0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok çağlar abi bende hiç ısınamadım valla bu lastiklere kaliteli detayını bilmem ama yok beğenmedim bende.mahmut sende böyle bi sorun var mı birader yol tutuşu falan ?
siyah aldık birde herkeste gri var farklı olsun diye
hımmmm anladığım kadarıyla oğuz sende michelin al diyorsun öyle mi
evet michelin çok güzel bir lastik eğer michelin alamaya karar verirsen piyasada kaplamasıda çok diye duydum ona göre dikkat et.bide michelin energy saver diye bir serisi var yakıt tasarrufuda yapyormuş
yok yok direk bayisinden alırım öyle bişe olsa ama fiyatı ne kadardır ki acep bunun ya bide tasarruf yapıyor off ne kadar alırız ki biz bu lastiği
yok be kardeşim ne 97'si ben bu yeni corolladan bahsediyorum yol tutuşu yok aracın ya canımı sıkıyor.. belli hız aralığında oturmuyor araba yere sanki lastik çok şişirilmiş gibi ufak tefek savrulmalar yapıyor az az bnm xei bile yapmıyor onu 160 la giderken bile ne 160'ı geçen 195'le geldim adanaya yine yapmadı hiç bi km'de ancak bu 1.33 100-150 arasında yapıyor.
Oğuz mümkünse yasal olamayan hızları yazma yoksa yöneticilerden uyarı alabilirsin sonra demedi deme Michelin Energy Saver 205/55/16 91 V nın fiyatı aşağı yukarı 190-180 yalnız fiyattan emin dilim netten öğrendim bayilerde daha ucuzdur büyük ihtimal.
mahmut hoş güzel diyorsun da yalanla da olmaz ki kusura bakmasın ahali de yani ben 150-200 arası giderim yol çekilmiyor yoksa yapacak bişe yok yani. hem duyruda yanlış bilgi var hız sınırı 110 a çıkarıldı hala 90 yazıyor kabullenmeme gibi bi durum mu var yoksa neyse mahmut kardeşim tanesi mi 190 bu lastiğin
dostum daha oncede forumda sormustum.sen yenı almıssın sanada sorayım hareket halındeyken cam dugmelerınden hava gelıomu sendede.gıderken tusların uzerıne bı elını koy nasıl nı yazarmısın