0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Samı Bey, eline sağlık. Orjinal anahtar kısmını da doğrudan bu yeni anahtara mı taktınız. Yani yeni gelen sustayı tekrar kestirmek zorunda kalmadınız.Anahtarın gövdesi plastik ve boyalı gibi duruyor, doğrumudur?Üstünde sanki 4 tuş varmış gibi geliyor bana. doğrumudur. 4 tuş varsa, bendeki bagaj açma kumandasını da içine gömebilirim sanıyorum.Benim de size kanım ısınmıştı...
Benim kanım herkesle ısınıktır... Eski anahtarın içinde ikinci resimde görünen tuş bölümü ve küçük siyah olan çip çıkarılıyor...Yani metal kısım yerinde kalıyor...Aynı anahtarı kumandasız olarak kapı açmak için hala kullanabilirim ama içindeki çipi çıkardığım için arabayı çalıştırmaz...Velhasıl çipi ve kumanda modülünü tekrar takıp eskiye dönmek 5 dakika sürer...Beyazda 4 tane tuş yeri var...İlk resimde görünüyor...Ama ikisi bende aktif değil...Eğer sizin anahtarla benimki boyut olarak aynıysa (büyük ihtimalle aynıdır)bu kap dört düğmeli olanlar içinde kullanılır...Verdiğim linkte hangi anahtarlar için uygun olduğu resimlerle gösterilmiş zaten...Susta kısmını anahtarcı yeniden yapıp taktı...Çünkü gelen anahtardaki kanallar uymuyordu benim anahtarınkine...
Elinize sağlık Sami Bey, gerçekten çok şık olmuş Anahtar mevzuunda benim sana kanım ezelden kaynak Anladn sen oni
Sanırım sizin anahtar biraz farklı...Benimkinde çip boşluğun içine oturtulmuş haldeydi, tamamen kapalı değildi...Sıkışık ve yapıştırılmış haldeydi...Ben ince uçlu bir tornavidayla, kırmamak için hafif hafif oynatarak yerinden çıkardım...Çıkarırken herhangi deformansyon olmadığı için eski anahtar her an tekrar kullanılabilir durumda...Bu işe girmek isteyenler önce mevcut anahtarı açıp bakmalı...Eğer çip tamamen gömülmüş ise iş daha zor olacaktır...Ben şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım sustalı kısımla ilgili...Susta kısmının yayı biraz yumuşak gibi ama sorun olacağını sanmıyorum...Görenlere de özellikle renginden dolayı ilginç geldi...
sustalı sevemeyen biri olarak sonuç gayet başarılı, orjinal gibi...malzemeleri nereden aldınız acaba? istediğimizde ulaşabilirmiyiz bu malzemelere, bilgi verirseniz sevinirim...