0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim Kerem Bey ama bu hafta sonuna doğru ankaraya gidicem 20 gün kadar orada kalıcam aracın o kısmı boşken pek hoş olmaz Orada halletmeye çalışcam halledemezsem dönüşte sizde müsait olursanız sizi rahatsız ederim
Selçuk bey İzmir de söz konusu avensis olunca bir çok seceneğimiz var, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..
Öncelikle herkese merhaba. Benim de bir 2005 elegantım var . Ama sorun şu ki konuyu başlatan serkan beyin anlatmış olduğu sorunu aynen yaşadım.Bilgisayar ekranı dondu akü kutup başını söküp taktığım zaman ise hiç bir görüntü gelmedi. Ve yine aynı şekilde servise gittiğimde değiştirmemiz gerekiyor yaklaşık 1500 tl bir fiyatı var dediklerinde tamir olayını araştırmaya başladım:) Aynı sorunu yaşayıp daha ekonomik şartlarda sorunu çözen varmı acaba ? Bursada yada ankarada bu tamiri uygun fiyatlarda yaptırabileceğim birilerini tanıyan adres numara verebilecek birileri çıkarsa çok mutlu olurum Şimdiden teşekkürler.
Ben her bir noktasını kontrol ettirdim heryeri düzgün elektrik sıkıntısı yok. Yazılımsal dediler. Serviste 2 yıl önce 1300 çekmişti. Tıkır tıkır çalışırken ön tampon değiştikten sonra kayboldu görüntü.
Kerem Bey, beni atölyeye koymadılar ve kart yanmış dediler. Ama bana küçük direnç arızası filan gibi geldi. Anlayın işte servis 1000 TL istiyor ya onlarda 300 isteyerek sonra 250'ye tav olarak müşteri avındalar.
sizi temin ederim ki kart yansa kartı değiştiremezler. Çünki elllerindeki havya devreleri lehimlemek için fazla büyüktür. Benim anlatmaya çalıştığım şey buydu .. Sökmeyi bildikten sonra basit bir tv tamircisi 10-50 tl arasında yapar kanaatindeyim..
Evet Kerem Bey sizinle aynı düşünüyorum. Lakin öyle ya da böyle yaptırdık işte. Ayrıca diyorum ki, küçük bir arıza dahi husul etmiş bir parçayı tamamen takım olarak yenisiyle değiştiren sömürgeci zihniyete sahip yetkili servisler utansın diyorum.