0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
actigim konu kilitleniyor , haber yalan diyorsunuz ama resim ve videolar icin birsey demiyorsunuz
Bu olayı şöyle anlatsam size mesela ben çıkıp Fransada yaşayan bütün Türkler anadilini unutmuş desem,sonrada birkaç tanıdığım arkadaşımı kameranın karşısına alsam Fransızca konuştursam ve bakın gördüğünüz gibi bilmiyorlar desem.Durumdan bihaber olanlar " vay be ne hale gelmişiz" demez mi? Ama siz orada yaşadığınız için "hayır öyle bir şey yok kardeşim" demez misiniz,yapmaz mısınız savunmanızı? Yani tamam resim var,video var ama olayın anlatıldığı şekilde doğruluğu ne derece?
haberin yalan olduugunu mu savunuyorsunuz ?
Aynı dili konuşmuyoruz sanırım.Bakın ben o şekilde bir şey demiyorum sadece olay göründüğü gibi değil diyorum.
Millet can havliyle camiye giriyor. Ortada polis tarafından yaralananlar, onlara müdahale etmeye çalışan gönüllü sağlık görevlileri var. Ve siz ayyakkabılarını çıkarmadıklarından, içeride içki içmelerinden bahsediyorsunuz. Sandıkta seçtiklerimiz tarafından iki kutuba ayırılmaya çalışıyoruz, iç savaş çıkacak, farkında mısınız?
ayni dili konusmuyoruz evet sen diyorsun olay gorundugu gibi degil tamam,aciklaya bilirmisin resimde gordugum insanlarin ayagindaki ayakkabi mi degil mi ? ve caminin icindeki icki kutusu sisesi mi degil mi?
evet can havliyle girip bir sure sonra cikmiyorlar Allah'in evine kamp kurmuslar mesken tutmuslar sizede sorayim sen diyorsun olay gorundugu gibi degil tamam,aciklaya bilirmisin resimde gordugum insanlarin ayagindaki ayakkabi mi degil mi ? ve caminin icindeki icki kutusu sisesi mi degil mi?
Peki olayı gerçekte sabote adip insanları birbirine düşürmek isteyen kişilerin bir parmağı olamaz mı? Nasılki daha önce polise taş atmaları için çocuklara para verildiyse bundada o tarz bir şey olabilir.Nasılki o dönemde taş atan çocukların olmasına rağmen Türk milleti böyledir demeye hakkı yoksa kimsenin bu olaydada yok.Yada olayı bir bölgeye tamamen maledemezsiniz.İçeriğini gerçekten bilmediğimiz,görmediğimiz bir şeyi bu kadar değerlendirmek ne derece doğru? Yani bahsettiğim gibi durum kaldıki her şeyi geçtim olay gerçek diyelim,3-5 tane kendinibilmezin yaptığı bir şey için yine herkesi sorumlu tutamazsınız.Madem o kadar medyaya düşüyor bu durum sorumlu kimse o çözecek bu problemi yani sizin benim nöbet tutacak halimiz yok.Nasılki iş yerinizde sizin yaptığınız bir işte olan sorunu başkası çözmüyorsa bu noktadada o şekilde.Bu arada mesajlarınızı tek tek yazmaz tek pencere altında toplarsanız seviniriz.
mobil internetteyim, videoları açmıyorum ama o şişeyi oraya koyan kişi, şişe, lokasyon, saat ve tarih aynı karede 100% belli oluyor mu?Ancak benim yukarıdaki mesajda dikkat çekmeye çalıştığım noktayı anlamadınız galiba, ya da anlamak istemediniz...
tamam siz de haklisiniz. benim kizdigim nokta actigim konuyu gelip yonetici kitliyor ustune kendi yorum yaziyor,bu nedir yani ?
Tencere tava hep aynı hava demiş başbakan, bunları geçmiştede görmüş. Benim yaşım yetmez peder beye sordum, ihtilal dönemi ben onları görmedim. Ama sonrasında duvarlarına Kenan EVREN in posterini asıyorlardı dedi.
Konunun kilitlenmesinin sebebi eğer konunuzun içerisinde yoksa,sizi tatmin etmiyorsa yada kilitleyen yöneticimize mesaj atarsınız uygun bir dille sorarsınız sebebini sonrasında gerekirse gerekli düzeltmeler yapılarak konunuz açılır.Yani konunuz kilitlendi diye bu şekilde davranmanız gerekmez.Ayrıca oranın sorumlusu(imamı) dahi yalanlamış olayı.Onun görüp duymadığı bir şeyinde olması söz konusu olamaz değil mi? 3-5 kendinibilmez bir video yapmış aklınca olay bu.Yalan olan bir haberin olduğu konunun kilitlenmesi kadar doğal bir şey olamaz insanları yanlış bilgilendirmek,onları yanıltmak en büyük suçtur.
Döndü zaten beyefendi, Bizde sürekli söylüyoruz, bu sefer keserde sapta, atamıza ayyaş diyene, şehidimizi hiç sayana, vatandaşı ciddiye almayıp, sürekli nefret kusana döndü sefer keserde sapta, son cümlede çok haklısınız.
Ceylan bey konunuz burada sakin olup fevri davranmayın...Evet imam yalanladı olayları alkol kokusu ilaçlardan vs denildi... Tabiki olmadı demiyorum içen şerefsiz porvakatörleri bizzat gören arkadaşım var ama provakatör kırmızı yeşil bayraklı şerefsizlerin yaptıklarını halka mal etmeyelim
kusura bakmayin adamlar yine her iki kisiden birinin oyunu alarak yuze 50 yine gelecekler...
en azindan boyle terbiyesizligin oldugunu bilen bir kisi var...
bu olaylar olurken imamin camiye gelmedigini muezzin soyluyor,tamam bir kac kendini bilmez o resim ve videolari cekmis ama nerede nasil ?