0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ulusalcı olmak yakıp yıkmak mı devlet malına zarar vermek mi ulusalcılık böyle birşeyse ben ulusalcı olmak istemiyorum böyle bir hak arama yöntemi yok ya ben devletçi milliyetçiyim
mesela kim gelsin kemal bey alternatif kim yok ben göremiyorum da gelen bu gidecek olandan çok çok iyi olması lazım buna göre bir örnek verin lütfen
birisi de AKM yi yıktıktan sonra anıtkabiri de yıkacağız demiş sonrada mecburen istifa etmişAtanın mezarı bile batıyor bunlara
akp'nin yaptigi o kadar guzellik varki bunu gormememek nasil mumkun anlamiyorum,haaa cogumuz soyluyoruz teror teror,bu adami getirip asilmasin yillarca beslensin diye imzalayan,DSP,MHP.suan taksim olaylarinda parmagi olan imzasi olan en basta CHP'dir niye kimse bunu duymuyor,anlamiyor ?bir bakin SOL donemi hukumetlere turkiye'ye ne fayda saglamis,yazar kasalar havalarda usustugu donemler...en guzel ornek ankara ve istanbul belediyeleri suan ki adiyla akp'ye gecmeden once nasildi?istanbullular cesmenizden su akiyor muydu? peki icebiliyor muydunuz , eee peki simdi ?ben biliyorum ne dersiniz vatan,millet cumhiuriyet,laiklik...kusura bakmayin adamlar yine her iki kisiden birinin oyunu alarak yuze 50 yine gelecekler...
atam atam diye dilden dusurmezsiniz o kadar cok seviyorsunuz tamam anladim onun ruhu icin omrunuzde bu gune kadar kac sayfa kurani kerim okudunuz kac kere onun icin sevap hayir islediniz ? ben soyliyebilirim hepsi hikaye ...
ben olayi kisilesellestirmiyorum,insanlar dilinden dusurmuyor merak ettim atam'in ahiret huzuruna ne kadar katkida bulunuluyor.asla ne ataturk'e nede bir baskasina dil uzatmam.sadece fikrimi paylasirim.CHP bu taksim olaylarinin en buyuk sorumlusudur...her zaman sozumun arkasindayimonce sen beni cevapla ? he hayirin oldu???
Ceylan bey, kimin ne hayrının olduğunu sorgulamak sana mı düştü? Allah ile kul arasında sorgulamak gibi bir görevin mi var? Buraya ne yaptığımı yazarsam o yaptıklarımın bir hayrı kalır mı?
evet bana dustu,ben bir soru sordum ama lafi duzgun anlamadiniz,dogru ne yaptigini yazarsan bir hayri kalmaz ama bir sey yapmadigin da belli.
düzgün alıntı yaparsan (benim mesajımdan) cevaplarım belki , ben bulgarstanda doğmuş bir Türküm Bulgaristandan 89 da 8 yaşındayken geldim, babam Orhan Gencebay'ın plaklarını dinledi diye hapis yattı adım Mesut , Mesut Türk adı diye adımı gavur adıyla değiştirmek istediler (zaten bu yüzden türkler 89 da Türkiyeye göç etti , Turgut özal kapıları bu insanlara açtı) 4 yaşında devletten gizlice tuvalette sünnet oldum (dinimizde Sünnet olmak İslam’ın şiârındandır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: (Sünnet olmak, erkekler için, sünnettir.) ) nekadar steril bir ortamda sünnet olduğumu sen düşün kurban bayramında kurbanı gizlice ya evin bodrumunda yada evinde ahır olanlar ahırda gizlice keserdi yasaktı vs vs vs şimdi ben bu koşullarda büyümüş biriyim, Atamın adını duyunca tüylerim diken diken oluyor ve istiklal marşında ağlamaklı oluyorken , bu memlekette doğup bu memlekette özgürce büyüyen bir kesim Atatürkü neden sevmiyor ? onun getirdiği özgürlükleri neden kabullenemiyor ? sende bana bu sorunun cevabını ver lütfen.