0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracım 2011 model ve 1000 km olmadı daha.sadece ordu dan muş a geldim.ilk kez toyota aldım daha önce hep sıfır alarak volkswagen grubuna binmiştim.aracın yakıtı çok iyi(800 km geldim halen 3 çizgi mazot var)ancak yolda çok yatıyor gibi geldi bana.süratli kullanmam genelde maximum 100-110 gibi.birde yol sesi çok aracın içinde.çekişten ve yol tutuştan bir şikayetim olmadı ama bu ses alma durumu çok hoşuma gitmedi açıkçası.bu konuda sizlerin yorumu nedir.bu sesle kullanmaya alışacağımı yoksa.
yani bole bısey nasıl oluo anlamıyorum ozaman.lastıkten yapıo dıyosanız olay daha vahım çünki toyota nasıl bunu farketmeden bu aracları satıo bu lastıllerle.parayı tam tamına almayı bılıyolar verdıklerı üründe hep sorun hep sorun.boyle gıderse bıdahakı aracım toyota olmayacak.kımse yogurdum ekşi demek istemez ama maalesef ıyıce ekşiyor.bu sıfır aldıgım 5.arac.dıerlerınde alır almaz bole seyler hıc yasamadım
maalesef bizi de üzdü bu durum ali bey... seydi bey şu konuda size tam destek katılıyorum bnm de aracımdan otobanda hiç ses çıkmıyor lastikten mis gibi sessiz daha hiç duymadım ama dediğiniz gibi eski yolda giderkende tüm lastik sesi arabada...
Arabayı sattığımdan beri pek girememiştm burdaki sohbetleri özlemişim Corolla d4 d 1.4 elegant almayı düşünüyorum 49.900 fiyat veriyor genelde bayiler daha düşük fiyat veren biyer bilen varmı yada biraz daha beklesemmi ?? fikir veren olursa memnun olurum.bi arkadaşımın arkadaşı izmirden bahsettiğim aracı 47500 e almış nikelaj park sensörü ve bagaj için bişeyermişler erzuruma giderken 1000 km bakımını sivasta yaptırıyordu orda karşılaştık...herkesin geçmiş kurba bayramı mübarek olsun
herkese merhaba. aynı okulda çalışan bir öğretmen arkadaşımla arabalarımız aynı.2011 comfort extra.benim arabamda yokohoma onunkinde dunlop takılı.o aracı da kullandım lastik sesi daha az geldi bana.emin olduğum tek şey lastiklerin değişim zamanı gelince michelin alacağım.önceki araçlarımda kullanmıştım michelin 10 numaradır..
sağolasın abicim.allah hepimizi kazadan beladan korusun. ben michelin enerjy saver ı biliyorum. alırsam o seriden alıcam da senin kullandığın michelinler hangi modeldi hatırlıyor musun?
Bayramda arkadaşım kaldırım kenarına sürtünce Michelin Energy Saver lastiği yanağından yarıldı... Şok olduk yani...