0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
camiyi copluge cevirdiklerine dair bu kadar resim goruntu varken siz neyi savunuyorsunuz,daha tek kelime yazmam,bitmistir
tamam siz de haklisiniz. benim kizdigim nokta actigim konuyu gelip yonetici kitliyor ustune kendi yorum yaziyor,bu nedir yani ?
O zaman siz de diktatörlere karşı direnişe katılın...
Ceylan paylastiginiz haber malesef dogru onun icin izah etmeye calisyorlar. Zaten yalan olsaydi sizi topa tutarlardi.
Kadir sorun haberin doğru ya da yanlış olması değil. Burada farklı görüşlerden bir sürü insan var. Bütün olaylar boyunca bir defa ve hangi şartlarda olduğu belli olmayan münferit bir olayı bütün topluma ya da bu direnişe destek veren insanlara yıkmak doğru değil. Olaylara bu şekilde bakarsan hiçbir sorunu çözemezsin ki, bu direnişe destek verip Allah'ın evine böyle bir muameleyi kabul etmeyecek benim gibi çok kişi var. Buradaki tepki, münferit bir olayı sanki direnişe destek verenler din düşmanı gibi bir algı oluşturulmaya çabasına dır.
asla bir kisini hatasini digerine karsi kullanmam,imam ve muezzin yalanladi dogru ama ayakkabi ile girilip icki icildigini gosteren resim ve videolar mevcut.cami icinde icki kutulari gorunuyor,ayakkabi ile gezinen gencler var.
sen tayyip için ne yaptın dostum kaç kere kuran okudun başına bir musibet gelmemesi için sayın başbakanımızın kaç kere.....
Ossun vağsın...biz bize yeteriz...kim takar avropayı
UEFA'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a kötü haberUEFA, şike iddiaları nedeniyle Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı Disiplin Kurulu’na sevk etti. Fenerbahçe'nin 2 yıl, Beşiktaş'ın ise 1 yıl Avrupa kupalarından men edilmesinin talep edildiği öğrenildi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25448238/