0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmez arkadaş
+++++++++9
bilirkişi durumuna gelecek olursak. son zamanlarda seçilen ve görev verilen bilirkişiler oldukça başarılı ki anlaşılan haberlerimizde pek söz edilmiyor kendilerinden doğru ülkem insanına güven olmaz ama bir halojen ampülün elimizde olan teknolojilerle aşağı yukarı ne kadar kullanıldığı tespit edilebiliyor artık buna xenon ve angel larda dahil xenonlarda bu işle zor olsada aşağı yukarı bir sonuç elde edilebiliyor ve sonucu bilirkişinin değerlendirmesi sonucunda karara bağlanıyor.
Evet geçiyor sorun olmuyor ben bizzat geçirdim
insanları yasa dışı davranışlara yönlendirmeyelim lütfen
yada polisin yapacağı itiraza karşı şuanda her araçtan foto alıyorlar
metin bey siz zaten kendiniz söylemişsiniz aracın fotoğrafını alıyorlar diye, aynı anda sizde aynı şekilde fotoğrafını alın hiç bir şekilde exif bilgilerini silmeyiniz, sizin elinizde de kanıt. Ben oraya kendinize güveniyorsanız (yani farlarla ilgili her şeyinizin ayarları doğru ise) diye kanunları ve maddeleri paylaştım kanunda da xenon far takılamaz diye bir madde yok yada halogen takılmak zorunda diye bir şey de yok. Yani açık var ve eğerki sizin farlarınız karşıdan gelen sürücü için sorun teşkil etmiyorsa sizin farlarınız hakkında tutanak tutulamayacağı konusu üzerinde durmak istemiştim ben sonuçta arkadaşta geçmiş muyeneden. (ha muayene istasyon şefi amca oğlu ise bir şey diyemem, doğru burası türkiye ve ben hep unutuyorum bunu galiba)
Angeldan önce orjinal farlarımdada ayarsız xenonlarım vardı 6000 k sislerimde 8000 k xenon hiç bir sorun olmadı,filmde var dediğiniz gibi muayene istasyonları farklılık gösterebiliyorlar..Bu konuda en rahat kayserililer diye biliyorum..çift renk folyolu falan her türlü geçtiklerini duymuştum orda modifiyede sınır yok destekliyolar