0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok geçmiş olsun allah beterinden sakınsın hakkınızı alacağınızı umuyorum
tekrardan geçmiş olsun.bir sonuca ulaştuğınız için adınıza sevindim .kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız işallah.
İnsanın kaza yapası geliyor vallaAcaba yapsam kazayı bizim honda da verirmi yeni araba(Tabi bu arada hava yastıklarının açılmamasını bir şekilde sağlama almam lazım)
Bir daha asla TOYOTA kullanmayacağım.
vuu süper olmuş anlaşma ama bari rav4 verselerdi dizelinden onlarda iyi kurtarmış böyle bir olaydan ceza alsalar ve gazetelerde yayınlansa kayıpları bu kadar az olmazdı..
Toyota burada sizinle mutabakata varmak istemesi ve zararınızı karşılamak istediği için benim gözümde iyi bir marka olduğunu dahada kanıtlamıştır.Sizede çok geçmiş olsun. Tabiki hakkınızı arayınız.
Merhaba arkadaşlar, 2009 sedan corolla elegant donanım (8 hava yastık) çok ciddi bir kaza yaptım.Airbaglerin hiç biri açılmadı. Ön koltukta oturan ben ve yanımdaki yolcunun emniyet kemerleri takılıydı. Aracım hem yandan hemde önden ve arkadan darbe aldı ve fotoğraflarda da gördüğünüz gibi çarpma tamponu bile düştü.Airbag açmaması hiç normal değil diye düşünüyorum. Bir daha asla TOYOTA kullanmayacağım.Dava açacağım.Fotoğraflara bakıp yorumlarınızı bekliyorum
Formda yazılanları sırasıyla bugun okuma fırsatım oldu.Memduh Bey büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.Yanlız bir konu dikkatimi çekti üstte alıntıda yazdığınız "Bir daha asla TOYOTA kullanmayacağım" ibaresi.Ne oldu da tekrar toyota kullanma isteğiniz döndü.Aracınızı sıfırladılar üzerine ++++ avantajlar verdiler diyemi?Aklıma gelen kaza ve can havliyle verilmiş bir karardı sanırım.ilk mesajınızı okudum ve helal olsun bukararlılıkla bedava verseler binmez bu arkadaş diye düşündüm.Ama aynı toyotaya ekstralar alınca binilebiliyormuş.Tekrar büyük geçmiş olsun.
afrika yapımı araç alırsanız olacağı budur...