0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çağatay değerler mükemmel. Ben de sipariş etmeye düşünüyorum yakın zamanda.Montaj ile ilgili kısa bir anlatım yaparmısın.Kaç tane kablo kestin? ekleme mi yaptın? soketlere mi girdin?
Evet mahmut beyin dediği gibi bir kesme işlemi yok sadece motora giden bir soketi çıkarıyosun ve drakebox2 nin bir ucunu sokete bağlıyosun diğer ucunuda soketi çıkardığın yere takıyosun. Aşağıda resmini koyuyorumBen şahsen deneme yoluyla buldum sonra draketuning yetkilisine motorun resmini çektim gönderdim ve onaylattım öyle taktım
Dyno verileri de bunlar buyrun arkadaşlar...
Ooo çok iyi sonuç vermiş , kazasız belasız hararetsiz arızasız kullanın
Çağtay bey resim için teşekkürler cihazınız hayırlı olsun işallah sorunsuz bir şekilde uzun zaman kullanabilirsiniz
Rica ederim sonuçta tecrübe ettiğim bi şeyi bu güzel forumda paylaşmak benim için bir zevk umarım bu bilgiler ışığında powerbox kullanımı ve kafasında soru işareti olan arkadaşlarımızın sorularına cevap olabilirim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Çağtay bey saolun size birkaç tane sorum olacakbu cihazı taktıktan sonra yakıt tüketiminizi ölçtünüz mü yakıta olumlu yada olumsuz herhengi bir etkisi oldumu bide özellikle d-4d 2000 devrin altında baya hantal 2000 devrin altında hissedilir bir performans artışı oldu mu .
0.2 gibi bir rakam artı olsa bile verdiği performans karşısında çok güzel hele ki bide normal kullanımda yakıtı düşüryorsa gerçekten çok güzel.
aynen öle artan tork sayesinde fazla gaza basmadan araba toparlıyo bu da daha az yakmasına sebep oluyo bence. yokuşlarda falan çok canlandı araba eğer power box taktırmak gibi bir niyetiniz varsa tavsiye ederim.
ben bir ara düşündüm ama kararsız kalmıştım ama karar verdim en kısa sürede bende taktırmayı düşünyorum acaba bunu Adana'da satan bir yer var mı.
Türkiyede aramana gerek yokki ebay den al gitsin siparişten 5-6 gün sonra evine geliyo parça ama istersen araştır ben bulamadım şuanda belki de drakebox2 takılı tek yaris benim :D:D