Gönderen Konu: drakebox2 2007 yaris d4d için alınır mı alınmaz mı?(öneri bekliyorum!!)  (Okunma sayısı 18002 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Çağatay değerler mükemmel. Ben de sipariş etmeye düşünüyorum yakın zamanda.
Montaj ile ilgili kısa bir anlatım yaparmısın.
Kaç tane kablo kestin? ekleme mi yaptın? soketlere mi girdin?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Levent abi hiç kesme biçme işi yok bu cihazlar arabanın rail basıncını yanıltarak çalışır . montajıda arabadaki soketi bu cıhaza bu cıhazdaki soketide araca takyorsun ama tam olarak hangi soket bilmiyorum onuda Çağtay bey resimlerle anlatırsa bizlerde öğrenmiş oluruz.

rail basıncını yanıltarak nasıl güç elde ediyor diye soracak olursan mesela rail basıncı 700 bar bu sistem onu ecu ya 500 bar göstererk pompanın basıncını dahada yükseltyor sonuç rail basıncı 900 bara çıkmış olyor bunun motora bir zararı yok ama pompaya zarırı konusunda pek bilgim yok. bu  konudada bilgisi olan bir arkadaş bizi aydınlatırsa memnun oluruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
Çağatay değerler mükemmel. Ben de sipariş etmeye düşünüyorum yakın zamanda.
Montaj ile ilgili kısa bir anlatım yaparmısın.
Kaç tane kablo kestin? ekleme mi yaptın? soketlere mi girdin?

Evet mahmut beyin dediği gibi bir kesme işlemi yok sadece motora giden bir soketi çıkarıyosun ve drakebox2 nin bir ucunu sokete bağlıyosun diğer ucunuda soketi çıkardığın yere takıyosun. Aşağıda resmini koyuyorum

Ben şahsen deneme yoluyla buldum sonra draketuning yetkilisine motorun resmini çektim gönderdim ve onaylattım öyle taktım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Evet mahmut beyin dediği gibi bir kesme işlemi yok sadece motora giden bir soketi çıkarıyosun ve drakebox2 nin bir ucunu sokete bağlıyosun diğer ucunuda soketi çıkardığın yere takıyosun. Aşağıda resmini koyuyorum

Ben şahsen deneme yoluyla buldum sonra draketuning yetkilisine motorun resmini çektim gönderdim ve onaylattım öyle taktım
Resimdeki hangi parça drakebox? tam anlaşılmıyor. işaretleyebilirmisin lütfen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • 6 kere teşekkür edildi
Dyno verileri de bunlar buyrun arkadaşlar...

Ooo çok iyi sonuç vermiş , kazasız belasız hararetsiz arızasız kullanın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
gerçekten nazar değmesin torg çok iyi küçük ve hafif yaris yeterli olacaktır 7. seviye inş ilerde turboya sıkıntı açtırmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Çağtay bey resim için teşekkürler cihazınız hayırlı olsun işallah sorunsuz bir şekilde uzun zaman kullanabilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ooo çok iyi sonuç vermiş , kazasız belasız hararetsiz arızasız kullanın :)

Teşekkkürler cümlemize inş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Çağtay bey resim için teşekkürler cihazınız hayırlı olsun işallah sorunsuz bir şekilde uzun zaman kullanabilirsiniz

Rica ederim sonuçta tecrübe ettiğim bi şeyi bu güzel forumda paylaşmak benim için bir zevk umarım bu bilgiler ışığında powerbox kullanımı ve kafasında soru işareti olan arkadaşlarımızın sorularına cevap olabilirim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Rica ederim sonuçta tecrübe ettiğim bi şeyi bu güzel forumda paylaşmak benim için bir zevk umarım bu bilgiler ışığında powerbox kullanımı ve kafasında soru işareti olan arkadaşlarımızın sorularına cevap olabilirim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Çağtay bey saolun
size birkaç tane sorum olacak
bu cihazı taktıktan sonra yakıt tüketiminizi ölçtünüz mü yakıta olumlu yada olumsuz herhengi bir etkisi oldumu bide özellikle d-4d 2000 devrin altında baya hantal 2000 devrin altında hissedilir bir performans artışı oldu mu .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Çağtay bey saolun
size birkaç tane sorum olacak
bu cihazı taktıktan sonra yakıt tüketiminizi ölçtünüz mü yakıta olumlu yada olumsuz herhengi bir etkisi oldumu bide özellikle d-4d 2000 devrin altında baya hantal 2000 devrin altında hissedilir bir performans artışı oldu mu .

Şöyle bir şey söleyim 2000 devir altı bir kere canlandı artık öyle bir sorunum yok hem ben bu drakebox2 yi taktıktan sonra aracı manuel kullanmaya başladım hem daha zevkli hemde performansı daha iyi görebiliyorum. Yakıt konusunda ise pek bi şey söyleyemicem çok az da olsa normal kullanımda az yaktığını görüyorum ama dediğim gibi 0.2 gibi bir değer söz konusu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
0.2 gibi bir rakam artı olsa bile verdiği performans karşısında çok güzel hele ki bide normal kullanımda yakıtı düşüryorsa gerçekten çok güzel.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
0.2 gibi bir rakam artı olsa bile verdiği performans karşısında çok güzel hele ki bide normal kullanımda yakıtı düşüryorsa gerçekten çok güzel.

aynen öle artan tork sayesinde fazla gaza basmadan araba toparlıyo bu da daha az yakmasına sebep oluyo bence. yokuşlarda falan çok canlandı araba eğer power box taktırmak gibi bir niyetiniz varsa tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
aynen öle artan tork sayesinde fazla gaza basmadan araba toparlıyo bu da daha az yakmasına sebep oluyo bence. yokuşlarda falan çok canlandı araba eğer power box taktırmak gibi bir niyetiniz varsa tavsiye ederim.
ben bir ara düşündüm ama kararsız kalmıştım ama karar verdim en kısa sürede bende taktırmayı düşünyorum acaba bunu Adana'da satan bir yer var mı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
ben bir ara düşündüm ama kararsız kalmıştım ama karar verdim en kısa sürede bende taktırmayı düşünyorum acaba bunu Adana'da satan bir yer var mı.

Türkiyede aramana gerek yokki ebay den al gitsin siparişten 5-6 gün sonra evine geliyo parça ama istersen araştır ben bulamadım :D şuanda belki de drakebox2 takılı tek yaris benim :D:D:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Türkiyede aramana gerek yokki ebay den al gitsin siparişten 5-6 gün sonra evine geliyo parça ama istersen araştır ben bulamadım :D şuanda belki de drakebox2 takılı tek yaris benim :D:D:D

Ya ben ebay dan nasıl alış veriş yapılyor bilmiyorum paypal da hesap açtırmıştım sırf onun için ama bir türlü ebaya üye olup alışveriş yapamadım ebayın heralde turkçe siteside yok buda alışveriş yapmamı dahada zorlaştıryor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
ya ben buldumda toyota için 600 650 lira diyorlar ki çağatay çok daha ucuza halletmiş
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
merhaba, çağatay bey son durum nedir? halen 7 de mi kullanıyosunuz? sorun warmı yorumlarınızın dewamını bekliyoruz..
Gaye dost uğruna ölmek değil,
Uğruna ölünecek dostu bulmaktır!..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
hakkaten çağatay nerelerdesin sesin çıkmıyor
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey