0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hemen söyleyeyim nasıl olacağını benim aracım 2006 hb corolla alarm açtığımda aracın sisleri yanıyor aydınlatıyor etrafı alarm çaldığındada yanıp yanıp sönüyor eğer böyle olmasını istiyorsanız alarmınızı farlarınıza bağlatıcaksınız ve sisleri açık konumunda bırakıcaksınız alarm devreye girdiğinde park lambaları yanıcak ve sislerde açık olduğu için onlarda devreye girecek
sercana sor demeden sercan olayda ... zaten ..hızlı ve kumandalı..
Benim bildiğim avensislere serviste alarım taktırınca alarımın özelliğiymiş kapıları açtığınızda sisleri yakıyormuş yanlız ben tam olarak bilmiyorum bir arkadaştan duydum oda başkasından duymuş corolla , auris ve yarisler hakkındada bir bilgim yok .
eyvallah tertibiim benim aklımdanda geçtin bu konuyu görünce askerden sonra senle baş başa verip baştan yaratıcazz e12leri
inş. aynen araba ben gelen kadar sağlam kalırsa..baştan şekillendiririz..ayıpsın
Ayıp olmasın tabi ama benim araçta da o özellik var ve gerçekten zaman zaman çok işe yarayabiliyor.
benım avensıstede sercan beyın dedıgı gıbı sıs dugmesını acık konumda bırakınca kumandada kapıları acarkende kapatırkende parklarla beraber sıslerı 10 - 15 sn acık bırakıyor ama kaldıkı toyotaların kumandası cok uzaktan calısmıyor arkadasımda vw .. var valla arabanın kumandası sız arabayı gordugunuz yere kadar kumanda edıyor.