0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çipi taşımazsanız anahtar sadece kapı açmaya yarar, arabayı çalıştırmaz...
Hmmm...ben gene çipin devrenin içerisinde olduğunu düşünüyordum.O halde kapı kilidi kumandasız anahtarda da sadece bu çipten var.RFID gibi bir şey sanıyorum, doğru mudur?
buda bizim corollalara göre , banada yaptırıcaksınız valla kafaya koydum bende sustalı anahtarın üzerindeki dişsiz anahtarı yerinden nasıl söküyoruz peki ?
evet dün itibariyle anahtarımı sustalıya taşıdım.şükür çipi çıkartmakta nerdeyse hiç zorlanmadım (2008 model auris)ama benim sıkıntım anahtarda oldu, ben mi yanlış sipariş verdim, yoksa bir karışıklık mı oldu bilemiyorum ama gelen modülün üzerindeki anahtar olacak kısım mevcutla uyumlu çıkmadı. anahtarcı kendi elindeki bir anahtara bastı, öyle olunca kendi elindeki parçaya kumandaya olması için yer felan açtı, bu sebeple anahtar kısmı şuan biraz oynuyor.. ama bir yağıştırıcı ile sabitleyecem..paylaşımda bulunanlara tekrar teşekkürler..
Mustafa abi hayırlı olsun.Oynayan kısım içinde 404 ikiz tüp denen bir yapıştırıcı var çok kuvvetli bir yapıştırıcı bilgin olsun .
Mesut Bey, küçük bir vidası var. Ancak benim anahtarı yaptırdığım yerde sökmeden halletti usta. Zorunluluk değil sanırım, bir aparat kullanıyor, anahtarı o aparatın içine oturtuyordu. Ahmet Bey, 1 TL'yi ölçü olarak kullanan benim. 1 TL'nin ters dönmesinin özel bir nedeni yok. İki fotoğrafın arasında zaman farkı var, öyle denk gelmiş. 81 yaşınızdaki bu dikkatinizi takdir etmeden geçemeyeceğim
Mesut bu anahtar daha kibar. Bizim anahtar biraz daha geniş, standart dışı gibi...Bu daha iyi, hiç durma yaptır.
bilgilendirme için tesekkür ederim Mahmut, burda bi abim var, o da benzer bi işlem yaptırmış, anahtarı oynuyormuş bi yapıştırıcı sürmüş beton gibi olmuş ondan sürcem bende.. ama seninki de aklımızda olsun
Mahmut 404 dediğin bi marka ikiz tüplü olan yapıştırıcılar EPOXY dir,
vay be valla helal olsun bende geçende pederle bu anahtar mevzusunu tartıştım =) pedere diyorum baba bu ne böyle 2011 model arabaya yaptıkları anahtarlığa bak çok abartı duruyor gerçekten babamda dediki oğlum o anahtarı kaç mühendis üstünde çalışarak kaç ay düşünerek yapmıştır kimm bilir mühendislik harikası diyebilirz :D