0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Yağız. Filmlerde numara var mı? Yani 1-2-3 diye ayrılıyor sanırım. 1 en açık tonu galiba.
ama güzel duruyor abi be hak ver sende .. Tabi göz alması da ayrı bir konu
Yağız bak geliyor eksi alkış haaaaaaaaaaa bundan sonra sisleri açmayacaksın üleeeeyn Kadir abiden alıntıdır
çok soru soruyorum farkındayım ama film lerde 3 numara da sıkıntı çıkarmıyolarmı muayenede ? seninkinde güvenlik varmı ve kaça geldi son sorumdu kayboldum
aslında bende arka 3 cama yaptırsam diye düşünüyorum perde var ama 2 numara film de iyi gider üstüne
evet Sercan aynen öyle bizzat tecrübe ettim sisli havada xenon farlarımı kapatıp sarı sislerim ile anca önümü görebildim
abi lazer karartmayı da adana da yapıyorlar ist. da bulamadım. adamlar camları sök yolla diyor sıfır arabanın camları mı sökülür
bu arada yağız sölemeyi unuttum çok yakışmış kazasız belasız sakin sürüşler dilerim
gerçekten çok yakışmış kazasız belasız bin inşallah yağız abi...
teşekküer ederim Sercan'ım çok sağol aslında cam çerçevelerine kromaj dönülecekti o şekilde konuşulmuştu fakat çerçeveler aşırı kalın olduğu için şık durmadı ve o konu rafa kalktı
güvenlik derken şunu kastettim.kırılmıyor cam tuz buz oluyor.servis te sormuştm 500 civarı bişeydi.sadece karartma amaçlı değil.birde fiyatını yazmadın
yaa hiç düşünme bence kromaj olayını yağız bölesi çok daha iyi daha hoş duruyor artık araca pek fazla bişe yapmadan abartmadan tatlı tatlı yapmak gerekiyor çünkü artık bu tür işlere herkes el attı yani işi bilmeyen el atıyor aptal aptal şeyler yapıyorlar her yere led koyuyorlar mesela yakışıp yakışması önemli değil onlar için olsun yeter ya da zevkleri yok bırak böle dursun farkımız olsun apaçi tunninglerden =)))