0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bide sen hangi klimadan bahsediyon bizim arabamız seninki gibi gli değil abi...niye eziyonki şimdi beni burda
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
insan sevdiğine takılırmış osmanım
geçmiş olsun ufak bişeymiş osman abi takma kafana yapılır. aracın çok güzel üstelik
Bi 4 kollu direksiyon yakışır Maşallah herşey güzel olmuş kaza dışında Seviyorum balkızı ya Diyorumki bizim küheylanla bi baş gözmü etsek Hande ablanınkiyle edicektim erkek çıktı (joshua) artık bitek balkız kaldı
Geçmiş olsun, onu kendin bile düzeltebilirsin büyük oranda. Ama düzetmeden önce konu aç bence, bazı püf noktaları var çünkü. Çalışmalarında güzel olmuş.
ben 3 kolluyada razıyım ercü...2 kollu olmasın yeter direksiyona bakınca sinirleniyorum yaa...lada samara kullanıyormuşum gibime geliyor Sizin küheylanla baş göz etme olayına sıcak bakıyorum tabiki...bende küheylanı seviyorum...kimbilir bigün biyerde karşılaşırlar bi aşk başlar belki...dur bakalım
Ama level atlaması lazım hiç değilse 3 kollu olsun Ama sorun olmaz huyunu suyunu az çok biliyoruz balgızın yabancı yer değil
demek level atlaması lazım öylemiiii... git kendine başka balkız bul o zaman...tabi bulabilirsen
karşı sokakta jantlı olan hemde beyaz bizim kasadan var giderim başgöz eder gelirim balkızı kuma olarak getirtirim
sen bu laflardan sonra balkızı unut...selçuk abi haki oğlana istiyordu ona verecem...haki oğlanda yakışıklı yani
geçmiş olsun abi daha yeni gördüm konuyu.. bizim bgaj kapağının biraz büyük versiyonu olmuş vurduğun yer nasıl yaptıalr ki bende yaptıracam gözüme batıyor çok küçük birşey ama olsun bu arada arka camdaki toyota amblemi hoşuma gitti izninle bende yapıştıracam :Dsivasta 2kiz gibi gezeriz
aaaa olurmu balkız candır kandır babacandır akar kokar tok tutar yani ondan iyi kısmetmi olucak
sağol erdem...sanayide hallettiler 5 dk da... dıştan gres yağı srüp arkadan çekiçle düzelttiler... toyota amblemi yaptır ama onun parmaklarını ayarla ondan sonra çünkü parmaklar orta parmakmış ben sonradan farkettim...şimdi onu söküp tekrar çizimini değiştirecem...o parmakları başparmak yapıp okey işareti yapacam yani bide gözlerinin içi kırmızı olacak...
neyse zaten 1.3
ahaaaaaa...söylememen gereken tek kelimeyi söyledin...herşey bitti artık...o lafı söylemeyecektin ercüüüü yanlış yaptın