0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kanka eline koluna kesene saglik En yakin zamanda jant lastik bekliyoruz
geçende yolda çevirmeye denk geldim bi transporter akşam saat 11 de camdaki filmleri söküyordu polis en açığıda olsa en koyusuda olsa orjinal olmayanlara yasak dedi söktürüyoruz dedi. onun için film e o kadar para vermek saçma olur. arka 3 cama yaptırırsam çevirmede kurtulamazsam sökerim hiç yoktan içim de acımaz
ya bende bunu anlamıyorum ben yaptırmadan önce çook araştırdım polislere sordum sorun yok dedi yasadada %33 e kadar izin var diye yazıyor benimki %24 falan hiçte sorun yaşamadım 1defa oldu ondada ehliyet ruhsat üstümde değildi ondan sorun çıktı evraklarım gelincede tamam dedi gittim yaptırmadan önce polis arkadaşıma sordum yaptır ama içersi görünsün dedi sorun yapmazlar dedi şükür sorun çıkmadı
sercan o polise bağlı kimisi kopkoyu olsun bişe demez kimiside şeffaf film çeksende dur bakim bu camlar filmi deyip eline verir cezayı.ben 2 senede sadece 1 kere çevirmede sorun yaşadım oda yukarıda anlattığım gibi öte yandan bir çok çevirmeye girdim filmli kimse bişe demedi. yani kısacası şansına ve karşıdaki memurun infiyatifine kalmış bişe.
evet polise kalmış bir şey ama içersi görünüyorsa birşey dememeli bence
sökmekte çok koyar insana
=)))güldürdün beni mahmut kardeşim
benim bu film konusunda bi maceram var forumda konusu vardı sayfalarca hemde 11 yada 12 sayfaydı, beni trafikten men ettiler 540 TL ye patladı tekrar trafiğe aracı çıkartmam ama yine film çektirdim ertesi gün filmsiz araba çirkin duruyor naapim
bencede öyle zaten sadece ceza yazsa iyidir bide filmleri söküp 10 gün içinde trafiğe göstermen lazım yoksa 10 gün bittikten sonra sen filmleri halen sökmemişsen ve yine yakalanırsan aracı bağlıyorlar.ondan arkadaşlar dikkat edin filmden ceza yememeye bakın cevirilersede sökmeyi teklif edin çoğu memur sökmeyi teklif edersen ceza yazmaktan vazgeçiyor zaten.bu arada cezasıda 128 lira ceza maddesi 30/1b olarak geçiyor .yağız senin hevesini kaçırdıysam özür ama durum böyle ona göre dikkat et tedbirini al mesala cevirme gördün mü yaklaşmadan ön 2 camı indirebilirsin. en azından ben öyle yapyorum.
niye güldün ya komik bise yazmadım ki?ama seni güldürdüğüme yinede sevindim bu arada yeni farkettim kan guruplarımız aynıymış değerini iyi bil çok az bulunan bir kan.
Yağız çok güzel olmuş araç. Start verdiysen gerisi gelir artık bekliyoruz.