0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasan ancak ercüden anlar.ERcü gelirse birazdan hasandan vvt i intikamını çok acı alır..Aslımda varya hasan la ercünün corollasını trafige kapalı alanda kapıstıracan o hallerini görmek isterim açıkcası.
ERcü nerde biizm alkol getir bu 4afe ciler kaşınıyor gene..Saygıdeger alperen ve hasan beyler benim arabam 2004 sol HB VVT i bu zaman kadar 10 binde bir yağ değişti kaputu bile açıp bakmıyorum.En son benle yarışmak isteyen ae 101 acı bir vitese geçme sesiyle akıllandı Nedir bu ae 101 cilerden çektiğimiz kardeşim artık eskidi kabul edin açın gençlerin önünü Alperen hasan 4afe akar yakar,ama vvti görünce tırsar unutmayın yazın bu lafı bir kenara ilerde atasözü olarka kullanabiliriz Ercü aslanım getir su hava filtreli canavar zze 112 vvt i(ercü abicim gene her ihtimale karşı 1-2 ltrede yağ al tedbirimizi alak ) hasanla alperi kaşıntı tuttu yerinde duramıyorlar..Bilmem gördünüzü 912 bin kmde ki vvt i motorlu polis arabasını forumda arkadaşlar..
Yav abim gene bu ae101 cilerin içinde en uyumlusu sensin.Ben diyorum ae 101 birodwaydan 50 gram agır diyim kızıyorlar.Beni sevmiler sonra.. Hasan ancak ercüden anlar.ERcü gelirse birazdan hasandan vvt i intikamını çok acı alır..Aslımda varya hasan la ercünün corollasını trafige kapalı alanda kapıstıracan o hallerini görmek isterim açıkcası.
Gelsin kapışalım ama bagajında yağıyla
Sen 220 de takılı kalırken ben 230 larda gezerim
hasan öle pis pis gülüp ercüyü kızdırma..ERcü canım kardeşim kızma elini kana bulama etme eyleme kurban olayım..Bırak su 4afeciyi yazık gençliğine ver...
Ya bişey sorcam dünyada en çok yağ yakan araç ne biliyomusunuz
ae101 in keyfini bilmeyen arkadaşlar lar ancak arkadan bakarlar efsaneye bak diye arab tam bir keyif arabası binmede içinde otur
Hasancığım onu sormadım,bmw nin niçin çok yaktığını bilen varmı dedim.