0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun .. Demekki neymiş geri gelinmeyecekmiş allah korusun insan olabilirdi . Son resim muhteşem duruyor
kardeş eline emeğine sağlık,çalışmaların güzel olmuş...ayrıca geçmiş olsun(sen gecen gene bi çalışma yaparken silecekleri cama vurup camı catlatmıştın,dikkat kardeş)
yok canım ne munasebet,sadece biraz daha itina ve dikkat kardeş hepsi butabi genede sağlık olsunsakınılan göze çöp batar,bak benim ilk arabam,şöförlükte ilk tecrübem....ama ne oldu kendini bilmez hadsiz,serefsizin biri sağ ön kapıya vurmus tekmeyi gitmiş gelde ne yaparsan yap şimdi nasıl sinirlendim biliyomusun sen binmeye kıyama elin otoban cocugu gelsin vursun gitsin...
meğerse onların ortasında bi tane daha direk varmış
nasıl sinirlendim biliyomusun sen binmeye kıyama elin otoban cocugu gelsin vursun gitsin...
tabi abi ilk aracım bu efsane işte benim
Göstergeler, egsoz ucu, direksiyon kılıfı yakışmış.. O parkların gece mavi yanma olayını bende çözemedim. Bendeykende gece mavi yanıyordu Buna çok güldüm yaa, çok güzel anlatmışsın Bide abi, fotoğraf çekerken o anteni içeri sok..
osman eline emeğine sağlık kardeşimbagajdaki göçük dışında herşey güzelgeçmiş olsun.arka camın buharlandığında rezistansın çalışmıyorsa klimayı çalıştır bütün buğuyu çözüyor....
osman maşallahı var aracının emeğine sağlık... geçmiş olsun...
hüleeeeyyyyynnnnnnnnnnnnyakarım, yıkarım, asarım......samuraiye mi vurmuşlar?Allahtan korkusu yokmu bunların arkadaş ya.Hakkı geçmiş olsun kardeşimsenin kadar olmaz ama sana yakın üzüldüğüme emin olabilirsin.tühhh yaa hep maşallah dedim arkadaş
abi inan çok üzüldüm yaa...geçmiş olsun...inşallah büyük bişeey değildir...niye Alperen yaa..anten kötümü duruyor hiç dikkat etmedim valla abi bagajdaki göçük öyle kalmayacak yaptıracam yaa çok büyük bişey değil zaten...bide sen hangi klimadan bahsediyon bizim arabamız seninki gibi gli değil abi...niye eziyonki şimdi beni burda
sorma kardeş ya nasıl canım sıkıldı bi bilsen,seninde üzüntünü tahmin ediyorum kardeş sağol saglık olsun ne yapalım,samuray bu e illa bi yerinde kavgalardan kalan kılıç kesikleri olcak
Osman abi öncelikle geçmiş olsun balkızın biraz canı yanmış Aldığın egzos ucu bizimkine çok benziyo üstünde yazı var mıydı alınca