0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel olmuş Yağız abi güle güle kullan eğer cidden sisi dahada arttırıyorsa çıkart gitsin güvenlik bu şakaya gelmez hemde Mesut abide kulaklarını çınlatmamış olur
İlk once Maşallah kardesim kazasız belasız kullan. Başlamak cok zevkli ve bir o kadar uçsuz bucaksız bir çöl gibi geliyor arabaya birseyler yapınca benden söylemesi bir cok sey soylerdim ama araba ailede tek ise suan lafım yok! Yoksa 17 değil 18 Jant tak diyecektim. Auris kasa olarak büyük bir araba 225/40/18 çok güzel olur. Serviste Showroom da tte jantini takmislardi 18 super durmuştu. Benim jantta 18 ve senin arabaninda hakkı budur
bakalım bide 18 inç'lerei şöyle bi göz önünde bulunduralım.nasıl bi duruş ortaya çıkacak.ulen Melik kafamı karıştırdın alacağın olsun sağol
Kardesim sen 18 i tak zaten kendin sökmeyeceksin aha buraya yazdım
Burada amaç paylaşmak beraber olmak tabiki paylaşıcaksın ayrıca böyle küçük dokunuşlar olmasa aracı birden modlasan emin ol zevk almazsın... Ufak bişi bile mutlu ediyor insanı bu aşamada bu yüzden güzel başlangıçın devamının gelmesini diliyorum Allah yardımcın olsun
Abi il mesajında saçmalamışssın lafımı esirgemeyeceğim Yok daha iyileri varken yer kaplıyoruz vs... Burada amaç paylaşmak beraber olmak tabiki paylaşıcaksın ayrıca böyle küçük dokunuşlar olmasa aracı birden modlasan emin ol zevk almazsın... Ufak bişi bile mutlu ediyor insanı bu aşamada bu yüzden güzel başlangıçın devamının gelmesini diliyorum Allah yardımcın olsun
Yağızım telefonda konuştuk ama tekrardan hayırlı olsun resimleri gördüm daha iyi oldu cidden hoş duruyor..Bende 8000k taktırdım zaten ilk aldığımda filmliydi şimdilik bu kadarı yeter şuan spoiler peşindeyim açık sölemek gerekirse Bayadır araştırıyorum Mesut abiylede birkaç şey paylaştık bakalım ne olacak..
Yağız Bey servistemi taktırdın xenonları...?bende taktırcam ama servisinkileri öneriyomusun?Birde mercekli nasıl duruyor hoş mu?
xenonları serviste taktırmadım servisi pek önermiyorum fazla tuzlu oluyor araç sıfırsa biraz normal binin sonra taktırın çünkü servise göre bi sorun çıkarsa garanti dışı kalabiliyor.aten xenon taktıracaksan mercek şart yoksa karşıdakileri fena etkiliyo bayağı bi kulakların çınlayabilir ayrıca muayenede sorun çıkartıyo merceksiz xenon.
Mahmut kardeş senin xenonlar kaç Kelvin? Servis 4300 takıyormuş sanırım. O da böyleyse tamam da, renk skalasında sarıya oldukça yakın bir renk görünüyor. Sonuçta 400 Lira para istiyorlar, xenona para vereceksek rengi de en azından beyaz olsun Bu arada beyaz tercih etmekle doğru karar verdiğimi bir kez daha anladım. Kazasız belasız, güzel sürüşler diliyorum.
Mahmut abi ikisinide aynı anda açıyorsun neden öyle sağ tarafa daha erken sol dhaa geç