0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende toyota alarm mevcut. kapıları kilitlediğim zaman fık fık diye 2 kere ötüyor ardından parkları yakıyor 3-4 saniye kadar. farlar auto modunda olsa sislerde açık olsa bile bende sadece parklar yanıyor. bende sisleri yaktırabilirmiyim acaba 40.000 bakıma 200 km kaldı ozaman soracağız
bayram bey peki kontal acik olmadan parklari yakinca sisleride acin bakalim yaniyormu yaniyorsa muhtemelen olur
Aynen bulent bey kontaga anahtar sokmadan parklari actim ardindan sisleride actim yaniyorlar ins buyuk olasilikla olur
arkadaşlar bende de alarm var ama nerden ve nasıl çalıştığını bilmiyorum ... yardımcı olursanız sevinirim.. aracım elegant executive...bide bu follow me home özelliği alarm kapalı olsa dahi çalışıyormu?_
bugra bey arabada follow me ozelligi yok sadece alarmli araclarda kapiyi acip kapatinca parklar yaniyosa bi sure sen sis dugmesini acik birakirsan paklarla beraber sislerde yaniyor.
sislerin dugmesi acik konumda kalsin parklar kapali vaziyetteyken kapilari kumandayla acip kapatinca bi sure yanmasi lazim.
ben otosens far sensörü taktırdım on numara tavsiye ederim