0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dostum daha oncede forumda sormustum.sen yenı almıssın sanada sorayım hareket halındeyken cam dugmelerınden hava gelıomu sendede.gıderken tusların uzerıne bı elını koy nasıl nı yazarmısın
merhabalar..ben aracıma ziebart ses yalıtımı yaptırdım.. yaklasık 2 ay oldu kemikleşmedi ama özellikle parke taşlarında ki o uğultuyu içeriye almıyor.uygulanması ise öyle her parçanın sökülmesiyle olmuyor. sadece tekerlerin oradaki davlumbazlar sökülüyor.
Çağlar Bey,yol sesi japon araçlarda var.Benim tespitim lastik seçimi de bunda etkili bu sebeple sordum.
evet benim 2009 aracımda michelin di yeni aracımda dunlop aralarında inanılmaz dercede fark var .
Hangisi sessiz?
michelin çok daha sessizdi .lastikler bitsin alacağım tek lastik michelin biraz pahalı ama hem yol tutuş performansı hemde sessizliği diğer lastiklerden daha iyi.
Bir haftadır mıchelin takılı aracımda inan yol sesi tarih oldu.
Satış sorumlusunun ben ordayken içeri gelen ses konusunda şikayeti olan bir müşterisine yaptığı açıklama da aracın üzerinde bulunan lastiklerin, özellikle yağışlı bölgeler için uygun olduğu ama bunun bir miktar gürültü olarak aracın içine etkisi olduğu şeklindeydi.Çağlar bey, henüz aracına kavuşamamış bir binici olarak yorumlarınızı, özellikle yağ eksiltme konusundaki gelişmeleri bekliyorum. Kazasız günlerde kullanın aracınızı, hayırlı olsun.
herkez sesten ve yağışta absnin çok devreye girmesinden şikayetçi demek ki cidden lastikten olan bişe bende de yolda tutunamama sorunu var .