0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çetin Bey merhabalar , Öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.Ben Gebze'de ikamet etmekteyim ve kartal bana oldukça yakın. Yapabileceğini düşündüğünüz elektronikçinin telefon numarasını bildirebilir misiniz acaba?
Bu kadar çok sorun olduğu için herhalde makyajlı kasada yol bilgisayarının yerini değiştirdiler.
Serkan Bey aynı durum benim 2005 avensiste de meydana geldi. Gerçi biraz ben de suçluyum ama ( kapatmayı denemiştim ve bütün tuşlarına filan basmıştım o sırada görüntü tamamen karardı.) neyse bu forum aracılığı ile Hakan usta diye birine ulaştım aradığımda il dışında olduğunu fakat il dışından döndüğünde (Ankara'ya) bana yardımcı olabileceğini ve hem de 50 TL gibi bir ücretle hallolabileceğini ifade etti. Yakın zamanda Hakan ustaya uğramayı düşünüyorum. Durumdan da sizi haberdar ederim.
Yakın bir sorun bende de var. Yol bilgisayarı motordan gelen hiçbir bilgiyi göstermiyor. Servis 1700TL istedi..
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42301.0
Bilmem ki sorun aynı mı? Sökmek kolay belki ama bunu yapacak elektronikçiyi Marmaris'te bulabileceğimi zannetmiyorum. Yarın fotoyu çekip koymaya çalışacağım.. Ekranda görüntü var ama hiçbir bilgi akışı yok malesef. Pm attım bu arada size.
ilk önce sağ koltuğa oturun.. torpido ile alt bölüm arasında maun/aliminyum çıta var. Sağ kapıdan itibaren hafifçe çekerek çıkarabilirsiniz. İmmobilizer ve bardak tutucuyu tırnağından ayırabilirsiniz rahat çalışmak için,sonra zaten yol bilgisayarının 2 tane civatası nı görürsünüz söktükten sonra herhangi bir tv yada elektronikçiye gidip devreleri kontrol ettirebilirsiniz..1700 tl vermektense 100 tl ye en fazla oda halledersiniz..
Kerem Bey ilginize teşekkürler. O aşamaları geçtim elim yatkındır bu işlere bilgisayarı söktüm en ufak parçasına kadar ama müdahale etmeye cesaret edemedim. Malum 1300 dolar gibi fiyatlardan bahsediliyor Herhangi bir elektronikçiye vermek istemedim bu işi daha önce yapmış birinin tamir etme ihtimali daha yüksek. Tamir ihtimali varken işi bilmiyen birine gösterip de tamamen şansımı kaybetmek istemiyorum. Şuan forumdan Osman beyde aynı sorun için ankarada bir ustaya gidecekmiş artık onun sonucunu bekleyeceğim sanırım.
İzmir de bu işi yapan bir ustamız var