0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benım avensıstede sercan beyın dedıgı gıbı sıs dugmesını acık konumda bırakınca kumandada kapıları acarkende kapatırkende parklarla beraber sıslerı 10 - 15 sn acık bırakıyor ama kaldıkı toyotaların kumandası cok uzaktan calısmıyor arkadasımda vw .. var valla arabanın kumandası sız arabayı gordugunuz yere kadar kumanda edıyor.
benim araçtada aynı özellik var kısa bir süre sisler yanıyo ve 3. kattan camın önüne gelmeden kapılar açılıp kapanabiliyor uzaktan kumanda ile bence kumandanızın piline baktırın, çok şaşırdım ve yeğenim artık anahtarı isteyince vermiyorum tırsıyorum kapılar açık kalır diye
arabada alarm var mı ?
far sensörlü alarmlar sayesinde yapalabılır bende düşünüyorum.130 tl'ye satıyorlar.
Benim Corollam yapıyor valla hemde orjinal denso vık vık ediyor ondan sonra iki defa sellektör yapıp farlar açık kalıyor , hatta karting buluşmasında arkadaşlar görmüştü
Erdem bu tür şeyler beyinde oluyormuş galiba serviste bilgisayardan ayarlanma olayı varmış diye duymuştum..
burak konu hortlatmaktan vazgeç abicim , son yazılan mesajın tarihine bak bi
bu ürüne ne diyorsunuz http://urun.gittigidiyor.com/OTOSENS-OTOMATIK-FAR-SENSORU-AL-90-garantili_W0QQidZZ33892557
Üst segment bir çok araçta var bu özellik.Çok sık kullandığım WV Touareg aynı şekilde ayarlı. Far düğmesini AUTO konumda bırakırsam,kapılar açıldığı gibi farlar yanar, kapılar kilitlendikten sonra da belli süre sonra söner.Hatta, araç beyni tarih ve saat ayarlarına uyarak, kış döneminde farları gündüz saatlerinde de yakar.Yaz aylarında yanmaz. (Bir çok ülkede kış aylarında farları açmak zorunludur.)