0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kermin önerilerini dinleyin Ayşegül hanım, tecrübe konuşuyor
Kerem'ciğim; Ayşegül Hn. kendi özgür iradesine sahip. İstediği zaman istediği arabayı seçebilir. Bizlere de hesap vermesi gerekmiyor. Merak ediyor olabilirsin ne araç alacağını fakat farkında olmadan hesap sorar gibi sorduğunda karşındaki kişi rahatsız olabilir.
Herkese sonsuz teşekkürler...1.0 Terra sport TOYOTA YARİS, gök mavi
hayırlı olsun Ayşegül Hanım; artık sizi daha sık aramızda görmek isteriz...
Öncelikle aracınız hayırlı olsun Ayşegül Hanım.Bu arada Sayın Kaya Büyükçelen ve Kemal Aksüyek benim hakkımda yanlış düşüncelere sahip sanırsam.Kimseye hesap sormadım Kaya Bey, tecrübe konuşuyor diyerekten beni aşağılama çabasında mısınız Kemal Bey.Yorumumu yanlış şekilde algılamışsınız. Hesap sormadım ve tecrübede değilim. Kimseye onu al, bunu alma gibi zorlamalar yapamam.Çoğu kişi sanırım yaşım küçük olduğu için dalga geçme çabasında.Lütfen, yapmayınız. Üzüyorsunuz beni. Hayal kırıklığına uğruyorum.
Keremciiim;amacım seni aşağılamak falan değildi, herkese sataşmak benim huyum, (huyum kurusun)ama içtenlikle söylüyorum , eğer sen gerçekten 11 yaşındaysan , ya üstün zekalısın yada hiper zekayazı tarzın, diksiyonun, yaklaşımların... yaşının çok çok üstünde; gerçekten 11 yaşındaysan hayranınım bilmiş ol
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.Yaris güzel arabadır, iç konforu da Clio ile kıyaslanmaz, bagaj küçük diyenlere de aldırmayın, şehiriçinde yük ve eşya taşıma işine girmeyecekseniz o bagaj fazl afazla yeter. Arka koltukları biraz öne itince bagaj inanılmaz genişliyor, olur da ikea'ya gider mobilya alırım derseniz de arka koltukları yatırıp arabayı tıka basa yükleyebiliyorsunuz. Benim 1.0 Yaris ile evimi taşırken bazı kırılacak eşyaları kamyona yüklemek yerine arabayla taşıdım, arka koltukları yatırıp bir sürü koli doldurmama rağmen yolda yokuş çıkarken sorun yaşamadım. Uzun yolda Çanakkale Ayvalık arasında kazdağlarını tırmanırken sorun yaşadım ama sorun da 90km hızla sağdan giderken kamyonların beni sollaması sorunuydu, bunu da dert etmedim. Yılda bir iki kere uzun yol diye kocaman arabayla şehiriçinde gezmeye bence gerek yok, Yaris çok iyi bir seçim.
Ayrıca herkese destek, öneri ve sonucunda temennileri için teşekkür ediyorum. İstediğim renk (gök mavisi) 3 hafta sonra gelecek. Yarisim geldiğinde hepinizle fotoğraflarını paylaşmaktan büyük mutluluk duyacağım...
direk vazgeçin bence de pişman olursunuz direk 1.33e dönün. o araçla ufacık yokuşta 2. viteslere kadar düşersiniz arkadaşların dediği gibi çile olur ve motor o kasayı götürecem diye 1.6 gibi yakıt çeker motoruna her türlü zararı size yararı 0. ne yapın ne edin vazgeçin 1.0 dan
+1
Hikmet konunun tarihine baktın mı ?