalar led ön farlar xenon ve farlarım angeldı...geçtim....hiçte sıkıntı olmuyordu

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ocak 10, 2011, 19:37:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ocak 11, 2011, 14:02:47 »
Hıı  :huh: yok be abi neresi rahat :D ben kaldım bir sefer. adamını bulursan rahat sigarayı yak bitmeye tamam geçti muayeneden :D ama adamına göre ve istasyona göre fark var. bende sarı ampul vardı hafif sapma var kısalarda diye kaldım :( ben destekliyorum ama polis yönünden en az desteklenen şehirdir :)
Adamına göre dediğin olabilir belkide neden dersen MMPOWER var sizin oralarda sitesine gir bak incele istersen Mustafa abi çatır çatır her türlü aracı geçiriyor,fakat kendi üye araçlarını :D :D :D
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ocak 12, 2011, 14:34:00 »
Adamına göre dediğin olabilir belkide neden dersen MMPOWER var sizin oralarda sitesine gir bak incele istersen Mustafa abi çatır çatır her türlü aracı geçiriyor,fakat kendi üye araçlarını :D :D :D
oo tanırmısın sen mustafa abiyi :D sitesine girmeme gerk yokki zaten gözümün önünde oluyor  :D nazif abide mustafa abide öz abim gibidir. ama mustafa abiyle aram daha samimi. çok emeği vardır bana :D onlar aracı orj yapıyorlar yani sade modifiye.Tabiki adamı vardır ama bişey diyemem ona :) yukarda yazdım adamını bulursan sigaran bitmeye geçersin diye zaten :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN