Gönderen Konu: AE 101' lere neler oluyor.  (Okunma sayısı 12934 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: AE 101' lere neler oluyor.
« Yanıtla #40 : Ekim 06, 2010, 23:02:25 »
ae101 in keyfini bilmeyen arkadaşlar lar ancak arkadan bakarlar efsaneye bak diye arab tam bir keyif arabası binmede içinde otur
Corolla sol hb kullan sonra zevklerini yeniden gözden geçirirsin.Bİrazdan camryden daha keyifli  landcruiserden bir adım geride dersinz diye bekliyoum Brodwaydan 10 gr fazla ae 101 ciler sizi  :D :D :D :D :D :D
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 06, 2010, 23:02:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #41 : Ekim 06, 2010, 23:02:47 »
Bencede ama toyota servisindeki birisi ae101 lerin devir daim pompasının hassas olduğunu söyledi. Bizim suçumuzda yoktu. Şu ana kadar sadece hararet yaptı arıza olarak oda başkasının suçuydu ondan beri diğer toyotalar gibi hararet ortadan oynamıyo :D
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 06, 2010, 23:03:38 »
 :D :D :D :D ::) ::) :wacko: :wacko: :alkis: :alkis:
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Ekim 06, 2010, 23:04:34 »
Tamam işte broadwaydan 10 gr ağırsak daha iyi kaçarız siz arkanızı kaldırana kadar biz finişte sizi bekleriz :D :D
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ekim 06, 2010, 23:05:24 »
Lpg de vuruntuyu duyan varmı?
Ben lpg de aksıne vuruntunun azaldıgını alenı anladım.
Hararet tamamen kullanıcı hatası.
Ae101 lere bısey oldugu yok. Sadece tahtına goz dıken kotu vezırler var...;) selcuk abi her zaman ki gibi katılıyorum sana

Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ekim 06, 2010, 23:08:43 »
kullan sonra zevklerini yeniden gözden geçirirsin.Bİrazdan camryden daha keyifli  landcruiserden bir adım geride dersinz diye bekliyoum Brodwaydan 10 gr fazla ae 101 ciler sizi  :D :D :D :D :D :D
her şeyden önce yaş ve fiyat olarak degerlendir sonra arabanın keyfini söyle bvm 318 yerini tutarmı gidişde Corolla sol hb sence arabanın motor sesi korkutur sizi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Ekim 06, 2010, 23:14:01 »
Biz burda 4afe cilerle  yada ae 101 bazı arkadaşlarımızla Ti .. ye alıyoruz tabiri caizse takılıyoruz yani birbirimize.Onlar senin vvt i yağ yakıyor diyor bende onlara başka sey diyorum.Kendi aramızda takılıyoruz.Mümkünse bu yaptıgım yorumlara cevap yazma çünkü alınıyorsun sen.Ciddiye alıyorsun senin ae 101 ine laf diyen yok ben alperen ve hasanın arabalarını  söylüyorum.Arabanı kötülüdiğim falan yok herkesin malı kendine arkadasım.Arabalar gelip geçici önemli olan arkadaşlıktır.Bu arada corolla sol ile Bmw 3,18  karşılaştırdın allahtan.M 6,mercedes clk veya başa arabalarlar karşılaştırmadığın içinde teşekkürler metin bey..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Ekim 06, 2010, 23:16:19 »
Biz burda 4afe cilerle  yada ae 101 bazı arkadaşlarımızla Ti .. ye alıyoruz tabiri caizse takılıyoruz yani birbirimize.Onlar senin vvt i yağ yakıyor diyor bende onlara başka sey diyorum.Kendi aramızda takılıyoruz.Mümkünse bu yaptıgım yorumlara cevap yazma çünkü alınıyorsun sen.Ciddiye alıyorsun senin ae 101 ine laf diyen yok ben alperen ve hasanın arabalarını  söylüyorum.Arabanı kötülüdiğim falan yok herkesin malı kendine arkadasım.Arabalar gelip geçici önemli olan arkadaşlıktır.Bu arada corolla sol ile Bmw 3,18  karşılaştırdın allahtan.M 6,mercedes clk veya başa arabalarlar karşılaştırmadığın içinde teşekkürler metin bey..
Sonuna kadar katılıyorum
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 1.4 S/D4D Advance
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ekim 07, 2010, 13:08:58 »
Lpg de vuruntuyu duyan varmı?
Ben lpg de aksıne vuruntunun azaldıgını alenı anladım.
Hararet tamamen kullanıcı hatası.
Ae101 lere bısey oldugu yok. Sadece tahtına goz dıken kotu vezırler var...;)

5 senedir faal olarak kullandıkları araçta harareti kullanıcı hatasına bağlamak açıkcası beni tatmin etmedi aynı model aracı bende  4 senedir  kullanıyorum  harret yaptırınca kullanıcı hatası olacak öylemi yani devirdaim müşür  radyatör veya termostat arızalanınca veya gösterge termostat arasındaki herhangi bir sıkıntıda suç kullanıcının olacak açıkcası bu biraz problemi görmezden gelmek olur. geçende sinyal verirken dörtler yanmaya başladı şaşırdım nasıl olabileceği kounsunda  bu tamamen eletriksel bir konu kullanıcı burada nasıl bir hata yapmıştır. Her araç belli bir nedenden dolayı hararet yapabilir yaz günü ben Korkuteli yolunda 2010 model çoğu aracın Temmuz ayında aracı sağa çektiğine şahit oldum ben burada kullanmış olduğum aracın hararet yapmasını yadırgamadım başlığı böyle kullanmamın nedeni kunuya ilgi çekmek içindir tartışma yaratmak veya konuyu başka yerlere çekmek değil sadece önlem alınabilr mi önceden belirtisi varmıdır yoksa ustanın dediği gibi sen contayı yakacan bizde yapacağız olay bu mudur.
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. .
''Mehmet Akif ERSOY''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ekim 07, 2010, 13:50:47 »
Vvt-i akarr.Tabi yağı varsa  :P

Gelsin kapışalım ama bagajında yağıyla :D :D

Alperen ve Hasan E12 motorları 2. jenerasyon VVT-I motorlardır ve bunlarda kesinlikle yağ yakma yağ azaltma sorunu yok ;)  bugüne kadar (2005 te sıfır almıştım aracı şuanda 118000km de) birkere bile yağ azaltma gibi birşey olmadı.

2002 den sonra çıkan kasalarda yağ yakma sorunu yoktur  VVT-I diye genelleme yapmayın, E11 VVT-I derseniz doğru olur ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ekim 07, 2010, 15:05:32 »
Alperen ve Hasan E12 motorları 2. jenerasyon VVT-I motorlardır ve bunlarda kesinlikle yağ yakma yağ azaltma sorunu yok ;)  bugüne kadar (2005 te sıfır almıştım aracı şuanda 118000km de) birkere bile yağ azaltma gibi birşey olmadı.

2002 den sonra çıkan kasalarda yağ yakma sorunu yoktur  VVT-I diye genelleme yapmayın, E11 VVT-I derseniz doğru olur ;)

yaa işte bu Mesut abim :D ama şöyle bi durum varki benimkide kesti hoş inanılmadığı için ben server'a karşı konuşuyorum :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Ekim 07, 2010, 15:24:12 »
yaa işte bu Mesut abim :D ama şöyle bi durum varki benimkide kesti hoş inanılmadığı için ben server'a karşı konuşuyorum :D
ERcü mesajın sonunda e11 vvt-i diyor bak..Ya abisi biz biliyok seninkinin yağ yakmadığını.SEninkini en pis huyu biraz alkol alıyor arada o biliyok biz sen rahat ol ::) 8-)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #52 : Ekim 07, 2010, 15:31:17 »
Alperen ve Hasan E12 motorları 2. jenerasyon VVT-I motorlardır ve bunlarda kesinlikle yağ yakma yağ azaltma sorunu yok ;)  bugüne kadar (2005 te sıfır almıştım aracı şuanda 118000km de) birkere bile yağ azaltma gibi birşey olmadı.

Sizin kasadan bahsetmiyoruz zaten Mesut abi, kedi gözlerdeb bahsediyoruz.Onu da anlayan anlıyor :D

O kasaya laf sürdürtmem, bende alıcam çünkü ilerleyen zamanlarda.  8-)

Zaten maksat asla dalga geçmek, aşşağılamak falan değil, sevdiğimiz arkadaşlarımıza - abilerimize takılmak. :)
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ekim 07, 2010, 15:32:28 »
Alperen ve Hasan E12 motorları 2. jenerasyon VVT-I motorlardır ve bunlarda kesinlikle yağ yakma yağ azaltma sorunu yok ;)  bugüne kadar (2005 te sıfır almıştım aracı şuanda 118000km de) birkere bile yağ azaltma gibi birşey olmadı.

2002 den sonra çıkan kasalarda yağ yakma sorunu yoktur  VVT-I diye genelleme yapmayın, E11 VVT-I derseniz doğru olur ;)
Tamam mesut abi ben zaten 2000-2001 corollalar yağ yaktığını biliyodumda motoru sadece vvt-i olarak biliyodum artık e11 vvt-i :D
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Ekim 07, 2010, 15:33:57 »
Ya kabul edin tutulmadı e11 kasa :D arkadaşımın babası senin arabanın aynısını sattı 98 xei aldı :D neden acaba :D
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Ekim 07, 2010, 15:58:44 »
ERcü mesajın sonunda e11 vvt-i diyor bak..Ya abisi biz biliyok seninkinin yağ yakmadığını.SEninkini en pis huyu biraz alkol alıyor arada o biliyok biz sen rahat ol ::) 8-)

eee tamam benimkide E11 :D

daha başlamadı ama zor tutuyoruz kendilerini bidahaki uzun yolda verin diyo :D

Ya kabul edin tutulmadı e11 kasa :D arkadaşımın babası senin arabanın aynısını sattı 98 xei aldı :D neden acaba :D

tutuldu diyen yokki :D ama kullanan binen anlar :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Ekim 07, 2010, 16:02:43 »

tutuldu diyen yokki :D ama kullanan binen anlar :D

o kadar kötülemeyin yaa :D ben seviyorum o kasaları... topalak farları değilde kurbağa gözler çok hoş... ercünün araçta çok hoşuma gidiyor benim... tutulmayan kasalar bunlar değilde topalak farlar diye biliyorum ben...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Ekim 07, 2010, 16:04:53 »
o kadar kötülemeyin yaa :D ben seviyorum o kasaları... topalak farları değilde kurbağa gözler çok hoş... ercünün araçta çok hoşuma gidiyor benim... tutulmayan kasalar bunlar değilde topalak farlar diye biliyorum ben...

bu araç tama bana göre yani jıbıdık jıbıdık yüzen gurba :D oda gurba gözmüş :D

Sağol Osman abi allah sanada bunlardan ve daha iyilerinden nasip etsin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Ekim 07, 2010, 16:07:45 »
bu araç tama bana göre yani jıbıdık jıbıdık yüzen gurba :D oda gurba gözmüş :D

Sağol Osman abi allah sanada bunlardan ve daha iyilerinden nasip etsin :)

bende bunların bi alt kasalarından var ercü...hani çok tutulan, yağ yakmayan kasalar varya :D :D :D  şaka şaka :D :D
Sağolasın cümlemize inşallah...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Ekim 07, 2010, 16:14:04 »
bende bunların bi alt kasalarından var ercü...hani çok tutulan, yağ yakmayan kasalar varya :D :D :D  şaka şaka :D :D
Sağolasın cümlemize inşallah...

2 alt olmuyormu :D gurbağa bizimkiymiş dopalak bunun önceki bide efsane denilen kasalar :D