Gönderen Konu: Medya'dan Güncel  (Okunma sayısı 184715 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Ynt: Medya'dan Güncel
« Yanıtla #360 : Temmuz 02, 2012, 15:38:13 »
Şiddet düğünde başladı
İstanbul’un Kadıköy ilçesinde damat, tartıştığı gelini önce arabada ardından da düğünün yapılacağı kafenin önünde dövdü.

İSTANBUL - Kadıköy ilçesinde gelin ile damat arasında sokak ortasında kavga yaşandı.
Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, damat İ.Ö. ve gelin C.A. düğünün yapılacağı Rıhtım Caddesi üzerindeki kafeye gitmek üzere gelin arabasıyla yola çıktı.
Yolda gelin C.A., damada, “Halan nişanda sahte bilezik takmış” dedi.
“Benim halam hakkında nasıl böyle konuşursun” diyen damat ile gelin arasında tartışma çıktı. Sinirlerine hakim olamayan damat İ.Ö., geline vurmaya başladı.
Damat İ.Ö., düğünün yapılacağı kafenin önünde de geline yumruklarla vurmaya devam etti. Damat İ.Ö., müdahale etmek isteyen gelinin ailesine silah çekti.
İ.Ö.’nün üzerine yürüyen gelin tarafıyla damadın ailesi de birbirine girdi. Gelin ve damadın aileleri yol ortasında tekme tokat kavga etti. Bu sırada damat, kendisini sakinleştirmeye çalışan akrabalarının arasından sıyrılarak yerde baygınlık geçiren geline inatla saldırmaya devam etti.
Akrabaları ile araya giren vatandaşlar, damadı uzaklaştırma girişiminden sonuç alamadı.
Bir süre sonra Kadıköy Rıhtım Polis Merkezi’nden gelen ekiplerin müdahalesiyle kavga son buldu.
Damat ve gelinin akrabalarından 10 kişi gözaltına alındı, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25363045

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #360 : Temmuz 02, 2012, 15:38:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #361 : Temmuz 02, 2012, 15:43:08 »
Şiddet düğünde başladı
İstanbul’un Kadıköy ilçesinde damat, tartıştığı gelini önce arabada ardından da düğünün yapılacağı kafenin önünde dövdü.

İSTANBUL - Kadıköy ilçesinde gelin ile damat arasında sokak ortasında kavga yaşandı.
Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, damat İ.Ö. ve gelin C.A. düğünün yapılacağı Rıhtım Caddesi üzerindeki kafeye gitmek üzere gelin arabasıyla yola çıktı.
Yolda gelin C.A., damada, “Halan nişanda sahte bilezik takmış” dedi.
“Benim halam hakkında nasıl böyle konuşursun” diyen damat ile gelin arasında tartışma çıktı. Sinirlerine hakim olamayan damat İ.Ö., geline vurmaya başladı.
Damat İ.Ö., düğünün yapılacağı kafenin önünde de geline yumruklarla vurmaya devam etti. Damat İ.Ö., müdahale etmek isteyen gelinin ailesine silah çekti.
İ.Ö.’nün üzerine yürüyen gelin tarafıyla damadın ailesi de birbirine girdi. Gelin ve damadın aileleri yol ortasında tekme tokat kavga etti. Bu sırada damat, kendisini sakinleştirmeye çalışan akrabalarının arasından sıyrılarak yerde baygınlık geçiren geline inatla saldırmaya devam etti.
Akrabaları ile araya giren vatandaşlar, damadı uzaklaştırma girişiminden sonuç alamadı.
Bir süre sonra Kadıköy Rıhtım Polis Merkezi’nden gelen ekiplerin müdahalesiyle kavga son buldu.
Damat ve gelinin akrabalarından 10 kişi gözaltına alındı, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Nikah ne oldu , Evlendilermi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #362 : Temmuz 02, 2012, 15:44:17 »
Şiddet düğünde başladı

......
.....
...
..
.

Ee sonuç?? :blink:
Evlendiler mi evlenmediler mi merak ettim açıkcası?? :nija: :nija:
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #363 : Temmuz 02, 2012, 15:46:16 »
Toplumumuzdaki cehaletin acı sonuçları diyebiliriz. Gelin ve damadın en mutlu günlerinden biri olması gereken düğün törenleri gereksiz ritüeller ve bütünsel cehalet ve anlayışsızlık yüzünden pek çok gerginliğe sahne olabiliyor. Katıldığım pek çok düğünde pek çok kavga ve tartışmaya şahit oldum maalesef.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #364 : Temmuz 02, 2012, 15:47:46 »
Ee sonuç?? :blink:
Evlendiler mi evlenmediler mi merak ettim açıkcası?? :nija: :nija:

Nikah ne oldu , Evlendilermi

Haberin devami yok abiler bende bilmiyorum
Zararin neresinden donersen kardir :) Dugun iptal olmustur heralde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #365 : Temmuz 02, 2012, 15:58:57 »
Toplumumuzdaki cehaletin acı sonuçları diyebiliriz. Gelin ve damadın en mutlu günlerinden biri olması gereken düğün törenleri gereksiz ritüeller ve bütünsel cehalet ve anlayışsızlık yüzünden pek çok gerginliğe sahne olabiliyor. Katıldığım pek çok düğünde pek çok kavga ve tartışmaya şahit oldum maalesef.

Birçoğu da düğün sahibi ailelerin  yakınları olan genç tayfanın başının altından çıkıyor :P :P

Mesela içip içip düğün bitimindeki konvoyu dağıtmaya yönelik hareketler, kaza ve kavga riskini arttırıcı tavırlar en sık karşılaştığım halidir Adana'da... :P :P
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #366 : Temmuz 02, 2012, 16:03:50 »
Ben olsan
bırak evlenmeyi
o gelini orada vururdum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #367 : Temmuz 02, 2012, 16:08:28 »
Zaytung sandım.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #368 : Temmuz 02, 2012, 16:12:39 »
Zaytung sandım.

kim o
çinli bir biim adamı mı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #369 : Temmuz 02, 2012, 16:13:50 »
Ben olsan
bırak evlenmeyi
o gelini orada vururdum
Kemal abi, kadına şiddete hayır diyoruz, sen gelini vuruyorsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #370 : Temmuz 02, 2012, 16:18:39 »
öyle geline vurmak bile az
baksana görümcesine attığı çamura

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #371 : Temmuz 02, 2012, 16:32:53 »
Toyoda amcamın düngürü
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #372 : Temmuz 02, 2012, 17:38:47 »
              ‘Yamyam’ saldırıları Çin’e sıçradı
Dünya hala ABD’de gerçekleşen “yamyam” saldırılarının etkisindeyken bir saldırı haberi de Çin’den geldi. Alkollü sürücü arabasından indirdiği kadının yüzünü yedi.

ABD’de geçtiğimiz aylarda gerçekleşen “yamyam” saldırılarının yankıları sürerken benzer bir saldırı haberi de Çin’den geldi.
Çin’in Güney Doğu’sunda bulunan Wenzhou şehrinde Dong adındaki alkollü sürücü gündüz vakti kalabalık bir caddede otomobiliyle giden Du adındaki kadını durdurdu.
Alkolün etkisinde olduğu bildirilen Dong kadının arabasının üzerine çıkarak araca vurmaya başladı. Panik içinde arabasından fırlayan Du yardım çığlıkları atarken Dong kadının üzerine atladı ve onu yere yatırdı.
Çevrelerinde toplanan kalabalığın şaşkın bakışları arasında kadının yüzünü yemeye başlayan Dong polis gelene kadar Du’nun yüzünde ameliyatlık yaralar açmıştı.
Hastaneye kaldırılan Du’nun bir dizi estetik ameliyat geçireceği bildirilirken Dong’un tutuklandığı belirtildi.
ABD’de Mayıs ayında gerçekleşen ve yeni LSD olarak adlandırılan maddenin etkisinde olduğu belirlenen Rudy Eugene adlı kişinin Ronald Poppo’nun yüzünü yemesiyle başlayan “yamyam” vakaları dünya gündemini uzun süre meşgul etmişti.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25363092/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #373 : Temmuz 02, 2012, 18:13:40 »
              ‘Yamyam’ saldırıları Çin’e sıçradı
Dünya hala ABD’de gerçekleşen “yamyam” saldırılarının etkisindeyken bir saldırı haberi de Çin’den geldi. Alkollü sürücü arabasından indirdiği kadının yüzünü yedi.

ABD’de geçtiğimiz aylarda gerçekleşen “yamyam” saldırılarının yankıları sürerken benzer bir saldırı haberi de Çin’den geldi.
Çin’in Güney Doğu’sunda bulunan Wenzhou şehrinde Dong adındaki alkollü sürücü gündüz vakti kalabalık bir caddede otomobiliyle giden Du adındaki kadını durdurdu.
Alkolün etkisinde olduğu bildirilen Dong kadının arabasının üzerine çıkarak araca vurmaya başladı. Panik içinde arabasından fırlayan Du yardım çığlıkları atarken Dong kadının üzerine atladı ve onu yere yatırdı.
Çevrelerinde toplanan kalabalığın şaşkın bakışları arasında kadının yüzünü yemeye başlayan Dong polis gelene kadar Du’nun yüzünde ameliyatlık yaralar açmıştı.
Hastaneye kaldırılan Du’nun bir dizi estetik ameliyat geçireceği bildirilirken Dong’un tutuklandığı belirtildi.
ABD’de Mayıs ayında gerçekleşen ve yeni LSD olarak adlandırılan maddenin etkisinde olduğu belirlenen Rudy Eugene adlı kişinin Ronald Poppo’nun yüzünü yemesiyle başlayan “yamyam” vakaları dünya gündemini uzun süre meşgul etmişti.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25363092/

amerika'da zombi saldırılarına karşı direnme ve dünya üzerindeki zombi istilasına karşı hayatta kalma yöntemleri ciddi bir şekilde anlatılıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İki çeşit araba vardır.TOYOTA ve diğerleri
    • Toyota club
« Yanıtla #374 : Temmuz 08, 2012, 19:33:51 »
http://www.arabaport.com/images/haberler/benzine_12_kurusluk_zam_h3723.jpg
Rafineri çıkış fiyatlarında dün yapılan artırımın ardından, kurşunsuz benzinlerin perakende satış fiyatlarında bugünden geçerli litrede ortalama 12 kuruş zam yapıldı.

Ankara'da litresi 4,18-4,19 liradan satılan 95 oktan kurşunsuz benzin 4,30-4,31 liraya, İstanbul ve İzmir'de de 4,17-4,18 liradan 4,29,4-30 liraya yükseldi. 97 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı da 12 kuruşluk artırımın ardından Ankara'da 4,37 lira, İzmir ve İstanbul'da ise 4,36-4,37 liradan satılmaya başlandı.

95 ve 97 oktan kurşunsuz benzinlerin litre fiyatına en son 27 Haziran 2012 tarihinde 3 kuruşluk indirim yapılmıştı.Akaryakıt ürünlerinin perakende satış fiyatları, dağıtım şirketlerinin maliyetine ve rekabet şartlarına, illere ve dağıtım şirketlerine göre litrede birkaç kuruş farklılık gösterebiliyor.
2oo8 toyota™ corolla 1.6 elegant (tüpsüz) 124bg düz vites
1  3  5
|--|--|
2  4 ®

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #375 : Temmuz 11, 2012, 22:08:40 »
mıtsubishi colt'un yeni hali... ( 2013 model )
kendisi gibi adıda değişmiş ''mirage'' olmuş
ayrıca artık otomatiği cvt...

sizce nasıl ???

2012 toyota corolla 1.33 comfort kar beyazı + LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #376 : Temmuz 12, 2012, 13:17:34 »
Yetmez ama evet çiler !  bu yeter mi !   

http://haber.gazetevatan.com/surece-pkkyi-da-dahil-etmek-zorundasiniz/464184/9/Manset

Ensarioğlu, "PKK'yı görmezden gelen, örgütü orta yerde bırakan bir çözüm, PKK'da böyle reflekslere sebep olabiliyor. Bu çözüm sürecine PKK'yı da dahil etmek ve PKK'ya da bir çözüm sunmak zorundasınız" dedi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Diyarbakır'da gazetecilere bölgeye hükümetin yaptığı yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ensarioğlu, yıllardan bu yana bölgenin ve Diyarbakır'ın ihmal edilmişliği, geri bırakılmışlığından yakındıklarını anlatırken şöyle dedi:

"Yıllardan sonra AK Parti hükümet döneminde, bölgelerarası gelişmişlik farklılğı bakımından seferberlik başlatıldı. Bir taraftan Diyarbakır'da 80 kilometrelik çevre yollarının, bir kısmı bitti, bir kısmının ihalesi yapıldı. Şehir geçişleri ile alakalı 12 alt ve üst geçit çalışmaları devam ediyor. Bir taraftan Elazığ, Şanlıurfa, Batman, Mardin ve Bingöl'e giden duble yolların tamamı yapıldı ve yeni sıcak karışımla kalitesi arttırılma çalışmaları devam ediyor. Karadeniz Otoyolu'na, Diyarbakır otobanının bağlanması çalışmaları başlatıldı, ihalesi yapıldı. Diyarbakır-Habur karayolu ihale aşamasında, bölgedeki birçok hava alanında ciddi çalışma var. Diyarbakır Havaalanı'nın modernizasyonu ile ilgili çalışmalar devam ediyor, 12 uçağın yanaşabileceği apron binası, liman, gümrük binası ve uluslararası uçuşa açık olacak

Evet şerefsizlere bir çözüm sunuyorum--------> yağlı kazık
[/size]

not: Akepeliler genel başkanın izni olmadan ağızlarını açabilirlermi acaba :)   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #377 : Temmuz 12, 2012, 13:27:49 »

Yorum: Kubilay' ı kesen zihniyet iş başında,

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
http://haber.gazetevatan.com/Haber/464019/1/Gundem

Dinci faşizmin sivil din polisleri!
ün saat 10.15’te Kadıköy’den Beşiktaş’a hareket eden Şehir Hatları vapurunda aklın almayacağı bir olay yaşanmış...

Sakallı bir adam, yanındaki 5-6 yaşlarındaki bir çocuğa “tekbir” çektirmeye başlamış...

Bunun üzerine yolcuların bir kısmı, “Bunun yeri burası değil” diyerek sakallı vatandaşı uyarmış...

Sen misin uyaran?

Beltur‘un işlettiği vapur kantininde çalışan bir başka şahıs, “Bıçak verin Allah yolunda keseceğim bunları... Tekbire bile karşı çıkıyorlar” diyerek, tepki gösteren yolculara saldırmış...

Allah‘tan diğer yolcular devreye girmiş de kavga kan dökülmeden sona ermiş...

Bu olay sadece bir “sonuç...”

Daha doğrusu, medyaya yansıyan-yansımayan diğer on binlerce “sonuç”tan sadece biri!

Bizi bu “hazin” sonuçlara getiren asıl neden ise on yıldır iktidarda bulunan zihniyetin her türlü dinci tutumu ayakta alkışlaması ve hatta teşvik etmesi!

Vapurdaki vatandaşların tepkisi, “tekbir çekilmesi”ne değil; “Din üzerinden gösteri yapılması”na!

Aklı başında herkes böyle bir gösteriden rahatsız olur...

Gerçek dindarlar; daha fazla rahatsız olur!

Binlerce kişinin seyahat ettiği vapurdasın, yanındaki çocuğa din eğitimi de veriyor olabilirsin...

Sessiz vereceksin!

Kimseyi rahatsız etmeden yapacaksın bu işi!

Ama adamın derdi yanındaki çocuğu eğitmek değil ki; “şov” yapıp, güç gösterisinde bulunmak...

“Bu deniz, bu dağ, bu toprak, bu hava artık benim gibi düşünenlerin... Bakın biz artık her yerdeyiz” demek...

Ya saldırgan kantin çalışanının, bu “dinci şov”a karşı çıkanlara yaptığına ne dersiniz?

“Verin bana bir bıçak, Allah yolunda keseceğim bunları!”

Kasap mısın be adam?

Hepsi seninle aynı dinden olan insanları kesme yetkisini kimden alıyorsun?

Hangi tarikat yuvalarında dolduruldun bu kadar?

Doğuştan içinde olması gereken insan sevgisini kim, nasıl yok etti?

“Allah yolunda” kesmeler...

“Allah yoluna” davet etmeler...

“Allah için” dövmeler...

“Allah adına” had bildirmeler...

Dinci faşizmin tepe lambalarıdır!

Bugün Türkiye‘nin her sokağında, caddesinde, kenarında, köşesinde, denizinde, karasında bu tepe lambalarının yanıp söndüğünü görüyorsak eğer...

Suç sadece o lambalarla dolaşanların değil; “Dindar nesil yetiştireceğiz” diye demeçler verip, insanları “dindar olanlar-olmayanlar” diye ikiye ayıranlarındır!

Vapurda tekbir mi getiriyorsun? Dindarsın!

Buna tepki mi gösteriyorsun? Dindar değilsin... O zaman “Allah yolunda” kesilebilirsin!

Dün Kadıköy-Beşiktaş vapurunda yaşanan olay, hiç beklemediğiniz anda herhangi bir yerde sizin de başınıza gelebilir... Hiç ummadığınız bir anda “sivil din polisleri”nin hedefi olabilirsiniz! Sakın dolduruşa gelmeyin, tahriklere kapılmayın: Yapmanız gereken tek şey, gülümseyip “Ya sabır” çekmek olmalı...

Nasıl olsa bugünler de geçecek; ya sabır!

Ama o güne kadar hayatta kalmayı becermemiz gerekiyor; ya sabır!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #378 : Temmuz 12, 2012, 14:38:23 »
Tarihte tutucu, gerici, yobaz ve radikallerin sonu hep kötü olmuştur
bizde de farklı olmayacak
ilerlemeye dur demeye kimsenin gücü yetmez
belki şu an geri geri gidiyoruz ama , dünya hep ileri gidiyor
bizde ilerici olmak zorundayız, ileri gitmeye mecburuz,
arabalarda bile 5-6-7 ileri vites ama sadece 1 tane geri vites bulunuyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #379 : Temmuz 12, 2012, 16:11:30 »
sakalli adam acaba aksakalli bir dede mi yoksa kabasakal mi?
olay tamamen provokasyonda olabilir. Boyle haberler bana dusundurucu gelir.