0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türk takımlarının kupalara katılamaması mutlaka hem Ülke hem de takımların maddi durumları açısından kötü bir durum fakat ortada yapılan bir şike(bjk hariç) ve bunu yapan yöneticileri destekleyen bir taraftar olduktan sonra ben acımıyorum..Kendileri takımlarını düşünmüyorsa Uefa'nın vereceği tüm kararları desteklerim..
"bjk hariç" ne demek arkadaşım? şike yapan aslında fb ama benim bunu söyleyecek cesaretim yok demek istedin herhalde?yazarken biraz düşünelim, şark kurnazlığı yapmayın. çocuk gibi yahu bak gece gece sinirlendim.
Arkadaşlar biraz sakin lütfen. Bu forumda siyaset ve futbol hassas noktalarımız, kırıcı olmamanızı rica ediyoruz.
http://www.bursadabugun.com/haber/bursa-da-suriyeli-krizi-koyluler-ayaklanabilir-ozel-haber-240239.htmlSuriye vatandaşları Bursa'mıza da geldi sonunda, çok fazla sayıda kişi Suriye' lilerden şikayetçi.----------------------------------------------------------------Düzeltme notu: Yorum aşağılama içerdiğinden dolayı düzeltilmiştir.
Türkiye yi istila eden ve rahatsızlık veren suriye halkı değildir.Zira halk hala ülkesi ve onuru için savaşmaktadır. Taşıdığı kimliğin suriye olması onun Suriyeli olduğunu göstermez.Hain her yerde haindir,hırsız her yerde hırsızdır.Adı yada kimliği bir şey değiştirmez