Gönderen Konu: auris'e start verildi  (Okunma sayısı 8901 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: auris'e start verildi
« Yanıtla #60 : Ekim 06, 2010, 21:37:57 »
Güzel olmuş Yağız abi güle güle kullan eğer cidden sisi dahada arttırıyorsa çıkart gitsin güvenlik bu şakaya gelmez :) hemde Mesut abide kulaklarını çınlatmamış olur :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ekim 06, 2010, 21:37:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat hoş, gerisi boşşşş
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #61 : Ekim 06, 2010, 23:38:33 »
İlk once Maşallah kardesim kazasız belasız kullan. Başlamak cok zevkli ve bir o kadar uçsuz bucaksız bir çöl gibi geliyor arabaya birseyler yapınca  benden söylemesi ;) bir cok sey soylerdim ama araba ailede tek ise suan lafım yok! Yoksa  17 değil 18 Jant tak diyecektim. Auris kasa olarak büyük bir araba 225/40/18 çok güzel olur. Serviste Showroom da tte jantini takmislardi 18 super durmuştu. Benim jantta 18 ve senin arabaninda hakkı budur ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ekim 07, 2010, 11:18:25 »
Güzel olmuş Yağız abi güle güle kullan eğer cidden sisi dahada arttırıyorsa çıkart gitsin güvenlik bu şakaya gelmez :) hemde Mesut abide kulaklarını çınlatmamış olur :)
teşekkür ederim Ercüment'im sağolasın.sislerin biraz tadına varayım yaaa (Mesut duymasın şimdi devamlı yakıyorum sanır ;) ) arada sırada boş mekanlarda yakıyorum çok tatlı oluyo yaa.
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Ekim 07, 2010, 11:21:58 »
İlk once Maşallah kardesim kazasız belasız kullan. Başlamak cok zevkli ve bir o kadar uçsuz bucaksız bir çöl gibi geliyor arabaya birseyler yapınca  benden söylemesi ;) bir cok sey soylerdim ama araba ailede tek ise suan lafım yok! Yoksa  17 değil 18 Jant tak diyecektim. Auris kasa olarak büyük bir araba 225/40/18 çok güzel olur. Serviste Showroom da tte jantini takmislardi 18 super durmuştu. Benim jantta 18 ve senin arabaninda hakkı budur ;)

ilk önce teşekkür ederim Melik sağolasın.dediğin gibi başlama çok hoş yaaa arabaya karşı bikere daha aşık oldum hele o xenonları gece çakınca allah allah :D ve heran aklımdan başka bişey geçiyo şöyle yapsam böyle yapsam diye ama daha önce 2 araç vardı rahattımda şimdi tek araca düşünce işler biraz karışıyor neyazıkki :( bakalım bişeyler yapacam farklı farklı zamanlarda hepsi biraraya gelince bişeyler çıkacak ortaya ;)
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Ekim 07, 2010, 11:25:49 »
bence 17 daha iyi olur gibi ama melik in dediği gibi görmek lazım
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #65 : Ekim 07, 2010, 11:51:32 »
Bencede 18" jant en ideali olacaktir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Ekim 08, 2010, 08:54:34 »
bakalım bide 18 inç'lerei şöyle bi göz önünde bulunduralım.nasıl bi duruş ortaya çıkacak.ulen Melik kafamı karıştırdın alacağın olsun sağol :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat hoş, gerisi boşşşş
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #67 : Ekim 08, 2010, 10:49:55 »
bakalım bide 18 inç'lerei şöyle bi göz önünde bulunduralım.nasıl bi duruş ortaya çıkacak.ulen Melik kafamı karıştırdın alacağın olsun sağol :D

Kardesim sen 18 i tak zaten kendin sökmeyeceksin :) aha buraya yazdım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Ekim 08, 2010, 15:40:34 »
Kardesim sen 18 i tak zaten kendin sökmeyeceksin :) aha buraya yazdım ;)
bukadarda büyük konuşuyorum diyosun :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Ekim 08, 2010, 16:08:39 »
Abi il mesajında saçmalamışssın lafımı esirgemeyeceğim !!! Yok daha iyileri varken yer kaplıyoruz vs... Burada amaç paylaşmak beraber olmak tabiki paylaşıcaksın ayrıca böyle küçük dokunuşlar olmasa aracı birden modlasan emin ol zevk almazsın... Ufak bişi bile mutlu ediyor insanı bu aşamada bu yüzden güzel başlangıçın devamının gelmesini diliyorum Allah yardımcın olsun ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #70 : Ekim 08, 2010, 16:15:17 »
Yağız bey hayırlı olsun güzel olmuş yenilikler. Bende araca xenon far ve film istedim. Yanına başka aksesuarlarda olacak ama özellikle bu xenon far ve film olmazsa olmazımdır. Yeni aracımı haftaya alacağım için servisten çıkmadan sıfırken yaptırayım dedim ama gerçekten servis pahalıya patlıyor. Xenon far için 400 tl, film için 450 fiyat çıkardılar. Takacakları xenon farın markasını bilmiyorum ama 200-250 civarına da xenon farlar var ama bu orninal toyotalara takılan fardır dediler. Yani kullanım ömrünün daha uzun ve daha kaliteli aydınlatma yaptığını söylediler ama doğruluğu nedir bilmiyorum açıkçası. Kısaca kullanınca göreceğiz...
Herkese kazasız günler dilerim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Ekim 08, 2010, 16:45:27 »
Burada amaç paylaşmak beraber olmak tabiki paylaşıcaksın ayrıca böyle küçük dokunuşlar olmasa aracı birden modlasan emin ol zevk almazsın... Ufak bişi bile mutlu ediyor insanı bu aşamada bu yüzden güzel başlangıçın devamının gelmesini diliyorum Allah yardımcın olsun ;)

küçük dokunuşlar cidden mutlu ediyor insanı :) benim yakında trd amblemim ve anahtarlığım geliyor sanırım yaz boyunca istediğim şeyi elime geçicek yarın falan gelir herhalde :) ve büyü ihtimalle payalaşırım :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Ekim 08, 2010, 19:19:15 »
Yağızım telefonda konuştuk ama tekrardan hayırlı olsun resimleri gördüm daha iyi oldu cidden hoş duruyor..Bende 8000k taktırdım zaten ilk aldığımda filmliydi şimdilik bu kadarı yeter şuan spoiler peşindeyim açık sölemek gerekirse :D Bayadır araştırıyorum Mesut abiylede birkaç şey paylaştık bakalım ne olacak..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #73 : Ekim 10, 2010, 21:00:58 »
Yağız Bey servistemi taktırdın xenonları...?
bende taktırcam ama servisinkileri öneriyomusun?

Birde mercekli nasıl duruyor hoş mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Ekim 11, 2010, 12:51:47 »
Abi il mesajında saçmalamışssın lafımı esirgemeyeceğim !!! Yok daha iyileri varken yer kaplıyoruz vs... Burada amaç paylaşmak beraber olmak tabiki paylaşıcaksın ayrıca böyle küçük dokunuşlar olmasa aracı birden modlasan emin ol zevk almazsın... Ufak bişi bile mutlu ediyor insanı bu aşamada bu yüzden güzel başlangıçın devamının gelmesini diliyorum Allah yardımcın olsun ;)
esirgeme aman Ahmet ;) teşekkür ederim Ahmet yardıma ihtiyacım olacak.dediğin gibi ufak dokunuşlar büyük hazlara gebe ;)

Yağızım telefonda konuştuk ama tekrardan hayırlı olsun resimleri gördüm daha iyi oldu cidden hoş duruyor..Bende 8000k taktırdım zaten ilk aldığımda filmliydi şimdilik bu kadarı yeter şuan spoiler peşindeyim açık sölemek gerekirse :D Bayadır araştırıyorum Mesut abiylede birkaç şey paylaştık bakalım ne olacak..
sağolasın Taşkın'ım ince spoyler hoş oluyo yaa tavsiye ederim gelişmeleri bizde bekliyoruz hadi bakalım

Yağız Bey servistemi taktırdın xenonları...?
bende taktırcam ama servisinkileri öneriyomusun?

Birde mercekli nasıl duruyor hoş mu?
xenonları serviste taktırmadım servisi pek önermiyorum fazla tuzlu oluyor araç sıfırsa biraz normal binin sonra taktırın çünkü servise göre bi sorun çıkarsa garanti dışı kalabiliyor.aten xenon taktıracaksan mercek şart yoksa karşıdakileri fena etkiliyo bayağı bi kulakların çınlayabilir ayrıca muayenede sorun çıkartıyo merceksiz xenon.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Ekim 11, 2010, 13:10:16 »
xenonları serviste taktırmadım servisi pek önermiyorum fazla tuzlu oluyor araç sıfırsa biraz normal binin sonra taktırın çünkü servise göre bi sorun çıkarsa garanti dışı kalabiliyor.aten xenon taktıracaksan mercek şart yoksa karşıdakileri fena etkiliyo bayağı bi kulakların çınlayabilir ayrıca muayenede sorun çıkartıyo merceksiz xenon.
Yağız benim farlardada xenon var ama ben daha karşıdan hiç sellektör yemedim bu arada senin farın mercekli ama o mercekler xenon için dizayn edilmemiş normal halojen farlar için dizayn edilmiş.
bide bu servislerin kendileri yaptılarmı garanti dışı kalmıyor dışarda yaptırıldı mı garanti dışı kalıyor olayına çok gıcık oluyorum ben farları 2009 dakinden cıkarıp buna kendim taktım ney yani şimdi bişe olursa elektrik sisteminde garanti dışı mı .
sonuçta serviste benim taktığım şekilde takacak farı .
kendilerin yapmadığı bişeyi yapmış olsam eyvallah dicem ama öylede dil.
gerçi xenon fardan sorun çıkaracaklarınıda zannetmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Ekim 11, 2010, 15:00:07 »
Mahmut kardeş senin xenonlar kaç Kelvin? Servis 4300 takıyormuş sanırım. O da böyleyse tamam da, renk skalasında sarıya oldukça yakın bir renk görünüyor. Sonuçta 400 Lira para istiyorlar, xenona para vereceksek rengi de en azından beyaz olsun :)

Bu arada beyaz tercih etmekle doğru karar verdiğimi bir kez daha anladım. Kazasız belasız, güzel sürüşler diliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #77 : Ekim 11, 2010, 16:19:34 »
Mahmut kardeş senin xenonlar kaç Kelvin? Servis 4300 takıyormuş sanırım. O da böyleyse tamam da, renk skalasında sarıya oldukça yakın bir renk görünüyor. Sonuçta 400 Lira para istiyorlar, xenona para vereceksek rengi de en azından beyaz olsun :)

Bu arada beyaz tercih etmekle doğru karar verdiğimi bir kez daha anladım. Kazasız belasız, güzel sürüşler diliyorum.
Emrah abi benim farlar ilk aççtığımda bembeyaz yanyor ısındıkça sarıya dönyor sarı dediysemde sapsarı olmuyor.
dikat edersen sağ taraf biraz daha sarı tam ısınmış hali öyle farların sol farda bir 10 saniye sonra öyle olyor resmi biraz erken çektim ama ikisinin yaklaşık yandıktan yarım saat sonraki çekilmiş resmini aşağıya ekleyim daha doğru bir karar verirsin.

sunuda belirtim ben bunları arabayı alırken taktırmıştım ve hiç kelvin değerini sormamıştım bu yüzden gittim 6000 k sadece ampul aldım ama bir hafta kullandım çünkü 4300k lar daha iyi aydınlatyor
6000 liklerde şimdi yedek duruyor bunların biri yanarsa söküp onları takacam ama işallah yanmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Ekim 11, 2010, 16:24:26 »
Mahmut abi ikisinide aynı anda açıyorsun neden öyle sağ tarafa daha erken sol dhaa geç ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #79 : Ekim 11, 2010, 16:40:05 »
Mahmut abi ikisinide aynı anda açıyorsun neden öyle sağ tarafa daha erken sol dhaa geç ???
Ercüment onu bilmiyorum xenon konusunda okadar bilgim yok ama bu bütün araçlarda öyledir bazen sağ far erken ısınır bazen sol far.