Gönderen Konu: auris'e start verildi  (Okunma sayısı 8897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
auris'e start verildi
« : Ekim 06, 2010, 10:31:07 »
evet arkadaşlar öncelikle bu yaptıklarım modifiyeye girmiyo ayrı meselede en azından bi paylaşayım dedim.okadar emek verilmiş güzel araç varken benimki burda yerkaplıyo ama paylaşmak istedim açıkçası.belki zaman içinde benim düldül'dede daha güzel gelişmeler olur.şu an için sadece cam filmi,sislere ve kısalara 8000 k xenon taktırdım.bikaç gün içinde ilk olarak üstündeki sac jantlara kar lastiği alacam kışı onlarla geçirip yaza doğruda 17 inç çelik jantlara geçiş yapacam.aklımda diğer değişimlerde spoyler,yan marşpiyel,ön ve arka tampon altı marşpiyel,araştırmalarda bulabilirsem led stop var bakalım

İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Toyota Club Türkiye

auris'e start verildi
« : Ekim 06, 2010, 10:31:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
Ynt: auris'e start verildi
« Yanıtla #1 : Ekim 06, 2010, 10:42:21 »
film leri de yeni yaptırdın di mi abi çok güzel olmuş
1.4 D4D auris xenon-perde-spoiler (chip tuning-led stop-marşpiye-arka tampon altı rüzgarlık) bunlarda yapılacaklar listesi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 06, 2010, 10:45:48 »
Şık olmuş, ama sislere xenon takmasan daha iyi olurdu çünki sisde hiç bir artısı yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 06, 2010, 10:46:02 »
kanka bilgi versene biraz filmleri ne kadar mal ettin kaç numara xenon ne marka ne kadar
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 06, 2010, 10:47:29 »
hayırlı olsun yağız güle güle kullan.
makinenin tarihinide bir düzelti ver istersen :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ekim 06, 2010, 10:48:32 »
film leri de yeni yaptırdın di mi abi çok güzel olmuş
teşekkür ederim Cihan yolunda ilerliyoruz ;)
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ekim 06, 2010, 10:50:49 »
Şık olmuş, ama sislere xenon takmasan daha iyi olurdu çünki sisde hiç bir artısı yok
Aydın abi teşekkür ederim bir artısı yok belki ama birbirini tamamlaması açısından artısı büyük altlar sarı üstler beyaz çok tezat oluyo bence.yorum için teşekkür ederim abim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 06, 2010, 10:51:28 »

ne gibi artısı yok abi sisli yağmurlu vs havalarda pek göstermiyormu onddan mı dedin acaba bildiğini paylaşırssan iyi olur abi
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ekim 06, 2010, 10:52:47 »
kanka bilgi versene biraz filmleri ne kadar mal ettin kaç numara xenon ne marka ne kadar
kanka filmleri 150 tl'ye çektirdim önler biraz açık arkalar daha koyu oldu.xenonlar 8000 k takımı 150 tl'ye mal oldu cyber marka

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ekim 06, 2010, 10:54:27 »
hayırlı olsun yağız güle güle kullan.
makinenin tarihinide bir düzelti ver istersen :D
,
teşekkür ederim Mahmut
mahmut o konuyu hiç sorma yaaa makinenin ayar düğmesi sizlere ömür bi türlü tamire veremedim :'(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ekim 06, 2010, 10:56:49 »
ne gibi artısı yok abi sisli yağmurlu vs havalarda pek göstermiyormu onddan mı dedin acaba bildiğini paylaşırssan iyi olur abi

eksiside yok aslında ama eğer ışık kuvvetini fazla güçlü alırsanız özellikle yağmurlu havalarda görüşü engeler 6000 ile 8000 k en idealidir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 06, 2010, 11:02:50 »
evet Sercan aynen öyle bizzat tecrübe ettim sisli havada xenon farlarımı kapatıp sarı sislerim ile anca önümü görebildim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 06, 2010, 11:09:03 »
hayırlı olsun yağız .bende arabaya kavuşabilirsem bu ikiliyle başlayamayı düşünüyorum.film ve xenon.
serviste yaptırmayı düşünüyorum da biraz tuzlu kaçıyor.nerede yaptırdığını sorabilirmiyim?
emniyet kemersiz çıkmam abi!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 06, 2010, 11:14:00 »

Sercan sis beyaz olduğu için , sisfarlarıda beyaz yanarsa eğer sis daha fazla artmış gibi görülür, sisli havalarda kısa farlar bile kapatılır ve sadece sarı renkli sis farları ile yol görünür,

Yağzı hayırlı olsun zamanla herşey olur ancak 17 jant demişsin ama yay yazmamışsın :) yaysız araba leylek gibi durur haberin olsun ;)

bu arada Yağzıcım ben olsam bütünlük falan takmak sisleri sarı bırakırdım, avrupada herkes sarı sis kullanır hatta tam sarı renkte kullanır ;)  ha ben sislerle farları aynı anda açar hava atarım diyorsan o ayrı ama ben bu tarz kişilerinde kullaklarını çınlatırım, adı üstünde sis lambası sadece sisli havalarda kullanılmak için tasarlanmıştır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Ekim 06, 2010, 11:14:15 »
hayırlı olsun inşallah kazasız belasız binersin. orj ürünler mi taktırmayı planlıyorsun?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 06, 2010, 11:15:57 »
xenonlar da sislerve kısalar beraber harika duruyor :) maşallah .

Ama Aydkın abinin dediği de doğru :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ekim 06, 2010, 11:16:17 »
hayırlı olsun yağız .bende arabaya kavuşabilirsem bu ikiliyle başlayamayı düşünüyorum.film ve xenon.
serviste yaptırmayı düşünüyorum da biraz tuzlu kaçıyor.nerede yaptırdığını sorabilirmiyim?
Sertan teşekkür ederim
abi serviste xenonu sordum yanlış hatırlamıyosm 460 tl gibi bi fiyat vermişlerdi hemde 4000 k civarı bişeydi yazık günah yani tavsiye etmem.ben dolapdere'de yaptırdım.daha önce bir arkadaşada yaptırmıştık hiçbisorun çıkmamıştı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ekim 06, 2010, 11:17:31 »

bu arada Yağzıcım ben olsam bütünlük falan takmak sisleri sarı bırakırdım, avrupada herkes sarı sis kullanır hatta tam sarı renkte kullanır ;)  ha ben sislerle farları aynı anda açar hava atarım diyorsan o ayrı ama ben bu tarz kişilerinde kullaklarını çınlatırım, adı üstünde sis lambası sadece sisli havalarda kullanılmak için tasarlanmıştır.

ama güzel duruyor abi be :) hak ver sende :D .. Tabi göz alması da ayrı bir konu :P
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ekim 06, 2010, 11:18:29 »
Hayırlı olsun Yağız. Filmlerde numara var mı? Yani 1-2-3 diye ayrılıyor sanırım. 1 en açık tonu galiba.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ekim 06, 2010, 11:20:51 »
Sercan sis beyaz olduğu için , sisfarlarıda beyaz yanarsa eğer sis daha fazla artmış gibi görülür, sisli havalarda kısa farlar bile kapatılır ve sadece sarı renkli sis farları ile yol görünür,

Yağzı hayırlı olsun zamanla herşey olur ancak 17 jant demişsin ama yay yazmamışsın :) yaysız araba leylek gibi durur haberin olsun ;)

bu arada Yağzıcım ben olsam bütünlük falan takmak sisleri sarı bırakırdım, avrupada herkes sarı sis kullanır hatta tam sarı renkte kullanır ;)  ha ben sislerle farları aynı anda açar hava atarım diyorsan o ayrı ama ben bu tarz kişilerinde kullaklarını çınlatırım, adı üstünde sis lambası sadece sisli havalarda kullanılmak için tasarlanmıştır.

Mesut'um dediğin gibi inşallah zamanla herşey olacak.yay takacam tabi yaysız olurmu atlamışım kusura bakma.bakalım belki olmadı sisleri tekrar sarıya çeviririm biraz böyle kalsında.aslında dürüst olmak gerekirse bende o kulaklarını çınlattığın tayfa içindeyim ne yazıkki :'( üzülerek belirtiyorum.