Gönderen Konu: Medya'dan Güncel  (Okunma sayısı 184582 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her dil, gönlün perdesidir.
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 77777
  • Model Yılı: '09
  • 12 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Ynt: Medya'dan Güncel
« Yanıtla #940 : Haziran 04, 2013, 14:05:37 »
ulusalcı olmak yakıp yıkmak mı devlet malına zarar vermek mi ulusalcılık böyle birşeyse ben ulusalcı olmak istemiyorum böyle bir hak arama yöntemi yok ya
ben devletçi milliyetçiyim
.....TOYOTA COROLLA 2009 1,6 ELEGANT VE SİYAH.....
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #940 : Haziran 04, 2013, 14:05:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #941 : Haziran 04, 2013, 14:08:29 »
mesela kim gelsin kemal bey alternatif kim yok ben göremiyorum da  gelen bu gidecek olandan çok çok iyi olması lazım buna göre bir örnek verin lütfen
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #942 : Haziran 04, 2013, 14:14:38 »
ulusalcı olmak yakıp yıkmak mı devlet malına zarar vermek mi ulusalcılık böyle birşeyse ben ulusalcı olmak istemiyorum böyle bir hak arama yöntemi yok ya
ben devletçi milliyetçiyim
Bunlar anarşisttir diyerek bir anda yargılayamayız. Bende her akşam o meydanlardayım, bütün gün slogan atıyorum, bir yandan da kamu malına zarar verilmesini, polisle birebir çatışmaya girilmesini önlemeye çalışıyorum. Toplanan insanlarıda bunlar oluşturuyor zaten. Bir gün çıkıp meydana, çevrenizdeki insanların yüzlerine davranışlarına bakın inceleyin. Sadece gözlemlemek için yapın bunu, 1 günü onlara uzaktan bakarak geçirin. Bende devletçi ve milliyetçiyim.

Taksimde Polisimize Linç Girişimi (Gezi Park) 01.06.2013
Bakın bu videoyu esas provokatörler , polisimize linç girişimi adıyla, vatandaşı suçlayarak paylaşıyor. Tabiki vatandaşın yaptığı, polis aracına zarar vermek yanlıştır. Tartışılmaz. Ama bu zararın durdurulmasını ve aracın içindeki polisin canını, yine polis arabasının önüne geçerek, tezahürat yaparak halk sağlıyor. Lütfen izleyin.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #943 : Haziran 04, 2013, 14:40:27 »
mesela kim gelsin kemal bey alternatif kim yok ben göremiyorum da  gelen bu gidecek olandan çok çok iyi olması lazım buna göre bir örnek verin lütfen

O yüzden oy alıyorlar zaten... alternetifleri yok, çobansız sürü bulmuşlar, köpeksiz köy bulmuşlar
kabadayı kabadayı at oynatıyorlar, devleti yönetenlerin tavırları çok itici, mantaliteleri çok geri
tek bunlar gitsin isterse işçi partisi % 5 oyuyla gelsin ona bile razıyım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #944 : Haziran 04, 2013, 14:44:44 »
birisi de AKM yi yıktıktan sonra anıtkabiri de yıkacağız demiş sonrada mecburen istifa etmiş
Atanın mezarı bile batıyor bunlara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #945 : Haziran 04, 2013, 14:47:27 »
üzgünüm ama sizinle aynı düşünceleri paylaşmıyorum daha iyisi gelene kadar bu bence işçi partisi halkı galyana getirip içerdeki adama sözde fayda sağlayacaklar % 5 lik kısımın beni yönetmesini benim geleceğimi kuramaz bunu da istemem bunlardan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #946 : Haziran 04, 2013, 14:48:31 »
birisi de AKM yi yıktıktan sonra anıtkabiri de yıkacağız demiş sonrada mecburen istifa etmiş
Atanın mezarı bile batıyor bunlara
onun haddine bile değil kendini insan sınıfına koyan zavallı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #947 : Haziran 04, 2013, 14:49:30 »
akp'nin yaptigi o kadar guzellik varki bunu gormememek nasil mumkun anlamiyorum,haaa cogumuz soyluyoruz teror teror,bu adami getirip asilmasin yillarca beslensin diye imzalayan,DSP,MHP.

suan taksim olaylarinda parmagi olan imzasi olan en basta CHP'dir niye kimse bunu duymuyor,anlamiyor ?bir bakin SOL donemi hukumetlere turkiye'ye ne fayda saglamis,yazar kasalar havalarda usustugu donemler...
en guzel ornek ankara ve istanbul belediyeleri suan ki adiyla akp'ye gecmeden once nasildi?

istanbullular cesmenizden su akiyor muydu? peki icebiliyor muydunuz , eee peki simdi ?

ben biliyorum ne dersiniz vatan,millet cumhiuriyet,laiklik...
kusura bakmayin adamlar yine her iki kisiden birinin oyunu alarak yuze 50 yine gelecekler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #948 : Haziran 04, 2013, 14:52:49 »
akp'nin yaptigi o kadar guzellik varki bunu gormememek nasil mumkun anlamiyorum,haaa cogumuz soyluyoruz teror teror,bu adami getirip asilmasin yillarca beslensin diye imzalayan,DSP,MHP.

suan taksim olaylarinda parmagi olan imzasi olan en basta CHP'dir niye kimse bunu duymuyor,anlamiyor ?bir bakin SOL donemi hukumetlere turkiye'ye ne fayda saglamis,yazar kasalar havalarda usustugu donemler...
en guzel ornek ankara ve istanbul belediyeleri suan ki adiyla akp'ye gecmeden once nasildi?

istanbullular cesmenizden su akiyor muydu? peki icebiliyor muydunuz , eee peki simdi ?

ben biliyorum ne dersiniz vatan,millet cumhiuriyet,laiklik...
kusura bakmayin adamlar yine her iki kisiden birinin oyunu alarak yuze 50 yine gelecekler...

atam atam diye dilden dusurmezsiniz  o kadar cok seviyorsunuz tamam anladim onun ruhu icin omrunuzde bu gune kadar kac sayfa kurani kerim okudunuz ??? kac kere onun icin sevap hayir islediniz ????
ben soyliyebilirim hepsi hikaye ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #949 : Haziran 04, 2013, 14:53:03 »
Beyler, olayi takim tutmaya cevirmeyelim lütfen.
Medya'dan güncel haberlere konsantre olalim.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #950 : Haziran 04, 2013, 14:53:53 »
atam atam diye dilden dusurmezsiniz  o kadar cok seviyorsunuz tamam anladim onun ruhu icin omrunuzde bu gune kadar kac sayfa kurani kerim okudunuz ??? kac kere onun icin sevap hayir islediniz ????

Ceylan Bey,
olayi kisisellestirmeden sohbete devam edelim.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #951 : Haziran 04, 2013, 15:03:40 »
Atam atam diye dilden hiçbir zaman düşürmedim Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, nefes alıp verdiğim sürecede düşürmeyeceğim. Atatürk'ün bizi yönlendirdiği ilke ve inklapları korumak içinde ömrüm boyunca mücadele vereceğim. Ömrüm boyunca yobazların oyununa gelmeyeceğim. İnsanların dini vicdanlarıyla oynayan, bu konuda diretmeler yapan hiçbir otorite zamana ayak uyduramayacaktır. İzlemek incelemek , okumak lazım , dünyadaki gelişmeleri. Arap yarımadası ne halde açın bakın.
Adını bile söylemeye korktukları, Atatürk'e dil uzatılacaksa, ben bir daha yazmayı bırakın, foruma dahi girmem. İnsanların özgürlükleri benim inancıma müdahil olursa hiç bir zaman geri durmam. Bu bir tehdit veya tenkit değildir. Sadece kişisel duruşumdur.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #952 : Haziran 04, 2013, 15:16:17 »

Senin küçük harflerle yazmaya başladığın Atam ,  Ulu Önder Atatatürk'tür ve ilk harfini büyük harfle yazmalısın, bir ikincisi ise Atatürk olmasa idi dinini nerde yaşayacaktın ? soruyorum sana ?  hangi topraklarda İslamı yaşayabilecektin ? hangi millete müdahil olacaktın ? yada var olabilecekmiydin ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #953 : Haziran 04, 2013, 15:20:39 »

ben olayi kisilesellestirmiyorum,insanlar dilinden dusurmuyor merak ettim atam'in ahiret huzuruna ne kadar katkida bulunuluyor.asla ne ataturk'e nede bir baskasina dil uzatmam.sadece fikrimi paylasirim.
CHP bu taksim olaylarinin en buyuk sorumlusudur...
her zaman sozumun arkasindayim
once sen beni cevapla ????
he hayirin oldu???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #954 : Haziran 04, 2013, 15:38:47 »
ben olayi kisilesellestirmiyorum,insanlar dilinden dusurmuyor merak ettim atam'in ahiret huzuruna ne kadar katkida bulunuluyor.asla ne ataturk'e nede bir baskasina dil uzatmam.sadece fikrimi paylasirim.
he hayirin oldu???

Ceylan bey, kimin ne hayrının olduğunu sorgulamak sana mı düştü? Allah ile kul arasında sorgulamak gibi bir görevin mi var? Buraya ne yaptığımı yazarsam o yaptıklarımın bir hayrı kalır mı?
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #955 : Haziran 04, 2013, 15:41:16 »
he hayirin oldu???

düzgün alıntı yaparsan (benim mesajımdan) cevaplarım belki ,  ben bulgarstanda doğmuş bir Türküm ;) Bulgaristandan 89 da 8 yaşındayken geldim, babam Orhan Gencebay'ın plaklarını dinledi diye hapis yattı ;) adım Mesut , Mesut Türk adı diye adımı gavur adıyla değiştirmek istediler ;) (zaten bu yüzden türkler 89 da Türkiyeye göç etti , Turgut özal kapıları bu insanlara açtı)  4 yaşında devletten gizlice tuvalette sünnet oldum (dinimizde Sünnet olmak İslam’ın şiârındandır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: (Sünnet olmak, erkekler için, sünnettir.) )  nekadar steril bir ortamda sünnet olduğumu sen düşün ;)  kurban bayramında kurbanı gizlice ya evin bodrumunda yada evinde ahır olanlar ahırda gizlice keserdi yasaktı vs vs vs    şimdi ben bu koşullarda büyümüş biriyim, Atamın adını duyunca tüylerim diken diken oluyor ve istiklal marşında ağlamaklı oluyorken , bu memlekette doğup bu memlekette özgürce büyüyen bir kesim Atatürkü neden sevmiyor ? onun getirdiği özgürlükleri neden kabullenemiyor ? 

sende bana bu sorunun cevabını ver lütfen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #956 : Haziran 04, 2013, 15:42:39 »

Ceylan bey, kimin ne hayrının olduğunu sorgulamak sana mı düştü? Allah ile kul arasında sorgulamak gibi bir görevin mi var? Buraya ne yaptığımı yazarsam o yaptıklarımın bir hayrı kalır mı?
evet bana dustu,ben bir soru sordum ama lafi duzgun anlamadiniz,dogru ne yaptigini yazarsan bir hayri kalmaz ama bir sey yapmadigin da belli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #957 : Haziran 04, 2013, 15:46:54 »
evet bana dustu,ben bir soru sordum ama lafi duzgun anlamadiniz,dogru ne yaptigini yazarsan bir hayri kalmaz ama bir sey yapmadigin da belli.

siz Ali beyi tanımadan bu yorumu nasıl yapabiliyorsunuz ? ben kendisini ve sevgili eşini yakından tanıyorum ve nasıl bir insan olduğunu çok iyi biliyorum, yaptığınız yorumlara kullandığınız üsluplara dikkat edin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #958 : Haziran 04, 2013, 15:47:53 »
düzgün alıntı yaparsan (benim mesajımdan) cevaplarım belki ,  ben bulgarstanda doğmuş bir Türküm ;) Bulgaristandan 89 da 8 yaşındayken geldim, babam Orhan Gencebay'ın plaklarını dinledi diye hapis yattı ;) adım Mesut , Mesut Türk adı diye adımı gavur adıyla değiştirmek istediler ;) (zaten bu yüzden türkler 89 da Türkiyeye göç etti , Turgut özal kapıları bu insanlara açtı)  4 yaşında devletten gizlice tuvalette sünnet oldum (dinimizde Sünnet olmak İslam’ın şiârındandır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: (Sünnet olmak, erkekler için, sünnettir.) )  nekadar steril bir ortamda sünnet olduğumu sen düşün ;)  kurban bayramında kurbanı gizlice ya evin bodrumunda yada evinde ahır olanlar ahırda gizlice keserdi yasaktı vs vs vs    şimdi ben bu koşullarda büyümüş biriyim, Atamın adını duyunca tüylerim diken diken oluyor ve istiklal marşında ağlamaklı oluyorken , bu memlekette doğup bu memlekette özgürce büyüyen bir kesim Atatürkü neden sevmiyor ? onun getirdiği özgürlükleri neden kabullenemiyor ? 

sende bana bu sorunun cevabını ver lütfen.

hepimizin ATATURK'e olan saygisini sevgisini anliyorum,ben bir soru sordum ortalik karisti ayrica benim sordugumla sizin verdiginiz cevaplarin hic alakasi yok.

bir kisim insan neden ATATURK'u sevmiyor? soyliyeyim hazira kondular zamanindaki zorluklari gormediler ve babalarindan dedelerinden dinlemediler,en onemlisi sagdan soldan yanlis bilgilerle bilgilendiler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #959 : Haziran 04, 2013, 15:51:54 »
arkadaşlar sakinleşelim lütfen.

özellikle site yöneticilerinin laflar büyümeden sakinleştirici yazılarını okumak istiyorum. (yazılıyor elbette yok demiyorum)

lütfen konuyu uzatmayalım ve kimse de kimsenin hangi ölçüde olursa olsun sevdiği ya da saydığı değerleri eleştirmesin.

alınganlıklar da yapılmasın lütfen ve konuya uygun yazışmalara devam edilsin.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort