Gönderen Konu: Medya'dan Güncel  (Okunma sayısı 184584 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Ynt: Medya'dan Güncel
« Yanıtla #1020 : Haziran 10, 2013, 21:48:35 »
Camide içtikleri konusuna ben de destek veriyorum....Ahanda ispatı bakın içiyolar...Ahlaksız namussuzlar yav...Ne hale geldi bu gençlik kafa kırık kol çıkık bacak topal ......Daha da içecem diye uğraştığına bakın.....

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #1020 : Haziran 10, 2013, 21:48:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1021 : Haziran 10, 2013, 23:25:47 »
Türk takımlarının kupalara katılamaması mutlaka hem Ülke hem de takımların maddi durumları açısından kötü bir durum fakat ortada yapılan bir şike(bjk hariç) ve bunu yapan yöneticileri destekleyen bir taraftar olduktan sonra ben acımıyorum..Kendileri takımlarını düşünmüyorsa Uefa'nın vereceği tüm kararları desteklerim.. :ptm: :ptm: :ptm:

"bjk hariç" ne demek arkadaşım? şike yapan aslında fb ama benim bunu söyleyecek cesaretim yok demek istedin herhalde?
yazarken biraz düşünelim, şark kurnazlığı yapmayın. çocuk gibi yahu bak gece gece sinirlendim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1022 : Haziran 10, 2013, 23:29:02 »
Çarşı Grubu Gezi Parkı eylemlerinden çekiliyor mu? İşte cevabı

Başbakan Yarımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Çarşı grubunun gösterilerden tamamen çekildiğini söyledi. Çarşı'dan açıklama geldi.

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından soruları yanıtlayan Başbakan Yarımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Çarşı grubunun gösterilerden çekileceğini belirtti.

Bülent Arınç, gazetecilerin 'Çarşı Grubu  üyesi Bülent Ergenç'in bıçaklanması sorusu üzerine' verdiği yanıtta, "Burada içki içilmesin dediği için bıçaklanmıştı. Arkadaşımızın taburcu olurken söyledikleri Türkiye’ye ibret olmalıdır. Bu yaşananları asıl kimlerin provoke ettiğini göstermektedir. Çarşı Grubu bu gösterilerden çekilmektedir. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının da işin geldiği bu noktadan sonra biz bu iste yokuz diyerek çekildiklerini ya da çekileceklerini düşünüyorum" dedi.

Konu ile ilgili Çarşı Grubu'ndan açıklama geldi.

TAKSİM DAYANIŞMASI "EYLEM BİTTİ" DİYENE KADAR PARKTAYIZ

Çarşı'nın tanınmış isimlerinden yazar Emrah Serbes "Çarşı Gezi Parkı'ndan çekilmiyor. Taksim Dayanışması 'Eylem bitti' diyene kadar parktayız. Resmi açıklama yapmak gerekiyorsa yarın o da yapılır" dedi.

Bu arada Çarşı'nın resmi Twitter hesabında, grubun lideri Alen Markaryan'ın şu açıklaması yayımlandı: "Gezi Parkı eylemlerinin başladığı günden bu yana birçok gazete ve televizyon kanalından röportaj isteği gelmesine karşın hiçbir gazete muhabiriyle görüşmedim, görüş bildirmedim ve hiçbir televizyon programına katılmadım. Kamuoyuna duyurulur."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1023 : Haziran 10, 2013, 23:29:51 »
Yeni alkol düzenlemesinde neler var

Cumhurbaşkanı Gül, kamuoyunda tartışma yaratan alkol düzenlemesini de içeren yasayı, 15 günlük inceleme süresinin bitimine bir gün kala onayladı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kamuoyunda tartışma yaratan alkol düzenlemesini de içeren yasayı, 15 günlük inceleme süresinin bitimine bir gün kala onayladı. Yasa ile birlikte içki satışlarına sınırlaması da geldi.  Buna göre artık saat 22.00'dan sabah 06.00'ya kadar içki satışı yapılamayacak. Bunun turizm bölgeleri de dahil hiçbir istisnası olmayacak. Bu yasağı ihlal edenlere yani satış yapanlara 20 bin lira ile 100 bin lira arasında değişen idari para cezası uygulanacak. Yine dizilerle ilgili cezalarda ise Radyo Televizyon Üst Kurulu devreye girecek.  Yasanın yürürle girmesi ile birlikte yasakların detayları Tütün Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından çıkarılacak yönetmelikler belirlenecek. Örneğin yasada alkol satışının sunumuna ilişkin detay yer almıyor. TAHDK, piknik alanlarında bu yasadaki ifadeye dayanarak yasak getirebilecek. İşte yeni yasa ile ilgili merak edilen sorular ve yanıtları:
SAAT YASAĞI NEREDE UYGULANACAK? Artık gece 22.00'dan sonra bakkal, büfe gibi içkinin şişe olarak satıldığı yerlerden içki alınamayacak. Bu yasağa süpermarket, hipermarketler de dahil. Barlarda, restaurantlarda açık olarak içki tüketimine ilişkin bir sınırlama yok. Ancak dışardan herhangi bir büfeden alınamayacak.
TURİZM BÖLGELERİ KAPSAMDA MI? Düzenlemede herhangi bir bölge ayrımı yok. Yani Türkiye'nin her yerinde artık saat 22'den sonra satış olmayacak.
SATIŞ YAPILIRSA NE OLUR? Satışı yapan büfe ya da bakkala idari para cezası verilecek. Bu ceza 2013 yılı için 20 bin lira ile 100 bin lira arasında. Cezayı mülki amirler uygulayacak.
İÇKİNİN HER TÜRLÜ REKLAMI YASAK MI? Artık alkollü içkilerin her ne surette olursa olsun reklamı ve tüketicilere yönelik tanıtımı yapılamayacak. Bu ürünlerin kullanılmasını ve satışını özendiren veya teşvik eden kampanya, promosyon ve etkinlik yapılamayacak. Sadece uluslararası düzeyde tanıtımına yönelik ihtisas fuarları düzenlenebilecek. Alkollü içkileri üreten, ithal eden ve pazarlayanlar, her ne suretle olursa olsun, hiçbir etkinliğe ürünlerinin marka, amblem ya da işaretlerini kullanarak destek olamayacak. Televizyonlarda yayınlanan dizi, film ve müzik kliplerinde alkollü içkinin özendirici görüntülerine yer verilemeyecek. Alkollü içkilerin marka, amblem ve logosu bulunan mevcut soğutucular işyerlerinin kapalı bölümlerinde bulunması kaydıyla 3 yıl boyunca kullanabilecekler.
BAĞ BOZUMU, ŞARAP TADIMI ETKİLENECEK Mİ? İçki tanıtımı sadece uluslararası düzeyde tanıtımına yönelik ihtisas fuarları ile bilimsel yayın ve faaliyetlerde yapılabilecek. Bağ bozumu ya da şarap tadımı etkinliklerinin durumu belirsiz. Sektör yetkilileri bağ bozumu yapıldığında bir gazetecinin bu tanıtımda yer alması halinde bunun ihlal anlamına gelebileceğini belirtiyor. Muğlak olan bu durumun daha sonra ikincil mevzuatlarda açıklığa kavuşması bekleniyor. Yine internet üzerinden ya da bir dergide makale çıkması durumu da karışık. Bir dergide 'şarap' ile ilgili bilimsel bir makalenin reklam amaçlı olup olmadığına TAPDK'nın karar vermesi gerektiği üzerinde duruluyor. Ya da bir kişinin twitter üzerinden bir marka belirterek görüşünü paylaşmasının reklam olup olmadığı belirsiz.
REKLAM YASAĞI KİMLERİ ETKİLEYECEK? Yasa Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra artık hiç bir yerde alkol ile ilgili reklam yer alamayacak. Reklam yasağı yılın başında reklam bağlantısı yapılmış bütün gazete ve televizyonları olumsuz etkileyecek. Sadece basılı medyadaki zararın yüzde 30 civarında olacağı tahmin ediliyor.
100 METRE YASAĞI MEVCUT BAR, RESTAURANTLARI KAPATACAK MI? 100 metre yakınında örgün eğitim kurumları ve dershaneler, öğrenci yurtları ve ibadethane olan yerlerde içki satışı ya da tüketimi yapılamayacak. Bu mesafe şartı turizm belgeli işletmeler için uygulanmayacak. Ayrıca daha önce açılmış yerlerin ruhsatları da kazanılmış hak kapsamında. İçki satışı ruhsatı olan bir yerin sahibi işletmesini eşine çocuğuna devredebilecek. Ancak üçüncü bir kişiye sattığında ya da markasını değiştirdiğinde kazanılmış hakkını kaybedecek. Bu durum ticari işletmelerin değerini etkileyebilecek ve orta vadede eğer satışları iyi değilse kapatılmasını gündeme getirecek.
ALKOL SATIŞINDA YAŞ SINIRI VAR MI? Alkollü içkiler, tüketilmek veya beraberinde götürülmek üzere 18 yaşını doldurmamış kişilere satılamayacak.
SAHİLLE VE KIR DÜĞÜNLERİ NE OLACAK? Yasaya göre meskun mahaller ve konaklama yerleri hariç olmak üzere; otoyollardaki ve devlet karayollarındaki yapı ve tesislerde alkollü içki satışına ve tüketimine izin verilmeyecek. Öğrenci yurtları, sağlık hizmeti verilen yerler, spor müsabakası yapılan stadyum ve kapalı spor salonları, her türlü eğitim ve öğretim kurumları, kahvehane, kıraathane, pastahane, bezik ve briç salonları ile akaryakıt istasyonlarının mağaza ve lokantalarında alkollü içkilerin satışı yapılamayacak. Bu düzenlemeyle sahil yerlerinde birçok plajın yol kenarında olması gerekçesiyle içki satışının yasaklanacağı yorumlarına neden oluyor. Ya da bir kişinin büfeden içki alıp sahilde bir şezlongta içkisini içip içemeyeceği veya kır düğünlerinin yasa kapsamında olup olmayacağı da tartışmalı. Bu konularında ikincil düzenlemelerde yani yönetmeliklerde açıklığa kavuşturulması bekleniyor.
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANANA ALKOLMETREYİ ÜFLEMEYENE CEZA VAR MI?: 0,50 promilin üzerinde alkollü araç kullandığı tespit edilen sürücülere 700 lira idari para cezası verilecek ve sürücü belgesi 6 ay geri alınacak. Alkolmetreyi üflemeyenler hem alkollü sayılacak hem de 2 bin lira idari para cezasına çarptırılacak ve sürücü belgesi 2 yıl geri alınacak. Özel otomobil sürücüleri bakımından 0,50 promilin, diğer araç sürücüleri bakımından 0,20 promilin üzerinde alkollü sürücülerin trafik kazasına sebebiyet vermesi halinde ayrıca TCK'nın ilgili hükümleri uygulanacak.
ÖZEL ARAÇTA SİGARA VE NARGİLE YASAK MI? Sigara ve diğer tütün ürünlerinin, özel araçların sürücü koltuklarında da içilmesi yasak olacak. Tütün içermeyen ancak tütün mamulünü taklit eder tarzda kullanılan her türlü nargile ve sigara, tütün ürünü kabul edilecek.
ANKARA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 64500
  • Model Yılı: '12
  • 3 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1024 : Haziran 11, 2013, 00:03:59 »
"bjk hariç" ne demek arkadaşım? şike yapan aslında fb ama benim bunu söyleyecek cesaretim yok demek istedin herhalde?
yazarken biraz düşünelim, şark kurnazlığı yapmayın. çocuk gibi yahu bak gece gece sinirlendim.

her şeyi söylemeye cesaretim var merak etmeyin,fenerbahçe camiası kendilerini bataklığa sürükleyen yöneticilerine hala destek veriyor..sinirlendiniz demek tüh ne yapsak acep..
Edepli edebinden susar. Edepsiz, "ben susturdum" zanneder.
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Peugeot 406 2.0 BVA (1998) 2009-2012
Toyota Auris  1.33  2012-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1025 : Haziran 11, 2013, 00:09:08 »
Arkadaşlar biraz sakin lütfen. Bu forumda siyaset ve futbol hassas noktalarımız, kırıcı olmamanızı rica ediyoruz.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1026 : Haziran 11, 2013, 00:10:40 »
Arkadaşlar biraz sakin lütfen. Bu forumda siyaset ve futbol hassas noktalarımız, kırıcı olmamanızı rica ediyoruz.

Bunun farkındayım ali bey fakat mehmet beyin'de farkında olması gerek..kimse burada çocuk,düşüncesiz vs.değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1027 : Haziran 11, 2013, 11:06:38 »
!!!  !!! İstanbul'da elektrik kesintisi !!! !!!

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Beykoz'da yarın 09.00-17.00 saatlerinde Aktaş Benzinlik civarı, İSKİ Pompası, Makyol, Gül, Pak Piliç, Ormankent, Optimum, Makyol, Yazlar, Doğutaş, Kaplan, Matel, Ekosistem, İstaç, Matel, Ortadoğu Enerji ve Çöp Arıtma'da elektrik kesintisi uygulanacak.

Üsküdar'da yarın 09.00-17.00 saatlerinde Burhan Felek Voleybol Fedarasyonu Spor Salonu ve Burhan Felek Spor Tesisleri'nde, 09.00-16.00 saatlerinde Kısıklı Mahallesi, Ferah, Alemdağ caddeleri, Özel Moda Koleji, Namazgah Mezarlık, Bahar Sokak, Yan Yol Dumankaya Sitesi'nde, 13 Haziran'da Capitol AVM elektrik alamayacak.

Kartal'da yarın 24.00-06.00 saatlerinde Soğanlık Orta Mahalle, Y. Selvi Caddesi, Teknik Yapı Uptown Deluxe Residence Blokları'nda, 09.00-15.00 saatlerinde Hürriyet Mahallesi, Spor ve Uzmanlar Caddeleri, Ayazma altı civarı, Mülkiye Sokak, Özge Temel Yapı Kooperatifi civarında, Cevizli Çınar, Saraylar, Bankalar, Selanik, Hacılar, M. Kemal, Beyazıt Denizer caddeleri, Edirne, Konya, Karabük ve Okul Sokak'ta, 13 Haziran'da Hürriyet Mahallesi Meclis Sokak civarında, Yakacık Çarşı Mahallesi, Muhtarlık civarı, Samandıra Caddesi, Özlem ve Tekke Bayırı sokaklarda, Kızılay Bulvarı, Çırçır, Üsküdar, Haritacılar caddeleri, Batman, Villa ve Kanarya sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak.

Pendik'te yarın 09.00-17.00 saatlerinde Şeyhli Mahallesi, Ankara Caddesi, Gedik Holding, Nur ve Kevser sokaklar, Halis Metin, Ali Gümüş, Sülüntepe Hilal Konutları, Aydos Caddesi, Top Sahası yanı, Sülüntepe Cambaz Bayır İSKİ, 13 Haziran'da Kurtköy Mahallesi, Yeşil Irmak Caddesi, Kavak, Sütçü İmam, Kartal, Yunus Emre, Onur, Güvercin ve Dede Korkut sokaklar, Sarp Çoruh, Süleymanoğulları, Türk Telekom, Emek Sitesi, Sönmez Yapı Kooperatifi'ne elektrik verilemeyecek.

Kadıköy'de yarın 09.00-16.00 saatlerinde Çarmıklı Konutları, Beymen Mağazası, Büyükhanlı İnşaat, Kayasultan, Aydın, Hazan, Dere, Yeni Gelin, Öncü ve Kitapçı sokaklarda, 13 Haziran'da Odak İnşaat ve civarı, Bostancı Türk Telekom, Yapı Yatırım, Halil Coşkun ve Sıtma Pınar sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Tuzla'da yarın 09.00-16.00 saatlerinde Yayla Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi ve bağlı sokaklar, Mimar Sinan Mahallesi, Şekerpınar, Emiroğulu ve 23 Nisan caddeleri ile bağlı sokaklar, Şifa Mahallesi, Kavak Caddesi ve bağlı sokaklar, Pendorya Alışveriş Merkezi, Neo Marin AVM ve Metro alışveriş merkezi elektrik alamayacak.

Kaynak:www.hürriyet.com.tr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1028 : Haziran 11, 2013, 11:54:13 »
gündemdeki olaya tepkisini gösteren Nazan Öncel hoş bir şarkı yapmış.
yumuşak sözlerle eleştirisini yapmış böyle eleştiriye kalkıp oynanır  :D

:islik: :islik: :islik:

http://www.haber365.com/VideoL//Nazan_Oncelden_Capulcu_Klibi/Tumu/Yeni/0/

2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1029 : Haziran 11, 2013, 21:04:16 »
http://youtu.be/mJrtvwD5JV4

1.37 de üyelerimizden Av. Betül YALIM' gördüm sanki ...... Tanıyanlar teyit edebilir mi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1030 : Haziran 11, 2013, 21:26:53 »
Avukata göz altı (iyi olmuş hiç sevmem vampir avukatları)
internete girene gözaltı
yakında içki içene gözaltı
bu gidişatın sonu hiç hayra alamet görünmüyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1031 : Haziran 11, 2013, 21:46:17 »
Mühendislik yolu açıldı!

Mühendis olma imkanı katsayı sorunları nedeniyle neredeyse imkansızlaşan 72 bin teknik öğretmen haklarını geri kazanıyor. ÖSYM, söz konusu öğretmenler için 21 Temmuz’da sınav yapacak.

SON BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU
Sınavdan 50 puan alanlar, YÖK’ün iki dönemlik ‘tamamlama eğitimi’ne katılmaya hak kazanacak. Mühendislik için 17 Haziran’a kadar başvuru yapılabilir. Zaman'ın haberine göre; 16 yıl önce mühendis olma imkanlarını kaybeden 72 bin teknik öğretmen, fark derslerini alarak artık mühendis olabilecek. Örneğin makine öğretmenliğinden mezun birisi, fark derslerini verip makine mühendisi olabilecek. Mühendis olmak isteyenler, 2 dönemlik tamamlama programına tabi tutulacak. Program için ÖSYM 21 Temmuz’da sınav yapacak. Başvurular başladı, son müracaat ise 17 Haziran’da.

Kaynak:http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/851601-muhendislik-yolu-acildi
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1032 : Haziran 11, 2013, 21:55:54 »
Bir banka çalışanı 64,20 Euro'luk bir havale yaptığı sırada, parmağı bilgisayar klavyesinin tuşlarına basılı şekilde uyuya kalarak '222 milyon 222 bin 222 Euro 22 sentlik' bir havale yaptı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25448338/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1033 : Haziran 12, 2013, 09:47:15 »
Türkiye Büyümede ABD ve AB'ye Fark Attı

Yılın ilk çeyreğinde yüzde 3 büyüyen Türkiye Avrupa ülkeleri ve Amerika'yı solladı...

Merkez'in gecikmeli faiz indirimiyle iç talep canlanınca ekonomi ilk çeyrekte yüzde 3 büyüdü. Özel sektör büyümeyi frenledi, vatandaş ve kamu destekledi Merkez Bankası'nın gecikmeli uyguladığı faiz indirimlerinin etkisi büyümede bir miktar işe yaradı.

Türkiye ekonomisi 2013'ün ilk çeyreğinde yüzde 3'le beklentilerin üzerinde büyüdü. Bu oranla başta ABD olmak üzere Avrupa ülkeleri ile Japonya gibi dünyanın birçok ülkesini geçti. Yılın ilk çeyreğinde Euro Bölgesi'nin en büyük ekonomileri Almanya yüzde 0.3, Fransa yüzde 0.4, İtalya yüzde 2.3 daraldı.

Türkiye ilk çeyrekte yüzde 0.6 ile ABD'nin 5 katı büyümüş oldu. Böylece Türkiye ekonomisi son 14 çeyrektir kesintisiz büyüme gösterdi.

[attach=1]

ÖZELLER YATIRIMI KESTİ

Büyümeye vatandaşın tüketim harcamaları ve kamunun yatırımlarındaki artış damga vurdu. Özel sektör ise büyümeyi frenledi. Özel sektör yatırımları yüzde 9.1 daraldı. Böylece ekonomi 2 puan daha az büyüdü. Kamu yatırımlarındaki büyüme yüzde 81.9 oldu. İhracatta büyümeye verdiği katkıya ara verdi. İhracatta artış yüzde 3.4 olurken bunun büyümeye katkısı 0.89 puan oldu. Ancak yüzde 3.2 artan ithalatın etkisiyle net dış ticaretin etkisi sıfır oldu. Verilere göre takvim etkisinden arındırılmış GSYH ilk çeyrekte bir önceki yıl aynı döneme göre yüzde 3.7 artarken mevsimsellikten ve takvim etkisinden arındırılmış GSYH ilk çeyrekte önceki çeyreğe göre yüzde 1.6 arttı.

OTEL VE LOKANTA

İlk çeyrekte en hızlı büyüyen sektör yüzde 13.7 ile otel ve lokantalar oldu. İmalat sanayisi yüzde 2.8, inşaat sektörü ise yüzde 5.9 büyüdü. İlk çeyrek verileri ekonomide kısmi bir toparlanmaya işaret etse de, gerek özel yatırım iştahının zayıflığı gerekse net ihracatın azalan katkısı güçlü bir büyüme eğiliminin henüz başlamadığını ortaya koydu.

http://www.haber365.com/Haber/Turkiye_Buyumede_ABD_ve_ABye_Fark_Atti/
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1034 : Haziran 12, 2013, 11:39:54 »
http://haber.gazetevatan.com/kamyonetle-pkklilari-tasidilar/545406/1/gundem

şerefsizler bir de havaya ateş açarak birbirlerini selamlamışlar. Teröristlerin şenliğe katılması saçmalığını bir kenara bırak,
batıda bir yerde herhangi bir şenlikte havaya ateş aç bakalım napıyorlar adamı.
hem istediğin gibi hareket et ondan sonra mağduru oyna üstüne birde "dövlet bize bakmiiirrr!" allah belanızı versin sizin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1035 : Haziran 17, 2013, 00:13:11 »
http://www.odatv.com/n.php?n=sirnak-polisi-istanbula-gidince-bakin-sirnakta-neler-oldu-1606131200

bırakın arabayı filan, şu ............................... yaptıklarına bakın. Teröristleri yanlış yerde, Taksim de arıyorlar.

( noktalı yerlerdeki kelimeleri hayalgücünüze bırakıyorum.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1036 : Haziran 17, 2013, 13:05:23 »
http://www.bursadabugun.com/haber/bursa-da-suriyeli-krizi-koyluler-ayaklanabilir-ozel-haber-240239.html

Suriye vatandaşları Bursa'mıza da geldi sonunda, çok fazla sayıda kişi Suriye' lilerden şikayetçi.

----------------------------------------------------------------
Düzeltme notu: Yorum aşağılama içerdiğinden dolayı düzeltilmiştir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1037 : Haziran 18, 2013, 23:27:37 »
http://www.bursadabugun.com/haber/bursa-da-suriyeli-krizi-koyluler-ayaklanabilir-ozel-haber-240239.html

Suriye vatandaşları Bursa'mıza da geldi sonunda, çok fazla sayıda kişi Suriye' lilerden şikayetçi.

----------------------------------------------------------------
Düzeltme notu: Yorum aşağılama içerdiğinden dolayı düzeltilmiştir.

Türkiye yi istila eden ve rahatsızlık veren suriye halkı değildir.Zira halk hala ülkesi ve onuru için savaşmaktadır. Taşıdığı kimliğin suriye olması onun Suriyeli olduğunu göstermez.Hain her yerde haindir,hırsız her yerde hırsızdır.Adı yada kimliği bir şey değiştirmez
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1038 : Haziran 18, 2013, 23:55:23 »
Türkiye yi istila eden ve rahatsızlık veren suriye halkı değildir.Zira halk hala ülkesi ve onuru için savaşmaktadır. Taşıdığı kimliğin suriye olması onun Suriyeli olduğunu göstermez.Hain her yerde haindir,hırsız her yerde hırsızdır.Adı yada kimliği bir şey değiştirmez

Demek istediğim buydu zaten, şerefli bir insan ülkesini terketmez. Genelleme yaparak Suriyeli demiştim, düzeltme için teşekkür ederim.

ilave: Abi sen zaten benim ne kastettiğimi anlamışsındır ama forumdaki arkadaşlar için yaptın düzeltmeyi sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1039 : Haziran 18, 2013, 23:59:09 »

:alkis:
abi kaba gelmesin mesajını okuyunca içimden direk öle geçti onu yazıcam hatamız varsa kusura bakma...
kral adamsın abi...