0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
film leri de yeni yaptırdın di mi abi çok güzel olmuş
Şık olmuş, ama sislere xenon takmasan daha iyi olurdu çünki sisde hiç bir artısı yok
kanka bilgi versene biraz filmleri ne kadar mal ettin kaç numara xenon ne marka ne kadar
hayırlı olsun yağız güle güle kullan.makinenin tarihinide bir düzelti ver istersen
ne gibi artısı yok abi sisli yağmurlu vs havalarda pek göstermiyormu onddan mı dedin acaba bildiğini paylaşırssan iyi olur abi
hayırlı olsun yağız .bende arabaya kavuşabilirsem bu ikiliyle başlayamayı düşünüyorum.film ve xenon.serviste yaptırmayı düşünüyorum da biraz tuzlu kaçıyor.nerede yaptırdığını sorabilirmiyim?
bu arada Yağzıcım ben olsam bütünlük falan takmak sisleri sarı bırakırdım, avrupada herkes sarı sis kullanır hatta tam sarı renkte kullanır ha ben sislerle farları aynı anda açar hava atarım diyorsan o ayrı ama ben bu tarz kişilerinde kullaklarını çınlatırım, adı üstünde sis lambası sadece sisli havalarda kullanılmak için tasarlanmıştır.
Sercan sis beyaz olduğu için , sisfarlarıda beyaz yanarsa eğer sis daha fazla artmış gibi görülür, sisli havalarda kısa farlar bile kapatılır ve sadece sarı renkli sis farları ile yol görünür, Yağzı hayırlı olsun zamanla herşey olur ancak 17 jant demişsin ama yay yazmamışsın yaysız araba leylek gibi durur haberin olsun bu arada Yağzıcım ben olsam bütünlük falan takmak sisleri sarı bırakırdım, avrupada herkes sarı sis kullanır hatta tam sarı renkte kullanır ha ben sislerle farları aynı anda açar hava atarım diyorsan o ayrı ama ben bu tarz kişilerinde kullaklarını çınlatırım, adı üstünde sis lambası sadece sisli havalarda kullanılmak için tasarlanmıştır.