Gönderen Konu: Medya'dan Güncel  (Okunma sayısı 184641 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Medya'dan Güncel
« Yanıtla #1000 : Haziran 09, 2013, 20:52:56 »

camiyi copluge cevirdiklerine dair bu kadar resim goruntu varken siz neyi savunuyorsunuz,daha tek kelime yazmam,bitmistir

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #1000 : Haziran 09, 2013, 20:52:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1001 : Haziran 09, 2013, 21:03:45 »
camiyi copluge cevirdiklerine dair bu kadar resim goruntu varken siz neyi savunuyorsunuz,daha tek kelime yazmam,bitmistir
Camiyi çöplüğe çevirmek ayrı camide içki içmek vs ayrı bir nokta farkındaysanız.Genel olarak toplumumuz belki çöp atma gibi durumlarda duyarsız olsada camide içki içilmeyeceğini bilir merak etmeyin.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1002 : Haziran 09, 2013, 21:10:06 »
tamam siz de haklisiniz.
benim kizdigim nokta actigim konuyu gelip yonetici kitliyor ustune kendi yorum yaziyor,bu nedir yani ?

O zaman siz de diktatörlere karşı direnişe katılın...
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1003 : Haziran 09, 2013, 21:16:06 »
O zaman siz de diktatörlere karşı direnişe katılın...

:alkis:
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1004 : Haziran 09, 2013, 21:16:35 »
Ceylan abi kendini boşuna yoruyorsun. herhangi bir  sohbet ortamında en sevmediğim şey siyaset konuşmak. kimse birbirinin fikrini değiştiremez ama boş yere tartışırlar.
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1005 : Haziran 10, 2013, 00:05:41 »

valla ben çok memnun olurum yazmassan. Çok isabetli bir karar  :alkis: 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1006 : Haziran 10, 2013, 07:27:23 »

Ceylan paylastiginiz haber malesef dogru onun icin izah etmeye calisyorlar.  :islik: :islik:
Zaten yalan olsaydi sizi topa tutarlardi.  :basketbol: :basketbol: :basketbol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1007 : Haziran 10, 2013, 10:33:13 »

Ceylan paylastiginiz haber malesef dogru onun icin izah etmeye calisyorlar.  :islik: :islik:
Zaten yalan olsaydi sizi topa tutarlardi.  :basketbol: :basketbol: :basketbol:

Kadir sorun haberin doğru ya da yanlış olması değil. Burada farklı görüşlerden bir sürü insan var. Bütün olaylar boyunca bir defa ve hangi şartlarda olduğu belli olmayan münferit bir olayı bütün topluma ya da bu direnişe destek veren insanlara yıkmak doğru değil. Olaylara bu şekilde bakarsan hiçbir sorunu çözemezsin ki, bu direnişe destek verip Allah'ın evine böyle bir muameleyi kabul etmeyecek benim gibi çok kişi var. Buradaki tepki, münferit bir olayı sanki direnişe destek verenler din düşmanı gibi bir algı oluşturulmaya çabasına dır.

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1008 : Haziran 10, 2013, 10:35:02 »
Kadir sorun haberin doğru ya da yanlış olması değil. Burada farklı görüşlerden bir sürü insan var. Bütün olaylar boyunca bir defa ve hangi şartlarda olduğu belli olmayan münferit bir olayı bütün topluma ya da bu direnişe destek veren insanlara yıkmak doğru değil. Olaylara bu şekilde bakarsan hiçbir sorunu çözemezsin ki, bu direnişe destek verip Allah'ın evine böyle bir muameleyi kabul etmeyecek benim gibi çok kişi var. Buradaki tepki, münferit bir olayı sanki direnişe destek verenler din düşmanı gibi bir algı oluşturulmaya çabasına dır.
++
hislerime tercüman olmuş Ali bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1009 : Haziran 10, 2013, 11:19:31 »
asla bir kisini hatasini digerine karsi kullanmam,imam ve muezzin yalanladi dogru ama ayakkabi ile girilip icki icildigini gosteren resim ve videolar mevcut.cami icinde icki kutulari gorunuyor,ayakkabi ile gezinen gencler var.
Bakın dün gerçek olduğu söylenen bir konu partinin kendi içerisinde bile çelişkili durumda.

Başbakan Erdoğan Ankara Esenboğa Havalimanı'nda yaptığı açıklamada "Dolmabahçe Camii'ne maalesef bira şişeleriyle girmek suretiyle, ayakkabıyla onu da yaptılar." dedi. 2 Haziran gecesi Dolmabahçe'deki Bezmi Alem Valide Sultan Camii'nde yaşananlar kameralara yansıdı.

İMAMDAN CAMİDE İÇKİ AÇIKLAMASI

Dolmabahçe Valide Sultan Camii’ndeki içki iddialarıyla ilgili  Ak Partili eski Sakarya Milletvekili Süleyman Gündüz, Yenişafak gazetesindeki yazısında şu ifadelere yer vermişti:

"(...) Salı günü medyada ‘göstericilerin Dolmabahçe Camii’nde içki içtikleri ve müezzini tartakladıkları’ ile ilgili haberler yer almıştı. ...

Çarşamba camiye vardığımda Bakan Egemen Bağış bilgi alıyordu. Ben de yanlarına yaklaştım ve dinlemeye başladım. Cami müezzini Fuat Yıldırım olayları yeniden yaşar gibi anlattı. Ayrıca tümünün görsel kayıtlarını yapmış. Cumartesi ve pazar akşamı Dolmabahçe’deki göstericilere polis müdahale edince bir grup camiye sığınmak zorunda kalmış. İlk gün yeterli bir zaman bulunduğu için ayakkabıları çıkartarak camiye girmişler. İkinci gün müdahalenin şiddet dozu arttığı için göstericiler can havliyle ayakkabılarını çıkartmadan cami kapısının anahtarını kırarak içeri girmişler. Fuat Bey yaralananlara camide tedavi imkânı tanımış. Ne alkol alan ve ne de içen bir kişi görmemiş. Son cemaat mahfilindeki pencerede ezik bir bira kutusu kalmış. Nasıl bırakıldığını görmemiş..”

Kaynak:http://www.haberturk.com/gundem/haber/851180-basbakanin-birayla-girdiler-dedigi-camide-o-gece-neler-yasandi

Gelelim işaretlediğim yerlerin açıklamalarına;ilk kısım zaten belli yani o gün orada olan oranın sorumlusu bilmiyor o günü evinde uyuyanlar biliyor nasıl oluyorsa.Yayınlanan resimde bira şişesi içeride yerde duruyor dikkat ettiyseniz fakat açıklamalarda pencere önünde denilmiş.Yani bu durumda resmi çeken kim ise o şişeyi içeri taşıdığı ve elinde şişe olan insanların şişeleri dışarıda bırakıp içeriye öyle girdklerini anlıyoruz.Amacım tartışmayı alevlendirmek değil sadece her gördüğünüze duyduğunuza bu kadar inanmamanız gerektiğini anlatmaktır.Bundan sonrasında diyecek bir şey yok sanıyorum.Saygılarımla.....

Edit:Bu arada okullarda serbest kıyafet tartışmasıda gündeme geldi yeniden nedense :)

......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1010 : Haziran 10, 2013, 12:16:59 »
http://haber.gazetevatan.com/kilicdaroglunun-arkasindayik/544851/11/medya

:))

Ancak canlı yayında yaşanan bir görüntü Beyaz TV'yi izliyen AK Parti taraftarlarını şoke etti. AK Partili kalabalıktan bir teyzeye mikrofon uzatan sunucu "ne düşünüyorsunuz?" diye duygularını sorunca hiç beklemediği bir cevap aldı: "Kılıçdaroğlu'nun arkasındayız..." Daha doğrusu kendi şivesiyle "Kılıçdar'ın arkasındayık!" dedi.

Bu cevap üzerine sunucu hemen başka tarafa döndü.

muhahahha :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1011 : Haziran 10, 2013, 12:52:31 »
Alıntı
sen tayyip için ne yaptın dostum kaç kere kuran okudun başına bir musibet gelmemesi için sayın başbakanımızın kaç kere.....

Bunu yanlış adama sormuşsun , bana sormalıydın.... ben o kadar çok dua ettimki ama başına bir musibet gelmemesi için değil, gelmesi için :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1012 : Haziran 10, 2013, 14:03:23 »
Arkadaşlar

Konu ciddi anlamda olması gerekenden farklı bir noktaya geldi. Bu konuda gündem sıcak ve farklı görüşlerde birçok üyemiz var. Eminim hepimizin yazdıklarından birileri alınıyor ya da kırılıyordur. Bu nedenle konuyu facebook duvarına çevirmeden sadece medyadan güncel haberleri yayınlayacak şekilde işletmeye devam edelim aksi taktirde konuyu kapatmak zorunda kalacağız.

Medya'dan güncel içeriğine uygun iletiler rica ediyoruz, lütfen...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1013 : Haziran 10, 2013, 14:46:29 »
iyi de medyadan güncel denince akla direk taksim-gezi-tencere tava-direniş geliyor
bu gişle kapanmadık kilitlenmedik konu kalmayacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 64500
  • Model Yılı: '12
  • 3 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1014 : Haziran 10, 2013, 14:54:20 »
Memurlar ne kadar zam alacak?

İstatistik Kurumu (TÜİK), 2013 yılının ilk 5 ayında gerçekleşen TÜFE artış oranını yüzde 3.21 olarak açıkladı. Bu da memur ve memur emeklisine, Temmuz ayında enflasyon farkı ödenmesi ihtimalini güçlendirdi.

Mayıs ayı itibarıyla yüzde 0.21 gibi bir enflasyon zammına hak kazanan, kamu çalışanı ve emeklilerinin ne kadar zam olacağı ise, Haziran ayı TÜFE artış oranıyla netleşecek.

Ancak Mayıs ayındaki rakamlara göre enflasyon farkını yüzde 0.21'den hesaplarsak, Temmuz'da en düşük memur emeklisi maaşı yüzde 3.21 artacak.

Bu hesapla maaşlara 35 lira zam yapılacak. En düşük memur emeklisi maaşı bin 86 liradan bin 121 liraya çıkacak. Şu an en düşük memur emeklisi maaşı bin 86 lira. Enflasyon farkı olmadan, sadece yüzde 3 zamla yapılan hesaplamaya göre, en düşük memur emeklisi maaşı Temmuz'da, bin 119 lira olacak.

Kaynak:www.gazetevatan.com
Edepli edebinden susar. Edepsiz, "ben susturdum" zanneder.
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Peugeot 406 2.0 BVA (1998) 2009-2012
Toyota Auris  1.33  2012-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1015 : Haziran 10, 2013, 18:41:34 »
UEFA'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a kötü haber
UEFA, şike iddiaları nedeniyle Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı Disiplin Kurulu’na sevk etti. Fenerbahçe'nin 2 yıl, Beşiktaş'ın ise 1 yıl Avrupa kupalarından men edilmesinin talep edildiği öğrenildi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25448238/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1016 : Haziran 10, 2013, 18:42:43 »
Ossun vağsın...biz bize yeteriz...kim takar avropayı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1017 : Haziran 10, 2013, 18:45:45 »
Ossun vağsın...biz bize yeteriz...kim takar avropayı :D
Dunya para aliyor klublermiz ayrica Turkiyenin tanitimina cok katkisi var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1018 : Haziran 10, 2013, 18:46:52 »
türkiyeyi artık tüm dunya tanıyor bir tür arap ülkesi olarak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 64500
  • Model Yılı: '12
  • 3 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1019 : Haziran 10, 2013, 19:06:25 »
UEFA'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a kötü haber
UEFA, şike iddiaları nedeniyle Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı Disiplin Kurulu’na sevk etti. Fenerbahçe'nin 2 yıl, Beşiktaş'ın ise 1 yıl Avrupa kupalarından men edilmesinin talep edildiği öğrenildi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25448238/

Türk takımlarının kupalara katılamaması mutlaka hem Ülke hem de takımların maddi durumları açısından kötü bir durum fakat ortada yapılan bir şike(bjk hariç) ve bunu yapan yöneticileri destekleyen bir taraftar olduktan sonra ben acımıyorum..Kendileri takımlarını düşünmüyorsa Uefa'nın vereceği tüm kararları desteklerim.. :ptm: :ptm: :ptm:
Edepli edebinden susar. Edepsiz, "ben susturdum" zanneder.
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Peugeot 406 2.0 BVA (1998) 2009-2012
Toyota Auris  1.33  2012-