0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 alt olmuyormu gurbağa bizimkiymiş dopalak bunun önceki bide efsane denilen kasalar
farketmez ha 1 ha 2 şakaydı zaten...
ae101 namı deger efsane dönemine nam salmış hala pazara çıktıgında kapış kapış giden bir arabadır.arkadaşımız vvt-i motor ile ae101 efsane kasayla dalga geçtigini söylüyor.dogrudur .şimdi etkenlere bakalım.birincisi şöför araç kullanımında çok önemlidir.arkadaş şöförüne denk gelmemiştir.araba 1.3 tür.Veya motoru yogun bakımdan aciz bir efsanedir.birde en büyük etken en genç efsane 12 yaşında sisizn arabanız 3-4 yaşında motorunun en verimli zamanı ..acaba 3-4 yaşında benzinli aynı klimetrede bir efsane ile kapışsaydınız durum ne olurdu. ben bir çok arabaya nal toplatacagıma inanıyorum .vvt-i lerde dahil buna
.Ama hararet gostergesı tavan yapana kadar bunu goremeyen surucu hatalıdır.
Tuncay abi & Ben + saf alkol hihihhi Tuncay abi anladı benii
Sizin kasadan bahsetmiyoruz zaten Mesut abi, kedi gözlerdeb bahsediyoruz.Onu da anlayan anlıyor O kasaya laf sürdürtmem, bende alıcam çünkü ilerleyen zamanlarda. Zaten maksat asla dalga geçmek, aşşağılamak falan değil, sevdiğimiz arkadaşlarımıza - abilerimize takılmak.
Adem korkmaz kardesım,Oncelıkle fıkırlerıne saygı duydugumu bılmenı ıstıyorum.Ama hararet gostergesı tavan yapana kadar bunu goremeyen surucu hatalıdır.
Biz burda 4afe cilerle yada ae 101 bazı arkadaşlarımızla Ti .. ye alıyoruz tabiri caizse takılıyoruz yani birbirimize.Onlar senin vvt i yağ yakıyor diyor bende onlara başka sey diyorum.Kendi aramızda takılıyoruz.Mümkünse bu yaptıgım yorumlara cevap yazma çünkü alınıyorsun sen.Ciddiye alıyorsun senin ae 101 ine laf diyen yok ben alperen ve hasanın arabalarını söylüyorum.Arabanı kötülüdiğim falan yok herkesin malı kendine arkadasım.Arabalar gelip geçici önemli olan arkadaşlıktır.Bu arada corolla sol ile Bmw 3,18 karşılaştırdın allahtan.M 6,mercedes clk veya başa arabalarlar karşılaştırmadığın içinde teşekkürler metin bey..
benımde yine aracımda marş basmama sorunu çıktı iyi mi subat ayında da aynı sey olmustu, alternatör ve konjektor değişşmişti canavar gibi devam ediyorduk ...acaba yine aynı parçalardan sorun kaynaklanıyor olabilir mi ?
Abi şuan hiç çalışmıyor mu ?
seninleyim abicim sonunda kadar saf alkol Yücel bey burda vvt iyağ yaksa dese ne olur 4 afe senin arabanı gecer ezer dese ne olur.Burda amacımız eğlence 4afe kullanan arkadaşlarla şakalaşıyoruz.Yoksa onların araçalarını kötülemek gibi bir niyetimiz yok.Bunları ciddiye alan arkadaşların konuyu saptırmamalarını rica ediyorum..Yoksa alperen ,ile hasanın selcuk abinin ercüyle bana küsmeleri lazım Ama hala diyorum alperen hasan selcuk abi sizi ae 101 ler pirodwaydan 10 gr daha ağır ondan şahlanıyo..Ve ercünün alkol lü vvt i karsısında hali duman10 gr eksik ae 101 4 afe akar abisi ercüyle karşılaşmayın senle hasan la ilgili çok kötü projeleri var
yok yok vurdurunca çalışıyor ama durduk yere marş basmıyor mesela dun gece 00.00 de mars a bastım çalışmadı gece gece ittir kaktır vurdurduk, öğlen yine basmadı yine az da biz taşıyalım onu baktırıcz bakalım nesi var bebeğin
Yormusundur Dtj'i adam gavur malı kullanır gıbı kullanıyor,ondan sonra bozuldu diyor
o gelince söyleyin simota patlatsın iyi gelir