0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hahaha ilahi mahmut abi ya =) yine güldürdün beni gece gece dediğin gibi abi ya kavgada çıkartsam adam öldürür zaten cebe girmesi ayrı bi dert çıkması ayrı bi dert bu böyle olmucak gibi mahmut abi dediğin gibi sustalı yaptırmak lazım işin şeklinde falanda değilim anahtarı çıkarıyorum gören kamyonum var sanıyor
Bende bin bir zorla immobilizer çipini söktüm orjinal anahtardan. Tabii orjinal anahtar heba oldu.Isıtılmış falçata ucu ile çipin sağından solundan girdim, ancak dibinde de çok kuvvetli yapıştırıcı varmış sanıyorum, sökülmedi bir türlü.Ben de daldım ve erittim anahtarı....Yeni aldığımız sustalıya taşıdım düğmeleri ve immo'yu, an itibariyle sustalı anahtarım oldu....
Sami bey ikinci fotoğrafta olan siyah anahtarın içindeki şeffaf plastik kısım komple kendiliğinden zorlanmadan çıktı. arabam 2009 d4d anahtar kabını e-baydan alırsak hemen takabilirmiyiz chip denilen kısım şeffaf kısmın içindemi ? yoksa anahtarlığın içinde ayrıca chip varma ikinci fotoğrafta siyah küçük bir parça var o nedir?..
ben bu sustalıyı nasıl sipariş ederim nerden alabilirim veya :s
tamam mahmut abi bi sorayımda alıcam bu sustalıyı
sağol mahmut abi
darası başına aslında cebinemi desem pantalonların yırtılmaz daha