Gönderen Konu: yeni corolla  (Okunma sayısı 14016 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: yeni corolla
« Yanıtla #40 : Ekim 10, 2010, 20:55:09 »
siyah aldık birde herkeste gri var farklı olsun diye

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 10, 2010, 20:55:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 10, 2010, 21:02:47 »
vallahi çok iyi düşünmüşsün abi ya gri aracı olanların zoruna gitmesin bende sewmiyorum bu yeni kasaların grisini bende beyaz hastasıyım herkezin kendine göre zevki wardır aldık. benmde beyaz işte :) ama siyahta baya caf caflı durmuş güzel makyajlı kasada :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 10, 2010, 21:07:44 »
yok çağlar abi bende hiç ısınamadım valla bu lastiklere kaliteli detayını bilmem ama yok beğenmedim bende.

mahmut sende böyle bi sorun var  mı birader yol tutuşu falan ?
benim 2009 corollamda lastikler michelin di bunda dunlop arada inanılmaz derecede fark var hem ses yönünden hemde yol tutuş yönünden
lastikleri değiştirmeyi düşündüm ama yazık günah okadar paraya ama bu lastikler ölsün alacağım tek lastik michelin
hatta babam alırken arabayı melih beye söyledi lastikler dunlop michelinla değiştiremezmisiniz diye ama sonuçta onunda yapabileceği bişey yok bu durumda mağlum araçlar fabrikadan lastikleriyle geliyor :)

yani özetle yol tutuşta lastik çok rol oynuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Ekim 10, 2010, 21:09:32 »
hımmmm anladığım kadarıyla oğuz sende michelin al diyorsun öyle mi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #44 : Ekim 10, 2010, 21:12:56 »
siyah aldık birde herkeste gri var farklı olsun diye

Çağlar abi benim 2009 siyahtı az çekmedim siyahtan bakımı çok zordur ama bakarsanda çok güzel bir renk işallah pişman olmassın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #45 : Ekim 10, 2010, 21:15:31 »
hımmmm anladığım kadarıyla oğuz sende michelin al diyorsun öyle mi :D
evet michelin çok güzel bir lastik eğer michelin alamaya karar verirsen piyasada kaplamasıda çok diye duydum ona göre dikkat et.
bide michelin energy saver diye bir serisi var yakıt tasarrufuda yapyormuş :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Ekim 10, 2010, 22:53:50 »
evet michelin çok güzel bir lastik eğer michelin alamaya karar verirsen piyasada kaplamasıda çok diye duydum ona göre dikkat et.
bide michelin energy saver diye bir serisi var yakıt tasarrufuda yapyormuş :D

yok yok direk bayisinden alırım öyle bişe olsa ama fiyatı ne kadardır ki acep bunun ya bide tasarruf yapıyor off ne kadar alırız ki biz bu lastiği :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #47 : Ekim 10, 2010, 22:57:26 »
yok yok direk bayisinden alırım öyle bişe olsa ama fiyatı ne kadardır ki acep bunun ya bide tasarruf yapıyor off ne kadar alırız ki biz bu lastiği :D
lastik ebadı nedir.
yenisinde 205 55 16 sen galiba 97 xei ye soruyorsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ekim 10, 2010, 23:04:00 »
yok be kardeşim ne 97'si ben bu yeni corolladan bahsediyorum yol tutuşu yok aracın ya canımı sıkıyor.. belli hız aralığında oturmuyor araba yere sanki lastik çok şişirilmiş gibi ufak tefek savrulmalar yapıyor az az bnm xei bile yapmıyor onu 160 la giderken bile ne 160'ı geçen 195'le geldim adanaya yine yapmadı hiç bi km'de ancak bu 1.33 100-150 arasında yapıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #49 : Ekim 10, 2010, 23:09:20 »
yok be kardeşim ne 97'si ben bu yeni corolladan bahsediyorum yol tutuşu yok aracın ya canımı sıkıyor.. belli hız aralığında oturmuyor araba yere sanki lastik çok şişirilmiş gibi ufak tefek savrulmalar yapıyor az az bnm xei bile yapmıyor onu 160 la giderken bile ne 160'ı geçen 195'le geldim adanaya yine yapmadı hiç bi km'de ancak bu 1.33 100-150 arasında yapıyor.
Oğuz mümkünse yasal olamayan hızları yazma yoksa yöneticilerden uyarı alabilirsin sonra demedi deme  :kötü:

Michelin  Energy Saver  205/55/16 91  V  nın fiyatı aşağı yukarı 190-180 yalnız fiyattan emin dilim netten öğrendim bayilerde daha ucuzdur büyük ihtimal.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ekim 10, 2010, 23:26:37 »
Oğuz mümkünse yasal olamayan hızları yazma yoksa yöneticilerden uyarı alabilirsin sonra demedi deme  :kötü:

Michelin  Energy Saver  205/55/16 91  V  nın fiyatı aşağı yukarı 190-180 yalnız fiyattan emin dilim netten öğrendim bayilerde daha ucuzdur büyük ihtimal.

mahmut hoş güzel diyorsun da yalanla da olmaz ki kusura bakmasın ahali de yani ben 150-200 arası giderim yol çekilmiyor yoksa yapacak bişe yok yani. hem duyruda yanlış bilgi var  hız sınırı 110 a çıkarıldı hala 90 yazıyor kabullenmeme gibi bi durum mu var  yoksa neyse mahmut kardeşim tanesi mi 190 bu lastiğin ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #51 : Ekim 10, 2010, 23:38:00 »
mahmut hoş güzel diyorsun da yalanla da olmaz ki kusura bakmasın ahali de yani ben 150-200 arası giderim yol çekilmiyor yoksa yapacak bişe yok yani. hem duyruda yanlış bilgi var  hız sınırı 110 a çıkarıldı hala 90 yazıyor kabullenmeme gibi bi durum mu var  yoksa neyse mahmut kardeşim tanesi mi 190 bu lastiğin ???
Oğuz halen ısrarla yazyorsun ben bişe demiyorumda uyarı alan çok üye var senin bu yüzden uyarı veya ceza almanı istemem onun yerine xxx hız yazabilirsin mesela
bide bir imzamdaki yeşil yazıyı okumanı istiyorum senden
o hızlara ulaştığında o yazı aklına gelsin lütfen

zaten istediğin kadar hızlı git gideceğin yere en fazla farkedeceği 15 dakika daha erken varırsın
15 dakika geç varmak hiç varmamaktan iyidir heralde bunları senin iğiliğin için yazıyorum yanlış anlama lütfen.

190 lira tanesi ama dediğim gibi bayilerinde daha ucuzdur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Ekim 11, 2010, 16:26:31 »
mahmut teşekkür ederim beni düşündüğün için dostum neyse seni kırmak olmaz.
pahalı ya yine de alamam vallahi ben o yüzden az eskisin bu üstündeki lastikler ondan sonra olabilir. vallahi pahalı geldi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #53 : Ekim 12, 2010, 22:56:26 »
dostum daha oncede forumda sormustum.sen yenı almıssın sanada sorayım hareket halındeyken cam dugmelerınden hava gelıomu sendede.gıderken tusların uzerıne bı elını koy nasıl nı yazarmısın

evet bu sorun bende de var. hareket halinde iken cam dügmelerinden hava geliyor..bi de emniyet kemerinden tıkırtı sesi geliyor..
2011 corolla elegant  benzinli manuel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #54 : Ekim 13, 2010, 21:45:51 »
bı kac kısıden daha duymustum o yuzden sordum.bendede aynı  sey var ama artık pek onemsemıyorum.garıbıme gıtmıstı ılk zamanlar.benımde emnıyet kemerının cıkıs noktasından tıkırtı gelıo.butun yaz kulamğa denk gelen yerde oldugu ıcın beynimi oydu.yanı ne dıyeyım bu tarz seyler yakısmıo bu tarz arabalara.bende grandepunto vardı 4 yıl kullandım hem dıreksınyon kalıtesı ve hassasıyetı hem bu tarz ufak sorunlar konusunda hıc sıkıntı yasamamıstım.daha ıyı bı araba alalım dedık evet arac tartısılmaz daha kalıtelı ama grandepuntoda uzun yol sehır ıcı olsun daha konforlu yolculuk edıyorduk.bıde sımdı basımıza 3 vıteste motordan ses olayı cıktı bakalım forumda arkadasın bırı basvurmus servıse cevap gelsın ona gore bende hareket edıcem.ha bıde ufak bı not vereyım.aracı uzun yolda tek serıtlı dar bı yolda gıderken (bıga çanakkale yolu) gercekten zor cızgısınde tutuyorum.devamlı dıreksıyona ufak komutlar vermek zorunda kalyorum.eskı aracımla o yollardan defalarca gectım ama bole bı sorun yasamadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Ekim 13, 2010, 21:55:47 »
abicim şu konuyu biraz daha açar mısın ya tek şeritte kalamama durumunu baya bi ihtiyacımız var  bu cevaba.. araca ne oluyorda çizgide tutmakta zorlanıyorsunuz ya da komutlar vermek zorunda kalıyorsunuz açıklarsanız çok memnun edeceksiniz bendede var  aynı sorun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #56 : Ekim 13, 2010, 22:06:49 »
dostum dıyelım gıdıs gelıs bı yolda yaklasık 100 km ıle gıdıosun.(aracım tam yuklu.3 kişi artı bagaj full)yol normalden bıraz daha dar.karsıdan kamyonlar falan gelıo ve ben tedırgın oluyorum cunkı dumduz gıderken bıle arac hafıf hafıf saga sola oynuo.normalde dıreksıyon sabıtken dumduz gıtmen gerekırken bunda arac hafıf hafıf sağa sola sapıyor.bende sureklı ufak dıreksıyon hareketlerıyle aracı duz yolda serıtte tutmaya calısıom.ve bı muddet sonra yormaya baslıo cunkı hıssedıosun normal ılerlemedıgını.ha sımdı bazı kımseler rot balans falan dıcekler ama ole bı sorun deıl bu.kullanan farkeder.bence bu lastık falan da deıl.bence yapısal bı sorun.aracın kasasıyla ruzgar kanallarıyla ılgılı.grandepuntoyla cok daha rahat ve hızlı guvende hıssederek kullanıyordum aynı yollarda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Ekim 14, 2010, 01:03:14 »
süpersin ali bey ya vallahi süpersin adamlara kaç günden beri anlatıyorum anlamamakta ısrar ediyorlar ellerim ağrıdı yazmaktan millete. aynısı bendede var  abicim ya araba sağa sola ufak çaplı oynamalar yapıyor bende sıkı tutmak zorunda kalıyorum çile oluyor. vallahi çok kötü bi durum zevk almaz hale geliyorum bazen araç kullanırken...

tabi arkadaşlar fikirlerini sunuyorlar bundan olabilir falan diye rot-balansa bence de uygun değil olamaz yani ben hala lastikten şüphelniyorum çünkü bende sizin gibi 100 de falan gidersem yapıyor ama baya yüksek hızlarda gittiğim zaman yapmıyor o yüzden çözemedim ben ne olduğunu masrafta yapmak istemiyorum sıfır araca...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #58 : Ekim 14, 2010, 08:27:23 »
Arkadaşlar bu sorunu geniş taban yumuşak bir lastikle çözebilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Ekim 14, 2010, 12:58:29 »
mahmut sende olmuyor demi böyle bişe ya !! ama sen lastik değiştirdin herhalde...