0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ae101 in keyfini bilmeyen arkadaşlar lar ancak arkadan bakarlar efsaneye bak diye arab tam bir keyif arabası binmede içinde otur
Lpg de vuruntuyu duyan varmı?Ben lpg de aksıne vuruntunun azaldıgını alenı anladım.Hararet tamamen kullanıcı hatası.Ae101 lere bısey oldugu yok. Sadece tahtına goz dıken kotu vezırler var... selcuk abi her zaman ki gibi katılıyorum sana
kullan sonra zevklerini yeniden gözden geçirirsin.Bİrazdan camryden daha keyifli landcruiserden bir adım geride dersinz diye bekliyoum Brodwaydan 10 gr fazla ae 101 ciler sizi
Biz burda 4afe cilerle yada ae 101 bazı arkadaşlarımızla Ti .. ye alıyoruz tabiri caizse takılıyoruz yani birbirimize.Onlar senin vvt i yağ yakıyor diyor bende onlara başka sey diyorum.Kendi aramızda takılıyoruz.Mümkünse bu yaptıgım yorumlara cevap yazma çünkü alınıyorsun sen.Ciddiye alıyorsun senin ae 101 ine laf diyen yok ben alperen ve hasanın arabalarını söylüyorum.Arabanı kötülüdiğim falan yok herkesin malı kendine arkadasım.Arabalar gelip geçici önemli olan arkadaşlıktır.Bu arada corolla sol ile Bmw 3,18 karşılaştırdın allahtan.M 6,mercedes clk veya başa arabalarlar karşılaştırmadığın içinde teşekkürler metin bey..
Lpg de vuruntuyu duyan varmı?Ben lpg de aksıne vuruntunun azaldıgını alenı anladım.Hararet tamamen kullanıcı hatası.Ae101 lere bısey oldugu yok. Sadece tahtına goz dıken kotu vezırler var...
Vvt-i akarr.Tabi yağı varsa
Gelsin kapışalım ama bagajında yağıyla
Alperen ve Hasan E12 motorları 2. jenerasyon VVT-I motorlardır ve bunlarda kesinlikle yağ yakma yağ azaltma sorunu yok bugüne kadar (2005 te sıfır almıştım aracı şuanda 118000km de) birkere bile yağ azaltma gibi birşey olmadı.2002 den sonra çıkan kasalarda yağ yakma sorunu yoktur VVT-I diye genelleme yapmayın, E11 VVT-I derseniz doğru olur
yaa işte bu Mesut abim ama şöyle bi durum varki benimkide kesti hoş inanılmadığı için ben server'a karşı konuşuyorum
ERcü mesajın sonunda e11 vvt-i diyor bak..Ya abisi biz biliyok seninkinin yağ yakmadığını.SEninkini en pis huyu biraz alkol alıyor arada o biliyok biz sen rahat ol
Ya kabul edin tutulmadı e11 kasa arkadaşımın babası senin arabanın aynısını sattı 98 xei aldı neden acaba
tutuldu diyen yokki ama kullanan binen anlar
o kadar kötülemeyin yaa ben seviyorum o kasaları... topalak farları değilde kurbağa gözler çok hoş... ercünün araçta çok hoşuma gidiyor benim... tutulmayan kasalar bunlar değilde topalak farlar diye biliyorum ben...
bu araç tama bana göre yani jıbıdık jıbıdık yüzen gurba oda gurba gözmüş Sağol Osman abi allah sanada bunlardan ve daha iyilerinden nasip etsin
bende bunların bi alt kasalarından var ercü...hani çok tutulan, yağ yakmayan kasalar varya şaka şaka Sağolasın cümlemize inşallah...