Kanka eline koluna kesene saglik
En yakin zamanda jant lastik bekliyoruz 
sağol kanka yaa ilk mesajdada yazdığım gibi 4 tane kar lastiği var öncelikle kafamda bu sac jantlara takacam yaza doğruda 17'lik çelik jant yay ve lastik geliyor.benim araçlarda genelde kışın sac jant takarım
arkadaşlar adanadaki firma lazerle karartmayı sitesinde kampanya ile 350 tl gibi bir rakama yaptıklarını yazıyor fakat bir mail attım 2010 corollaya nekadara yaprsınız diye verdikleri cevap 1500 tl oldu nasıl iş anlamadım zaten 350 ye lazeri nasıl yapar bilmiyorum kaliteli bir film bile 300-400 iken.
bende film çektirdim onatçada güvenlikli filmi 500 e çekyorlar bilginiz olsun.
firmanın linkinide isteyen olursa özelden atarım reklama geçer diye burada paylaşmıyorum.
arkadaşlar film ve güvenlik filmi yapmayı düşünen arkadaşlar için aşırı tavsiye edeceğim bi yer var Atatürk oto sanayide 2.kısımda esprit diye bi yer var mükemmel işçilik kalitesi ömür boyu garanti gerçekten ömür boyu ben 4.5 yıl sonra gittiğimde hiç sorgusuz sualsiz gel değiştirelim dedi garantisi var dedi şuanki fiyatı güvenlikli yanılmıyorsam 450 lira aşırı tavsiye ediyorum pazarlık da yaparsınız benim adımı verirseniz bi güzellik yapabilirler
geçende yolda çevirmeye denk geldim bi transporter akşam saat 11 de camdaki filmleri söküyordu polis en açığıda olsa en koyusuda olsa orjinal olmayanlara yasak dedi söktürüyoruz dedi. onun için film e o kadar para vermek saçma olur. arka 3 cama yaptırırsam çevirmede kurtulamazsam sökerim hiç yoktan içim de acımaz
ya bende bunu anlamıyorum ben yaptırmadan önce çook araştırdım polislere sordum sorun yok dedi yasadada %33 e kadar izin var diye yazıyor benimki %24 falan hiçte sorun yaşamadım 1defa oldu ondada ehliyet ruhsat üstümde değildi ondan sorun çıktı evraklarım gelincede tamam dedi gittim yaptırmadan önce polis arkadaşıma sordum yaptır ama içersi görünsün dedi sorun yapmazlar dedi şükür sorun çıkmadı
geçende yolda çevirmeye denk geldim bi transporter akşam saat 11 de camdaki filmleri söküyordu polis en açığıda olsa en koyusuda olsa orjinal olmayanlara yasak dedi söktürüyoruz dedi. onun için film e o kadar para vermek saçma olur. arka 3 cama yaptırırsam çevirmede kurtulamazsam sökerim hiç yoktan içim de acımaz 
ben bir önceki araçta girmiştim çevirmeye baktım ceza yazacak memura bir sorun yaratacaksa filmi söküm dedim sen bilirsin dedi sonra üstü birak ceza yazma çocuk sökecek dedi baktım evrak kontrolü yapıp geri getirdi ruhsatla ehliyeti.
zaten sadece ön iki kapıdakileri söktüm sonrada gitim yine cektirdim ama.

adanada filmsiz kullanılmıyor çünkü güneş klima açıkta olsa yakıyor.
ya bende bunu anlamıyorum ben yaptırmadan önce çook araştırdım polislere sordum sorun yok dedi yasadada %33 e kadar izin var diye yazıyor benimki %24 falan hiçte sorun yaşamadım 1defa oldu ondada ehliyet ruhsat üstümde değildi ondan sorun çıktı evraklarım gelincede tamam dedi gittim yaptırmadan önce polis arkadaşıma sordum yaptır ama içersi görünsün dedi sorun yapmazlar dedi şükür sorun çıkmadı
sercan o polise bağlı kimisi kopkoyu olsun bişe demez kimiside şeffaf film çeksende dur bakim bu camlar filmi deyip eline verir cezayı.
ben 2 senede sadece 1 kere çevirmede sorun yaşadım oda yukarıda anlattığım gibi öte yandan bir çok çevirmeye girdim filmli kimse bişe demedi. yani kısacası şansına ve karşıdaki memurun infiyatifine kalmış bişe.
sercan o polise bağlı kimisi kopkoyu olsun bişe demez kimiside şeffaf film çeksende dur bakim bu camlar filmi deyip eline verir cezayı.
ben 2 senede sadece 1 kere çevirmede sorun yaşadım oda yukarıda anlattığım gibi öte yandan bir çok çevirmeye girdim filmli kimse bişe demedi. yani kısacası şansına ve karşıdaki memurun infiyatifine kalmış bişe.
evet polise kalmış bir şey ama içersi görünüyorsa birşey dememeli bence
evet polise kalmış bir şey ama içersi görünüyorsa birşey dememeli bence
bencede öyle zaten sadece ceza yazsa iyidir bide filmleri söküp 10 gün içinde trafiğe göstermen lazım yoksa 10 gün bittikten sonra sen filmleri halen sökmemişsen ve yine yakalanırsan aracı bağlıyorlar.
ondan arkadaşlar dikkat edin filmden ceza yememeye bakın cevirilersede sökmeyi teklif edin çoğu memur sökmeyi teklif edersen ceza yazmaktan vazgeçiyor zaten.
bu arada cezasıda 128 lira ceza maddesi 30/1b olarak geçiyor .
yağız senin hevesini kaçırdıysam özür ama durum böyle ona göre dikkat et tedbirini al mesala cevirme gördün mü yaklaşmadan ön 2 camı indirebilirsin. en azından ben öyle yapyorum.
sökmekte çok koyar insana
sökmekte çok koyar insana
evet sercan insana nasıl koyduğunu iyi bilirim ama halen akıllanmadım aracı filmli olarak kullanmaya devam

zaten aracın filmlerini söktüğümde filmi çekene kadar sökmesine sebep olan memuru aracımı kullanırken çok anmıştım ozamanlar.
=)))güldürdün beni mahmut kardeşim
=)))güldürdün beni mahmut kardeşim
niye güldün ya komik bise yazmadım ki?
ama seni güldürdüğüme yinede sevindim

bu arada yeni farkettim kan guruplarımız aynıymış değerini iyi bil çok az bulunan bir kan.
benim bu film konusunda bi maceram var forumda konusu vardı sayfalarca hemde 11 yada 12 sayfaydı, beni trafikten men ettiler 540 TL ye patladı tekrar trafiğe aracı çıkartmam

ama yine film çektirdim ertesi gün

filmsiz araba çirkin duruyor naapim
bencede öyle zaten sadece ceza yazsa iyidir bide filmleri söküp 10 gün içinde trafiğe göstermen lazım yoksa 10 gün bittikten sonra sen filmleri halen sökmemişsen ve yine yakalanırsan aracı bağlıyorlar.
ondan arkadaşlar dikkat edin filmden ceza yememeye bakın cevirilersede sökmeyi teklif edin çoğu memur sökmeyi teklif edersen ceza yazmaktan vazgeçiyor zaten.
bu arada cezasıda 128 lira ceza maddesi 30/1b olarak geçiyor .
yağız senin hevesini kaçırdıysam özür ama durum böyle ona göre dikkat et tedbirini al mesala cevirme gördün mü yaklaşmadan ön 2 camı indirebilirsin. en azından ben öyle yapyorum.
evet moralimi bozdunuz yaaa :'(,
neyse yakalanana kadar devam önemli olan pederdeyken denk gelmesinde ozaman ceza yemekten daha beterleride olabilir
Yağız çok güzel olmuş araç. Start verdiysen gerisi gelir artık bekliyoruz.
niye güldün ya komik bise yazmadım ki?
ama seni güldürdüğüme yinede sevindim 
bu arada yeni farkettim kan guruplarımız aynıymış değerini iyi bil çok az bulunan bir kan.
akacak kan damarlarda durmaz =))
Yağız çok güzel olmuş araç. Start verdiysen gerisi gelir artık bekliyoruz.
teşekkür ederim Sinan elimden geldiği kadar bişeyler yapmak istiyorum ama ailede şuan tek araç olduğu için işlem yapmakta zorlanacam sanırım

hayırlısı bakalım