0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eneeeee takılıyordum pardon özür dilerim ya al vvt-i'ım senin olsun
neyse tmm o zaman istemiyom vvt-i de senin olsun senin şaka yaptığını biliyorum...bende onun için takılıyorum zaten ama ciddi ciddi 1.3 diye küçük görenlere sinir oluyorum..tmm corollanın 1.6 sından tabiki zayıf kalıyor ama...1.6 şahin-doğan-tempra gibi araçları ben 1.3 le yutuyorum yani... onların 1.6 sı hikaye
1,3 corolla da ilk 3 vites 1.6 corollayla başa baş gider
ama ciddi ciddi 1.3 diye küçük görenlere sinir oluyorum..tmm corollanın 1.6 sından tabiki zayıf kalıyor ama...1.6 şahin-doğan-tempra gibi araçları ben 1.3 le yutuyorum yani... onların 1.6 sı hikaye
Arkadaşın 1.3'üyle, 1.6 Europa tokatlamıştım zamanında O kadar da uzun boylu değil be Hasan'ım İlk 3 vites dediğin 140 km/hıza denk geliyor. Ki 100'den sonra hacim farkından dolayı, 1.6 arayı çok fena açar.1.3 Corolla, 2.vitesin sonunda 1-1.5 boy arkasında olur 1.6'nın
geçmiş olsun osman kardeşim.. aydınlatma egzoz ucu direksıyon falan derken bagaj kapagıda nazarlık oldu galıba.. ucuz atlatmıssın tekrar gecmıs olsun..
Evet osmanım ercu kendı gaflarıyla kacırınca gul gıbı balkızı bıze hakıoglanla balkızı kertmek kalır hakı oglanw1.3 - 1.6 - 2.0 ayrımı yapmaz karsısındakı guzel olsun yeter. E oda balkızda var.
eyvallah sağol mehmet...tamam abi senin haki oğlandan yakışıklısınımı bulacam yaa küheylan hikaye
aman ya bırahh istemiyorum kankası olsun yeter oda pazar günü geliyor joshua Zaten 4afeden ne kööööyyy neden kasaba hatta ne damat nede gelin olur oturup torun sevsin onlar
istemem yan cebime koy ayakları bunlar
bırah bırah
ayrıca benimki 4afe değil...bunuda burdan itiraf ediyim
çakma yani
ne çakması yaa aslanlar gibi ee100
hiç duymadığım bi kod
nasıl duymuyon yaa vvt-i teknolojisi ee100 den esinlenerek yapılmıştır ercüü tabi 4afe de aynen öyle