0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Allah korumuş.Umarım bu konunun devamında, gelecek tüm bulgu ve raporları bizimle paylaşırsınız.Kaza anında süratınız neydi yaklaşık olarak.Torpido içindeki düğmeden airbag'i kapatmış olma ihtimali var mı? Gerçi sadece yolcu tarafı oluyor.
Teşekkürler, kaza anında süratim yaklaşık olarak 95 km. idi. İlk darbeyi arka tamponun sol tarafından aldım. Daha sonra yine yaklaşık 75-80 km süratle yol kenarındaki bariyere kafadan(önden) çarptım. Emniyet kemerlerimiz takılıydı ve yolcu koltuğunun airbagi de açıktı. Yolcu bindiğinde açmayı unutabilirim diye sürekli de açık tutuyordum. Zaten kaza anında da yanımda yolcu vardı.Tüm gelişmelerden sizi haberdar edeceğim, firma benimle mutabakat yapmak istediğini söyledi ancak ben kabul etmedim.
Öncelikle geçmiş olsun. Hava yastıklarının tetikleme sensörleri şaşi kolları üzerinde olması gerekir. Eğer şaşi kollarında eğilme varsa hava yastıklarının mutlaka açılması gerekirdi. Eğer şaşi de herhangi bir eğilme görünmüyorsa darbe hava yastıklarını açacak şiddette olmamıştır. Yinede dava açıp bilirkişinin incelemesinde yarar olduğunu düşünüyorum. Eğer gerçekten haklı çıkarsanız Toyota ya büyük bir tazminat cezası kesilir.
çok geçmiş olsun bazen böyle durumlarla karşılaşılabilyor bir ara haberlerde bir mercedes ufak bir çarpma sonucu hava yastığını açmış ve önde oturan bir çocuğun ölümü ile sonuçlanmıştı o olay.bencede hakkınızı sonuna kadar arayın sonuçta bu araçlara güvenli diye dünya kadar para veryoruz.tekrardan geçmiş olsun.