0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu senenin yaz şarkısı : tencere tava çalan hep aynı hava beni en çok kızdıran şey AKM yi yıkacaz yerine daha gurur verici bir yapı dikecez denmesi , yav arkadaş Atatürk Kültür Merkezi gurur duyulacak bir yapı değilmi ? Atamın adını taşıyor daha ne olsun ? Atatürk olmasa idi o koltuk olacakmıydı ? o koltukta oturabilecekmiydin ?
dün canlı yayını izlediyseniz yerine yeni daha büyük opera merkezi yapılacak adı değişmeyecek dedi. AKM (Atatürk Kültür Merkezi) olacak dedi.
Valla ortaligi karistirmak gibi bir amacim yok kimse yanlis anlamasin fakat son donemde Fatih Altayli.kadar donek bir adam ve s....sizini gormedim...
1- Elestiri yaparken ölcülü yapalim. Günahim kadar sevmem ama nokta nokta yazilan yer bu foruma yakismamis. Sonucta TCK 125. maddeye göre kisilere direk hakaret suc unsurudur.2- Kücüksünüz hatirlamazsiniz ama söyle de fiyakali fotografi vardir.
https://www.facebook.com/photo.php?v=164342877072369&set=vb.165205230294801&type=2&theater süpersin Alper, muhteşem yaa
yine soyluyorum,ataturk kalksa gelse her turlu seyi yapipta biz cumhuriyetciyiz biz ataturk'cuyuz diyenlerin yuzune tukururdu.darbeciler ergenekoncular eylulculer subatcilar daha bilmem kimler hepsi ataturk'un arkasina siginiyor...keser doner sap doner gun gelir hesap doner...
darbeciler ergenekoncular eylulculer subatcilar daha bilmem kimler
Yani kısada devrimciler bunlarıda devireceğiz inşallah
birde bu var Murat abi
http://www.hizmetgazetesi.com.tr/?Sayfa=HaberDetay&id=14984Denizli Emniyet Müdürlüğü araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda trafik ekipleri tarafından kullanılacak olan BMW polis araçlarının ilki, Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Aracın ilk deneme sürüşünü ise Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut yaptı. Millet yakıt alamıyor araçlarına, bu emniyet müdürüde daha hızlı araçlar kullanmamız lazım demiş suçluları yakalamak için Geçen sene Bursa da toyota servisinde görmüştüm onlarca toyota hilux hazırlanmıştı polisler için.Ha gayret küçük amerika! olduk özal ın dediği gibi.
İşçi partisi bu seçimde % 9 y alırsa hiç şaşırmam. Genelde oy potansiyeli en yüksek % 5 tir.